Добавки, детоксикиращи организма от ваксини

(NaturalNews)

Правилното хранене е най-важният аспект на здравето, изцелението и детоксикацията, но в случаите, когато увреждането е тежко или просто искате да засилите или ускорите процеса, добавките могат да ви помогнат за детоксикацията. Добавките не са и никога няма да бъдат, заместител на правилната диета. Те са допълнение към правилната диета и нищо повече. Всъщност, те не работят добре с лоша диета.

Ниацин, активен въглен, витамин С, спирулина, хлорела, инфузорна пръст, ядивни земни глини, полезни мазнини и други хранителни вещества и билки могат радикално да ускорят процеса на детоксикация, когато придружават здравословна диета.

Зачервяване с ниацин

Ниацин, известен още като B3, е много евтин начин да се повиши ефикасността на детоксикация. Трябва ви видът, който зачервява, а не “без зачервяване”. Лекарите обикновено препоръчват започване със 100 мг, но до 5000 мг на ден е бил използван за детоксикация от сериозни употреби на лекарства и други нужди за спешен детокс (като химическо отравяне).

Не приемайте ниацин за прекалено дълго. Приемът на всеки B витамин самостоятелно за дълго време предизвиква дисбаланс или недостиг на други B витамини. Дългосрочното, високо потребление на B3 също може да увреди черния дроб.

Вземайте го сутрин. След 30 до 45 минути, когато започне да действа, правете упражнения или влезте в сауната. Опитайте горещ чай. Пийте много течности (като лимонада с червена боровинка) и изпотете токсините. Ниацинът няма да помогне много, ако не промивате боклуците, докато го приемате. Той е мощен. Ще ви сърби, ще бъдете топли и целите изчервени. Повечето хора без сериозни чернодробни повреди лесно могат да се справят с 500 мг в продължение на няколко дни. Ефектите траят около час.

Детоксикирайте с хранителен активен въглен

Хранителният активен въглен се извлича от изгарянето на чисти незамърсени органични вещества като кокосови орехи или определини дърва без използване на токсични химикали в процеса. Активният въглен формира химическа връзка с тежки метали и много други токсини и лесно се промива от тялото.

“Действието на активния въглен включва адсорбция, не абсорбция на токсини. Адсорбцията е електрическо привличане на токсини и тежки метали, но не полезни хранителни вещества към повърхността на фините частици активен въглен. Това е процес на хелация. Самият активен въглен не се абсорбира в тялото, така че токсините, прикрепени към частиците активен въглен, излизат чрез червата. Не бъдете изненадани от черни изпражнения.” – Natural Society

За витамин C, спирулина и хлорела, можете да направите своя собствена хранителна формула или да закупите висококачествена хранителна формула на прах, която съдържа тези съставки. Ако създавате своя собствена формула, уверете се, че използвате само чиста, висококачествена спирулина и хлорела и други съставки. Ако изберете друга мулти-хранителна добавка, силно препоръчваме да използвате марка, която е хранителен прах, изработен от смляна, чиста, цяла храна с все още непокътнати ензими. Хлорела и спирулина са не само невероятни суперхрани, които хелират и детоксикират организма, те са изключително био-налични протеини и имат синергичен ефект с другите съставки. Уверете се, че хлорела или спирулина са от надежден източник. Тези съставки, когато идват от евтини източници съдържат замърсители.

Английски соли, бани с глина и студена и топла хидротерапия

Английските соли и глинени вани помагат за издърпване на токсините от тялото, докато почистват кожата и отпушват порите, за да се позволи по-голямо изтичане на токсини. Топлата и студена хидротерапия увеличава притока на кръв в тялото. Топлата вода натиска и увеличава притока на кръв към повърхността на кожата, докато студената вода кара кръвта дълбоко в тялото.

Редуването на топла и студена вода докарва свежа кръв с кислород и хранителни вещества до органите и жлезите и пренася токсини и патогени. Започнете с вода толкова гореща, колкото можете да понесете за най-малко две минути. След това спрете топлата вода за две минути преминавайки на студена. Колкото по-студена – толкова по-добре. Редувайте за общо 20 минути, като приключите със студена.

Заключение

За повече информация за детоксикация от ваксинации, Детоксикация от ваксинирането.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Michael EdwardsВашият коментар