(NaturalNews)

С правителствата, продължаващи да подкрепят безмилостната алчност на мултинационалните корпорации, без да мислят за хората или околната среда, живеем в един токсичен свят с потенциално сериозни, често фатални последици за здравето. Как тогава можем да изчистим тези токсини, натрупали се в организма, които представляват сериозен и постоянно нарастващ риск за здравето?

За да започнем да се справяме с този проблем, трябва да разгледаме характеристиките на тези разнообразни, вредни токсини, на които сме изложени:

• Преработени и бързи храни, месо, риба, млечни продукти, ГМО храни и бутилирани напитки, като безалкохолни, съдържащи аспартам и други химикали
• Източници на вода, съдържащи флуорид и токсини от промишлени и селскостопански отпадъци и оттичане в земята
• Всички видове фармацевтични, козметични, хигиенни и тоалетни продукти и почистващи и опаковъчни продукти
• Всякакви видове ваксини
• Въздухът, който дишаме, включително индустриален дим и на превозни средства и токсични индустриални газове
Кемтрейлс
• Радиация, особено в морски храни
• Селскостопански химикали в хранителни продукти, като химически торове и пестициди
• Амалгами с живак в пломбите
• Бактерии, вируси и гъбички

Някои от тези токсини, като например живакът, са кумулативни, което означава, че тялото не може да ги отстрани естествено. С течение на времето постепенно се натрупват в кожата и органите до опасни и дори фатални нива. Това е особено опасно за децата от настоящото поколение, изложено на токсини още от раждането. Много от тях са канцерогенни, излагайки особено младите хора на потенциала за много видове рак по-късно в живота.

Макар, че могат да се вземат много мерки за избягване на токсините чрез подходящ начин на живот и естествена диета, токсините, които вече са се натрупали през целия живот и сега пребивават в кожата, кръвта и органите ще имат отрицателно влияние върху текущото здраве, без значение колко здравословни са съществуващата и текуща диета и начин на живот.

Е, как тогава могат да бъдат отстранени тези разнообразни, опасни телесни замърсители?

Хлорела е най-добрата храна за детоксикация

Макар, че има много естествени продукти и протоколи за „​​детоксикация„, които използват лимонов сок, кленов сироп, куркума и много други съставки, те са най-вече доста леки и ограничени по обхват и ефективност по отношение на пълния обем и местоположението на токсините, замърсяващи тялото на обикновения човек, които са упоменати по-горе.

Хлорела е много мощна и широко използвана за хелация и премахване на натрупани токсични тежки метали в кожата и органите, като например живак, който често се използва от зъболекари в „амалгамите“, за запълване на зъби и също така, по по-зловещи причини, се намира в много видове ваксини и е силно токсичен.

Всъщност, хлорела е толкова мощна при свързване с тежки метали, че миньорите я смесват с вода и я помпят в минни шахти, за да прочистят всички остатъчни метали, след като минното дело е завършено.

В допълнение към тежките метали, хлорела е изключително ефективна при отстраняване на широка гама токсини от черния дроб и други важни органи, запазвайки ги чисти. Има и безброй други хранителни ползи, ако се приема в достатъчни количества, най-малко 5 г всеки ден.

Също така заслужава си да се обмисли основна детоксикация, базирана на  хлорела, за една седмица, като се приемат 15 грама хлорела или повече всеки ден в три отделни порции.

Хлорела има безброй други ползи за здравето, така че добавянето на тази суперхрана към ежедневната диета може да допринесе сериозни ползи във всички нива на здраве, жизненост и благополучие.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Adrian Cooper

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×