(NaturalNews)

В днешно време не можеш да хвърлиш камък, без да удариш лекар, който с нетърпение чака да предписва антибиотици за почти всякакви инфекции, бактериални или не. Срещайки се с яростната атака на пациенти,  оплакващи се от настинки и грипоподобни симптоми, антибиотиците се превърнаха в лесен начин за лекарите да ги предписват. Въпреки това, пациентите стават много по-мъдри и търсят активно да избегнат антибиотиците по всеки възможен начин. Това става много по-лесно с естествените антибиотични разтвори.

Колоидно сребро

Колоидното сребро е известно от векове като един забележителен антибиотик. В началото на 1900-те, Алфред Сиърл, основателят на фармацевтична компания Сиърл, открива, че среброто в колоидна форма може да убие най-смъртоносните патогени. Сиърл пише:

„Прилагане на колоидно сребро върху хора  има удивително добри резултати  в голям брой от случаите. Има предимството да е фатално бързо за микроби, без токсично действие за хората. То е доста стабилно. Защитава зайци от десет пъти смъртоносна доза тетанус или дифтериен токсин.“

Последните изследвания подкрепят това по-горе, показвайки, че колоидното сребро може да унищожи резистентни на антибиотици микроби, като метицилин резистентни стафилококус ауреус (МРСА), птичи грип и тежък остър респираторен синдром (ТОРС).

За безопасно използване на колоидно сребро Съветът за безопасност на среброто препоръчва използване на следната формула: 26 х теглото ви (кг)/ppm части на милион = капки на ден сребърна добавка.

Скилидки чесън

Алицинът, един от активните компоненти на прясно счукания чесън, има широк спектър антимикробни дейности. В чистия се вид той показва антибактериална активност срещу няколко бактериални щамове, включително мултирезистентни ентеротоксигенни щамове на Е. коли.

Също така показва и противогъбично действие, особено срещу кандида албиканс, както и антипаразитна и антивирусна активност. Това увеличава ефективността му да предпазва от лоши бактерии.

За да бъде ефективен като лечебен агент и главен антибиотик, чесънът трябва да бъде суров. Следва също така да се натроши и да се изложи на въздух в продължение на десет минути преди да се консумира, за да се активира изцяло ключовото му съединение, унищожаващо микробите.

Лимонов сок

Лимоновият сок има антибактериални и антивирусни свойства и високи нива на витамин С, което добавя синергичен ефект в борбата с всички видове инфекции.

Лимоните също са с много ниско съдържание на захар, което помага да се държат гладни измамните микроби, като не ги храните директно. Също така повишава имунната система, като може да направи по-ефективна работа за запазване на тялото ви чисто от чужди патогени. Комбинирайте това с факта, че лимоновият сок балансира рН, за да се създаде вътрешна алкална среда, и създавате чудесна атмосфера, която е враждебна към болестта.

Използвайте органични лимони с тънка кора за най-големи ползи.

Антибиотичен чай

Един от най-лесните начини да се борим с бактериална инфекция е да се направи топъл чай (40-50°c), препълнен с антибактериални компоненти. Не само, че дава почивка на храносмилателната система, за да освободи енергия за имунната система да атакува ефективно нахлуващите микроби, но също така ви позволява да създадете една отвара, която осигурява синергични ефекти, които повишават резултатите ви експоненциално.

Рецепта:
1 торбичка чай Табебуя (Pau D`Arco)
сок от 1 лимон
2 средни скилидки чесън
1 ч.л. непастьоризиран мед (също доказана антибактериална храна)
Вашата препоръчителна доза колоидно сребро
Добавете: 350-500 грама топла (40-50°c) вода

В крайна сметка, най-ефективният начин да се предотвратят опасни бактерии е да се консумират най-много антибактериални храни и напитки, като  ограничите приема на захар, контролирате стреса, повишите естествените форми на витамин C и приемате имунноповишаващи билки на дневна база. В края на краищата, превенцията е най-голямото и най-евтиното оръжие в нашия, пълен с бактерии, свят.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Derek Henry

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×