(NaturalNews)

За ужас на много фармацевтични гиганти и лекари, които се възползват от големи бонуси от препоръчването на химиотерапия, Черният Кимион, познат още като Нигела Сатива е доказан много пъти, че успешно лекува рак, без използването на конвенционални лечения. Нигела Сатива е показала, че е ефективна срещу множество видове рак, като рак на панкреаса, дебелото черво, на простатата, на гърдата и дори рак на мозъка. Наистина, Нигела Сатива е най-лошият кошмар на рака и лъч надежда за хората, които биха могли да умрат по друг начин.

Статистиките показват, че процентът на успеваемост на хората, които използват химиотерапия за период от пет години, е само 2,1%. Нигела Сатива, от друга страна е доказана, че унищожава туморни клетки на панкреаса до 80 на сто. Химиотерапията има много странични ефекти и един от страничните ефекти е възможността за вторични ракови заболявания. Вторичните ракови заболявания са много агресивни и могат да се появят от презасяване на тумора.

Нигела Сатива не само възстановява имунната система и унищожава раковите клетки; тя подсилва добрите клетки, за да се борят с рака. Излишно е да се споменава, че е наложително пациентите с рак да се лекуват незабавно или в ранните стадии, ако е възможно. Заедно с вземането на маслото, трябва да се спазва и диета за рак. Захарта, преработените храни и белите брашна само хранят рака и правят борбата с рака много по-трудна.

Проучвания за рак и Нигела Сатива

В момента има 462 публикувани проучвания за ефикасността на Нигела Сатива. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov). Налице са множество проучвания за ефекта на Нигела Сатива и нейните антитуморни способности. През 1997 г. в Съоръжението Раково Изследване в Хилтън Хед Айлънд, Южна Каролина, Нигела Сатива е доказана, че има огромни възможности в туморната клетъчна смърт.

1). Рак на панкреаса: Проведено е проучването в Раков Център Кимел в Джеферсън и изследователите са открили, че чрез добавяне на Нигела Сатива, 80 процента от панкреатичните ракови клетки са били унищожени. Рак на панкреаса е четвъртата водеща причина за смъртни случаи от рак в Америка с четири процента преживяемост след пет годишно използване на конвенционални лечения. (http://www.kcc.tju.edu)

2). Рак на дебелото черво: През 2010 г. е проведен изследователски проект в Танта, Египет относно използването на Нигела Сатива срещу рак на дебелото черво при плъхове. Нигела Сатива значително намалява размера на туморите, като също така намалява туморите на белите дробове и хранителните канали. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov)

3). Рак на гърдата: През 2003 г. изследователи от Университа Джаксън Стейт в САЩ изпробват Нигела Сатива върху клетки на рак на гърдата. Крайните резултатите показват обещаващ напредък в лечението на рак на гърдата.(http://www.ncbi.nlm.nih.gov)

Има много истории за постигнати успехи с използването на Нигела Сатива срещу рака и как всеки протокол работи за дадено лице, като момчето, което е взимало девет капсули масло от черен кимион (Нигела Сатива) на ден за рак на мозъка.

Протоколът Нигела Сатива за рак

Протоколът Нигела Сатива за рак е много прост и много ефективен. Вземайте три супени лъжици от маслото на ден, смесено с половин чаена лъжичка мед или прясно изцеден сок. Вземайте първата доза половин час преди закуска, втората в следобедните часове, а третата доза преди лягане.

Един алтернативен протокол е да се използват смляни, загряти семена веднъж на ден и маслото два пъти на ден. Просто смесете смлените семена със суров мед и яжте сместа.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Samantha Davis

By admin

14 thoughts on “Нигела Сатива е най-лошият кошмар на рака”
  1. Отглеждам го, но не зная дали е същото. Студоустойчиво е и много красиво като цвят: отначало цветът е бял, а след това се оцветява в розово или синьо.

  2. При пиене на синтром може ли да се употребява Нигела макс, тъй като има витамин В,а при синтром е противопоказно.

  3. Маслото от черен кимион трябва да е студено пресовано,нерафинирано.Освен това някой трябва да гарантира че е направено от суровина която е Био.Няма как 100мл течно масло да струва 15-20 лв.Това е скъпо масло не случайно го наричат черното злато.Аз използвам такова на капсули които се произвеждат в Швейцария.А там знаете,че контрола е много голям.Ако някои се интересува да ми пише.

    1. Здравейте, на мъжа ми му откриха рак на берия дроб. В момента започнахме химиотерапия. Искав да започнем и алтернативна медицина. Може ли да ми помогнете да разбера от къде да си взема от маслото. Благодаря Ви предварително!

    2. Пишете ми ако обичате как се снабдявате.Майка ми е оперирана от рак на деб.черво.И как ги ползвате

  4. В Германия един литър от Нигела Сатива струва 32 евро . Маслото е висококачественно , внос от Египет тоест 6,40 лв. за 100 мл. . Току що пристигнаха 2 кг. семена за почти 40 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *