Категории Архиви: вредни

Индустрията признава, че химиотерапията и лъчелечението генерират огромни печалби за бизнеса им

“Вторият” рак се увеличава в Съединените щати, според ново проучване, което установява, че един на всеки пет нови случая включва хора, които са имали заболяването преди това. Проучването установи също, че “вторите” видове рак, не включват наново поява на същия вид рак, а представляват съвсем нов тип рак и тези случаи са се увеличили с 300% от 70-те години на миналия век.

Ранните ракови заболявания също се увеличили, като нараснали със 70% в същия период от време.

Медицината има обичайното си обяснение или по-скоро с липсата на такова, твърдейки, че те не осъзнават причината за нарастването, но посочват факта, че хората живеят по-дълго и следователно са по-изложени на риск от болестта.

Не приемайте ибупрофен по време на бременност, особено ако очаквате момче

Бременните жени са отговорни за здравето на детето си от първия ден на зачеването до зряла възраст. Бременността може да има някои болезнени странични ефекти като например болки в гърба и мигрена, но не трябва да бъде причина за самолечение с болкоуспокояващи. Изследователи от Института за изследване на околната среда и професионалното здраве (Irset, във френската си форма) установяват, че бременни жени, приемащи ибупрофен, могат да причинят проблеми с развитието на плода, особено на мъжкия.

Много зъболекарски кабинети са пълни с токсичен живак във въздуха

Колкото и да е учудващо, много малко зъболекари са загрижени за количеството живак, което може да се носи из офисите им, въпреки че те често работят с пациенти, които имат стари живачни пломби, казва основателят на Natural News, Майк Адамс.

В неотдавнашен подкаст Адамс каза, че дентална индустрия днес функционира по същество като криминално предприятие, като поставя пациентите на огромен риск за здравето, заради живака.

Адамс казва, че не трябва да бъде така.

Той отбелязва, че базираната в Колорадо Mercury Instruments USA Inc. продава специално оборудване, което измерва нивата на живак във въздуха. Високотехнологичното оборудване се използва в индустриални обекти по целия свят, за да се помогне на хората да се обучават, за да избегнат невидимия живак.

Дали скенера причинява рак на гърдата?

През 2011 г. в американските болници са извършени повече от 85 милиона Компютърни томографиѝ (КТ) или скенер. През 2010 г. един от всеки 10 американци е претърпял процедурата. Разработена през 70-те години на ХХ век, КТ изследването е приветствано по това време като един от “най-важните медицински постижения на миналия век”, защото позволява на лекарите да виждат аномалии, които иначе не биха били видими, освен чрез операция.

Но последните доказателства сочат това високо интензифицирано и широко използвано рентгеново устройство като възможна причина за рак.