Категории Архиви: новини

Решение на съда потвърждава, че ваксината Gardasil убива хора … научни доказателства без всякакво съмнение

Нека Бог да благослови семейството на Тарсел, което се бори с правителството на САЩ в продължение на осем дълги години, за да потвърди медицинската тежест, доказваща, че ваксината срещу Гардасил /Gardasil/ е убила дъщеря им. 21-годишната дъщеря на Тарсел, Кристина Ришел, “починала от аритмия, предизвикана от автоимунен отговор” на Gardasil, HPV ваксина, която тя получила само няколко дни преди смъртта си.

Окончателното решение е потвърдено от Министерството на здравеопазването: ваксината на Merck, Gardasil причинява автоимунни проблеми, които причиняват внезапна смърт. Ако младото момиче беше застреляно от луд с AR-15, щеше да има големи заглавия в медиите и протести във Вашингтон. Тъй като тази млада жена беше “застреляна” до смърт от ваксина, цялата история се потуля, както обикновено.

Пикногенол: мощна, ефективна алтернатива на аспирина

Никой не иска да получи сърдечен удар и много хора приемат аспирин всеки ден, за да намалят риска. Неговите свойства на изтъняване на кръвта наистина могат да бъдат полезни, когато става въпрос за предотвратяване на инфаркт, но аспиринът е далеч от безвредното лекарство, за което се мисли, че е.

Аспиринът носи множество тревожни странични ефекти. Един от проблемите е, че аспиринът може да работи твърде добре при изтъняване на кръвта и неговите хеморагични странични ефекти го правят неприемлив избор за много хора.

Яденето на ядки увеличава преживяемостта при пациенти с рак на дебелото черво

Редовната консумация на ядки значително увеличава прогнозата за живот на хората с рак на дебелото черво III степен, според проучване, публикувано в Journal of Clinical Oncology.

Изследването е проведено от изследователи в Yale Cancer Center, които изследват ефекта от консумацията на ядки върху рецидивите и преживяването на рак на дебелото черво. При провеждането на проучването, изследователският екип изследвал 826 индивида с рак на дебелото черво в стадии III. Участниците докладвали за хранителния си прием във въпросници. В същото време те са включени в рандомизирано проучване с химиотерапия с адювант. Изследователският екип проследява участниците след средно шест и половина години след лечението им с хирургия и химиотерапия.

Станфордско проучване: ясна връзка между рак на гърдата, химиотерапия и мозъчни аномалии

Диагнозата за рак на гърдата може да бъде едно от най-стресиращите преживявания в живота на човека. Решенията, свързани с курса на лечение, са важни и много лични. Лекари, членове на семейството и други могат да дават съвети, но само вие знаете какво е точно за вас. Ако мислите за химиотерапия, зависи от вас също да знаете за рисковете на всички нива, включително и за психичното здраве.

“Химио мозък” и странични ефекти на химиотерапията: Какво наистина се случва?

Вероятно сте чували за термина “химио мозък”. Това е термин за потенциално сериозен проблем. Също известен като “химио мъгла”, обикновено се появява по време на или след химиотерапия от всякакъв вид и може да има следните ефекти: