Корпоративна философия: Вие сте болни, ние увеличаваме печалбите си

Човек би си помислил, че в днешния свят на здрав разум, целта ще бъде  населението да се запази здраво и доволно колкото е възможно.

Каква мислите, че би била целта в един свят на лудост? Нека да разгледаме.

Монсанто, твърди, че чрез своите стандарти целта им е да нахранят света. Те създават генетично модифицирани, химически създадени храни, защото смятат, че това което Бог прави, не е достатъчно добро.

ГМО може да направи “чудеса”. Те убиват пчелите, те създават супер плевели и ред други.

За да са сигурни, че няма никакви пречки, бивши ръководители и адвокати на Монсанто имат ключови позиции в Агенцията по храните и лекарствата (FDA). Това прави много по-лесно забраната на суровите млечни продукти и хранителни добавки например, които действително работят. В допълнение, Монсанто е платила на толкова много хора в законодателните органи на Хавайските острови и Хонолулу, че проектозаконите за етикетиране на ГМО никога не виждат бял свят.

Звучи повече като контролиране на доставките на храни, нали?

След това големите хранителни компании добавят огромни количества унищожаващ здравето високо фруктозен царевичен сироп, консерванти и изкуствени аромати като MSG, за да се създаде приятен вкус и получаване на продукт с неопределен срок на годност, което очевидно е по-важно от човешкото здраве.

Интересното е, че когато аспартам стана добре известен със своите неблагоприятни последици за здравето, промени името си на Amino Sweet. В допълнение, създадени са много евфемизми. Така че, ако четете етикета и съставка започва с “модифициран” или “хидролизиран” не купувайте.

Именно заради борбата с епидемията от затлъстяване, аспартамът ни беше натрапен. Реалността: той причинява прекомерното наддаване на тегло, неврологични заболявания и MS. Всичко в името на печалбата.

Когато отидете на лекар, той ви лекува чрез третиране на симптомите с лекарства или чрез хирургично отстраняване на органа, създаващ проблема. Но какво друго можеш да очакваш, когато медицинската учебна програма на лекаря се финансира от фармацевтичната индустрия?

В конвенционалните ферми за добитък животните са хранени с ГМО зърно, а понякога и с изгнили останки от други животни. И ние се чудим откъде болестта луда крава се появява.

Американското министерство на земеделието казва, че осемдесет и пет процента от всички произведени яйца са замърсени със салмонела, млякото се приготвя на до 200 градуса и така са убити всички хранителни вещества и то вече е основно течна мазнина, реките са химически замърсени, океаните са силно замърсени с живак, токсични отпадъци и радиация, които правят яденето на риба също нещо опасно. И всичко това е насочено към доброто здраве на населението?

Това се крие от обществеността, тъй като тази информация може да повлияе на корпоративните печалби.

Четете етикетите, избягвайте да купувате неща, които имат соя и царевица, за които не се казва, че са органични, тъй като има 95% шанс да са ГМО.

Поемете отговорност за здравето и живота си. Корпорациите използват човешкия живот едиствено, за да увеличат печалбите си.

 

Автор:  Hesh Goldstein

Източник: http://blogs.naturalnews.com/corporate-philosophy-stay-sick-increase-profits/Вашият коментар