Категории Архиви: лек

Суперхрани за борба с артрит: джинджифил, горски плодове, риба и други противовъзпалителни храни

Лица, диагностицирани с ревматоиден артрит, могат да получат лека до тежка ставна болка и това често засяга ежедневието им. За щастие, има някои суперхрани, които могат да ви помогнат да се справите с този вид болка.

Тези суперхрани помагат за понижаване на оксидативния стрес или способността на организма да “противодейства или детоксикира вредните химикали.” Д-р Бхана Гупта от Университета KIIT в Индия заявява: “Редовната консумация на специфични хранителни влакна, зеленчуци, плодове и подправки, както и елиминирането на компонентите, които причиняват възпаление и увреждане, могат да помогнат на пациентите да се справят с ефектите на ревматоидния артрит. Включването на пробиотици в диетата също може да намали прогресията и симптомите на това заболяване. “Тя също така препоръчва на пациентите, страдащи от ревматоиден артрит, да преминат от” “всеядни диети, пиене на алкохол и пушене” към “средиземноморски, вегански. След консултация с лекар или диетолог.”

Кърмата ли е новото лечение на рак? Учените откриват молекули с удивителни свойства, които унищожават туморите

Лечението за рак може да дойде  точно от субстанция, която ни е поддържала в най-ранен стадий на живот. Учените случайно откриха, че вещество в майчиното мляко може да бъде отговорът за убийството на туморни клетки. Преименуван Hamlet (Human alpha-lactalbumin made lethal to tumor cells) в превод Човешки алфа-лакталбумин, смъртоносен за туморни клетки, е евентуалният лек за рак, който може да напада раковите клетки без да наврежда на здравите клетки. Освен това, той няма никакви странични ефекти като химиотерапията.

Един от най-добрите документални филми за холистично лечение на рак

canceriscurable

Гледането на “РАКЪТ е лечим СЕГА” с вашето семейство и приятели е чудесен начин да научите за важността на здравословния начин на живот. Хора от всякакви възрасти са вдъхновени от този документален филм от световна класа, защото мотивира младото поколение да предотвратява заболявания и помага на нуждаещите се да намерят безопасен и холистичен път към здравето.

Споделете този филм с всички, които искат да вземат образовано решение за своето здраве.

Какво ще откриете в “РАКЪТ е лечим СЕГА”:

 • Избягване на всички причини за болестта
  Научете какво причинява и насърчава рака
  Домашни токсини, хранителни токсини, пластмаси, ваксиниране, екологични токсини, емоционални токсини
 • Поддържащи терапии
  Упражнения, кислород, Слънце, алкалност, лечебна диета, детоксикация, добавки, имуностимулатори
 • Как да подкрепяте конвенционалните лечения
 • Психическа подкрепа
  Светът се променя, здравословни навици, мотивация, благословия за всички участници, време е да се променим
 • Пътят към здравето
  Самоуправление, победата е решение, намиране на добра подкрепа, нов начин на изцеление, изцелението е възможно, тялото ви се самолекува
 • Как да подкрепяте лечебните си сили
 • Нетоксични медицински процедури
  Как да изберете измежду най-добрите нетоксични възможности за лечение, които са на разположение:
  Термотерапия /хипертермия/ на цялото тяло, хипертермия на отедлни части, лечение с озон, зъболечение, естествени лекарства, енергийна медицина
 • Как да избегнете повторна поява

Можете да гледате целия филм тук:

Източник: http://trulyheal.com

Безоперативно лечение на кисти на яйчниците в Аюрведа

Безоперативното лечение на кисти на яйчниците е обещаващо с помощта на билкови лекарства, правилни хранителни навици и здравословен начин на живот. Като цяло жените развиват киста поне веднъж през живота си. Малките кисти изчезват сами, но ако кистата е с голям размер, се изисква лечение.

Обикновено кистите са безболезнени с трудно забележими симптоми. Хормоналните нарушения са основната причина за появата им. Понякога кистите на яйчниците водят до усложнения като затруднения при зачеването, рак на яйчниците, руптура на кистата (вътрешно кървене) и др.
Може да имате киста на яйчниците, ако изпитвате някои от следните симптоми: