Реклама

Рекламна тарифа за здравословни продукти

За нас

„БиоПоглед“ е създаден преди 7 години и е с много добри позиции в групата на здравословно ориентираните информационни сайтове. Сайтът е ежедневно обновяван, с много статии и полезни приложения, акцентиращ върху здравословното хранене и начин на живот. БиоПоглед съществува от 03.2013 година и е предназначен предимно за здравословно ориентирани хора. Сайтът е богат на разнообразни статии, свързани не само с рецепти и здравословен начин на живот, но и вредите от дадени храни, козметика и диети. БиоПоглед има и страница във FACEBOOK, в която ежедневно комуникира с над 35 000 почитатели.

Ако търсите възможности за реклама в здравословен сайт, представяне на дейности, био продукти или услуги, свързани със здравословно хранене и здравословен начин на живот, и желаете вашата оферта да достигне аудиторията на здравно ориентирани хора, моля, свържете се с нас чрез формата ни за контакт.

Сайтът biopogled.com е подходящ за рекламни позиции за партньори, предлагащи позиции за реклама на здравословно ориентирани продукти, спрямо конкретната ни таргет група, а именно: хранителни добавки, козметика, лекарства на билкова основа, хомеопатични продукти. Превенция на здравето. Услуги и кабинети за нетрадиционна медицина, хомеопатия, фитотерапия, акупунктура, масажи. Болници, рехабилитация, хотели със спа услуги, спортни центрове и др.

Фактите в цифри

Статистика за посещенията през сепетмври, 2020 г.:

Средно показани страници на ден     3 433
Показани страници за месеца 103 000
Импресии 419 000

Банер Ден Гарантирани показвания на ден
728х90 (горе) 3 лв 1 500
728х90 (долу) 2 лв 1 500
300х250 2 лв 1 500
468х602 2 лв 1 500

При закупуване на реклама за период по-дълъг от един месец има 10% отстъпка.

Платен PR материал

„БиоПоглед” предоставя възможност за публикуване на платена статия. Тя може да съдържа не само текст, но и изображения и препратки. Цената за един месец е 200 лева. В цената влиза банер-реклама на статията със снимка, заглавие и кратко описание в дясната част на сайта и споделяне на линк към статията в страницата на „БиоПоглед” във FACEBOOK. При публикуване на поредица от материали – отстъпки по договаряне в зависимост от количеството и честотата.

Изисквания:

  • Снимката трябва да е с размер 300 х 180 px
  • Дължината на текста не трябва да надхвърля 1500 думи

Платен линк

Текстова препратка с избрано от вас съдържание може да стои в дясната част на сайта само срещу 50 лева на месец.

Общи условия

Тази рекламна оферта е актуализирана на 20.10.2020 г.

Всички рекламни материали (банери, текст, други) и плащания трябва да бъдат получени минимум 1 ден преди стартиране на рекламната кампания. Плащането се осъществява чрез PayPal. Забавяне в извършване на плащането или предоставяне на материалите може да доведе до забавяне началото на кампанията.

„БиоПоглед” има право да откаже публикуването на материали, които влизат в противоречие с нашите възгледи на здравословно хранене и начин на живот, българското законодателство и общоприетите норми за етническа, политическа, културна и сексуална толерантност или с порнографско съдържание или друго съдържание, неподходящо за непълнолетни лица.

Рекламните материали, публикувани в „БиоПоглед” са собственост на рекламодателя и той е отговорен за авторски и сродни права, свързани с материалите.

Още инфомация

Екипът на сайта biopogled.com пожелава успех на всички свои партньори! 

Не се колебайте да се свържете с нас за всякакви допълнителни въпроси и уточнения. Ако имате някаква нестандартна реклама на ум или не сте открили това, което е необходимо за вашата кампания – ние с радост ще Ви изготвим индивидуална оферта. Пишете ни на admin@biopogled.com.