Категории Архиви: детоксикация

14 храни, които естествено премахват токсините от тялото ви

Премахването или елиминирането на токсините от тялото е важно нещо, което трябва да направите, за да поддържате тялото си и да сте здрави. В тялото често се допускат токсини в резултат на нездравословен начин на живот или консумирана нездравословна храна. Освен това, токсините също често влизат в тялото чрез лоши навици като консумация на алкохол и пушене.

Тези токсични вещества могат да повредят меките органи в тялото. В допълнение, токсинът може да отслаби имунната система. Чрез премахване на токсичните вещества тялото ви ще стане по-свежо и по-здраво, а имунната ви система ще бъде по-силна.

Почистване на тялото от паразити

чаша-филтрирана-пречистена-чешмяна-вода

Човешкото тяло е домакин на над 130 различни вида паразити. Инфекциите могат да варират от леки, едва забележими, до тежки. Може да попитате какво наистина е паразит?

Това е прост клетъчен животински вид, който живее върху или в друг организъм или орган от друг вид, от който получава храна и защита и обикновено причинява вреда. Експертите смятат, че около 50 милиона американци са заразени с червеи и/или протозои; всички са видове паразити. До 50% от водоснабдяването е замърсено с паразит наречен Giardia Lamblia, протозоа. Giardia не е убит чрез хлориране и причинява над 2 милиона случая на инфекция всяка година, както се съобщава от CDC.

20 начина да помогнем на тялото да се детоксикира

Ябълков-оцет

Чувствате ли се уморени и без никаква енергия? Имате ли дефекти по кожата си? Чувствате ли се подути или имате проблеми с храносмилателната си система? Ако е така, е време да освободите тялото си от замърсителите в околната среда, тежки метали, пестициди, радиация, пластмаси и генетично модифицирани храни и да върнете тялото си в равновесие. Натрупването на токсини в тялото, може да ви остави усещане за умора, раздразнителност, депресия, подуване и претоварване. Токсините, които се изливат постоянно в нашия въздух, вода и почва, без съмнение повлияват на здравето ни. Време е да се започне пречистване на тялото.

Пийте “златно мляко” преди лягане, за да прочистите черния си дроб, докато спите

Ако искате да спите по-добре и извадите токсините от тялото си, то това е най-важната статия, което сте чели. Аз ще ви покажа как “златното мляко,” смес от кокосово мляко, куркума, джинджифил и черен пипер може да подобри здравето ви.

Тази вкусна смес ще ви помогне да спите като бебе, тъй като ще ви успокои и ще намали стреса. Тя, също така, ще детоксикира всичките ви органи, оставяйки ги по-здрави и по-енергични.