Лимон, зехтин, мед: мощна смес, която разтваря камъни в бъбреците и убива глисти

Камъните в бъбреците са кристални струпвания на разтворени минерали в урината, които обикновено се формират в бъбреците или пикочния мехур. От пикочния мехур камъкът трябва да премине през уретрата. Мъжете, които имат по-дълга уретра, изпитват много по-голяма трудност с това и специалистите често наричат този процес “мъжко раждане”. Ето една рецепта като тази по-долу, която може да помогне за естествено разтваряне на камъни, преди те да могат да причинят толкова много проблеми.

Какво са камъни в бъбреците?

Камъни в бъбреците обикновено се състоят от съединението, наречено калциев оксалат, резултат от натрупване на разтворени минерали във вътрешната облицовка на бъбреците. Тези отлагания могат да растат до размера на топка за голф, като поддържат остра, кристална структура.

Камъните в бъбреците може да са малки и да останат незабелязани, но те също могат да причинят силна болка при излизане.

Камъни в бъбреците, които остават вътре в тялото, може да доведат до много заболявания, включително силна болка в уретера (тръбата, свързваща бъбреците и пикочния мехур). Запушването пречи на пътя на урината, за да напусне тялото.

Съставки

  • 1 чаша чист кленов сироп
  • 28 грама екстра върджин зехтин
  • 270 грама лимон (използвайте и корите)
  • 270 грама смлян магданоз
  • 270 грама суров биологичен мед

Инструкции

Почистете лимона, нарежете го на тънки филийки и разбъркайте в блендера. Добавете и магданоза в бледера, а накрая добавете меда, зехтина и кленовия сироп и бъркайте докато се получи хубава и хомогенна смес.

Сложете сместа в стъклена бутилка и съхранявайте в хладилника, така че да не се разваля.

Взимайте по една супена лъжица от лекарството всяка сутрин, преди  ядене и всяка вечер преди да си легнете.

Това лекарство помага да се премахнат пясък или камъни от бъбреците и жлъчния мехур.

Този природен лек с приятен вкус може да бъде ефективен при лечение и на други заболявания, като например инфекции и бактерии.

Не забравяйте, че трябва да се пие много вода и сокове по време на терапията.

Източник: http://blogs.naturalnews.com

Автор: dr. susaiВашият коментар