(NaturalNews)

Ако сте диагностицирани с рак, има само един начин на действие на разположение: химиотерапия и/или лъчетерапия. Това което Голямата Фарма не иска да знаете е, че има неща, които можете да направите за лечение на рак, които са може би по-ефективни и много по-лесни за човешкото тяло. Чрез тестване на собственото ви ниво на рН и действие за алкализиране на тялото и увеличаване на приема на кислород, раковите клетки могат да бъдат убити.

Увеличаване на кислорода

Раковите клетки черпят енергия без използването на кислород и умират, когато се вливат големи количества кислород в тяхната среда. Приемането на хранителен водороден пероксид или получаването му интравенозно е показано, че е ефективно лечение. EWOT (Упражнение с кислородна терапия) е метод за получаване на високи нива на кислород, което е просто извършване на аеробни упражнения на велоергометър или бягаща пътека, докато се диша от кислороден резервоар. Допълване с DMG (Диметилглицин) – средство, което увеличава използването на кислорода в тъканите – и дори дълбоко дишане навън, може да бъде от полза. И разбира се, да не се пуши.

Балансиране нивото на рН

Друго лечение е балансиране нивото на рН в организма. Раковите тъкани действително се развиват в киселинна среда и алкална среда ще унищожи раковите клетки. Увеличаването на приема на кислород действително помага за неутрализиране на киселината в организма.  Трябва да се уверите, че 80 процента от вашата диета е с алкално-формиращи храни. Това означава консумирането предимно на зеленчуци, плодове, ядки, семена, зърнени и бобови растения.

Раковите клетки ще станат пасивни при рН ниво малко над 7,4, а при  8.5 – раковите клетки умират, оставяйки здрави клетки зад себе си. Има данни, обаче, че ракът расте по-бързо, докато тялото става по-алкално, преди достигането на малко по-висока точка от 7.4, където ракът става латентен. Поради това е важно да се вдигне нивото на рН до 7.4 възможно най-бързо.

Четири основните причини за заболяването

Смята се, че има четири основни причини за заболяването:
1) Твърде много токсини в тялото.
2) Хранителни дефицити.
3) Електромагнитен хаос.
4) Стрес.
Чрез коригиране на тези причини може да докарате тялото до състояние, в което болестта не може да расте и да се развива. Можете да направите детоксикация чрез дебелото черво или чернодробно прочистване, или чрез гладуване и пиене на много вода, за да се измият токсините. Яденето предимно на вегетарианска, органична диета, премахване на консервантите и химикалите (като аспартам, MSG-мононатриев глутамат и флуорид) и приемът на алкални минерали като калций, магнезий, калий, цезий и рубидий, ще гарантира, че тялото получава всички хранителни вещества, необходими за възстановяване и лечение. Спането на магнитен матрак ще помогне да се алкализира тялото. И намаляване на стреса с всички възможни средства, защото стресът не само, че е лош за човешкото тяло, но той има много други ефекти, които са все още неизвестни.

Диагнозата на рак е изключително стресиращо събитие, но не забравяйте, че има природни лекове, които могат да бъдат много по-мощни, отколкото голямата Фарма може да предложи.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: M.K. Daugaard

By admin

4 thoughts on “Лекуване на рак по естествен начин”
  1. Продължавате с дрънкането на глупости по адрес на Кандида. Единствената причина която провокира появата на гъбата това са мъртвите клетки умрели вследствие на клетъчното преяждане. От там идва и вкисляването на организма, затова и гъбата е приспособена да работи в безкислородна среда. Не се мъчете да бъдете по – умни от Бог и да преправяте творението му. Не закачайте гъбата, радвайте се, че расте, това значи, че си върши работата за което е поставена – да почиства организма от умрелите клетки. Не променяйте средата й на работа с вкарването на кислород или промяна на РН, защото вкисляването на организма идва от умрелите клетки. Като не можете да й помогнете поне не й пречете. Целта не е да се убие гъбата, а да се лиши от мъртвите клетки с които се храни. Изнесете умрелите клетки извън тялото и лишавайки я от храна, тя ще се свие от глад. Като няма мъртви клетки вкисляването само ще се оправи. Стига сте лекували следствието, лекувайте причината. Докажете, че разстоянието между двете ви уши не е празно.

  2. Добре казано, но не казвате как да се изнесат мъртвите клетки извън тялото – дайте ми рецептата – аз не я знам

  3. Как да се изнесаттези клетки.С алкализиране не бива тогава как?

Напиши коментар

Добави обява

×
×