Категории Архиви: билки

Блокират билкова молекула, която прави пиенето на алкохол по-малко опасно за черния Ви дроб

черен-дроб

През последните седмици, редакторът на Natural News, Майк Адамс, разкри още един монументален провал от страна на федералното правителство: “Федералите активно блокират обществеността от изучаването на билкови молекули от корен от женско биле, които могат да се добавят към алкохолните напитки за драстично намаляване на чернодробната токсичност, причинена от консумацията на алкохол.”

В подкаста “Health Ranger Report” Адамс отбеляза, че “защитните ефекти на тази растителна молекула са удивителни, но TTB (регулатор на алкохола) изисква тази молекула да бъде цензурирана от общественото знание и да не се споменава върху етикетите на алкохола.

Търговското наименование на молекулата е “NTX” и е комбинация от екстракт от корен от женско биле и функционална захарна молекула, продължи Адамс.

Мента и джинджифил са чудесни лечебни билки за самоподдържане

чаша-чай-лимон-резен-джинджифил-корен

Мента и джинджифилът са две от любимите ми лечебни билки. Открих мента, когато бях на 10 години и я използвам от тогава за лечение на всичките си заболявания, особено на стомашно разстройство. Открих джинджифил преди 20 години, когато имах лоша настинка и имах нужда от лечебна билка, която да помогне на имунната ми система. Много съм благодарна за техните лечебни лекарствени преимущества. Имам много чувствителен, деликатен стомах и тези прекрасни лечебни билки ми помогнаха толкова много, по много начини. Обичам ментата, защото расте навсякъде и винаги се намира дива мента. Джинджифил расте предимно в Близкия изток и в различни други части на света. И двете билки могат да се засаждат и отглеждат в собствената ви билкова градина. Често пия ментов чай, когато не се чувствам добре и трябва да излекувам храносмилането и да стимулирам апетита си.

Растенията синтезират чудодейни лекарства на молекулярно ниво

Знаете ли, че растенията естествено синтезират лековити медицински молекули, които могат да предотвратят и излекуват заболяване?

Корумпираните правителства и производителите на лекарства отдавна се опитаха да ви убедят, че само човек може да създаде “лекарства” в изкуствени лаборатории, но простата истина е, че растенията отдавна създават антибиотици, антидиабетни хранителни вещества, противоракови хранителни вещества и дълъг списък от други чудотворни съединения, които са по-безопасни и по-достъпни от токсичните фармацевтични продукти, казва основателят / редактор на Natural News Майк Адамс, Здравен Рейнджър, в скорошен подкаст на HealthRangerReport.com.

Почистване на тялото от паразити

чаша-филтрирана-пречистена-чешмяна-вода

Човешкото тяло е домакин на над 130 различни вида паразити. Инфекциите могат да варират от леки, едва забележими, до тежки. Може да попитате какво наистина е паразит?

Това е прост клетъчен животински вид, който живее върху или в друг организъм или орган от друг вид, от който получава храна и защита и обикновено причинява вреда. Експертите смятат, че около 50 милиона американци са заразени с червеи и/или протозои; всички са видове паразити. До 50% от водоснабдяването е замърсено с паразит наречен Giardia Lamblia, протозоа. Giardia не е убит чрез хлориране и причинява над 2 милиона случая на инфекция всяка година, както се съобщава от CDC.