(NaturalNews)

Ракът е опасен. Не флиртувайте с това бедствие. Не го яжте и не се приближавайте до него. Не го пийте. Не го слагайте върху кожата си. Да, това е предупреждение да не се поставя рак на или в тялото ви. Ракът е в ГМО-то, пестицидите, ДНК дизайна на семената и третиранията, използвани за зеленчуци и плодове. Ракът е в слънцезащитните лосиони, пълни с токсини, които задържат потта и блокират витамин D, който обикновено се приема от слънцето. Ракът е в козметиката, гримове, сапуни, пасти за зъби и шампоани. Рак може да дебне в хладилника, килера и в аптечката, но той има заклет враг. Ракът има съперник, който го разрушава както M-60 изравнява поле на вражески войници. Той се нарича „водороден прекис,“ и „куците“, традиционните медии ще ви кажат колко е „опасен“ на 35%, но те няма да ви кажат, че можете да капнете няколко капки в чаша вода всеки ден и да приключите с рака. Да, това е вярно.

Ракът процъфтява в силно киселинна система, където кръвта и органите са наводнени с преработена сол, захар, животински мазнини и изкуствени храни. Сърцето и мозъкът се борят да филтрирарат токсините, намиращи се в повечето конвенционални форми на храните, като антибиотици, хормони, пестициди, инсектициди, хербициди, белина, амоняк, флуор, тежки метали и много други. Ето защо лекарите и онколозите казват на пациентите, които са на химиотерапия да не ядат алкализиращи храни като къдраво зеле (кейл), защото това ще „попречи на химиотерапията.“ Дай боже да не трябва да се опитате да алкализирате всичко, което е киселинно, което убива ДОБРИТЕ ви клетки. Повечето пациенти с рак умират в резултат на увреждане от химиотерапия и радиация на техните не-ракови клетки. С други думи, добрите клетки, които се опитват да помогнат на тялото ви да победи рака също са лишени от кислород, което води до нови ракови заболявания и често смърт в рамките на 5 години. „Най-пренебрегваният разтвор за всякакви заболявания и болести е може би най-простият. Всички патогени, вируси и паразити са анаеробни. Те виреят в отсъствие на кислород, но не могат да оцелеят в изобилие от кислород. Дори раковите клетки не могат да съществуват в кислород. Те зависят от ферментиране на глюкоза, за да оцелеят и да се размножават.“

Какво трябва да направите, независимо дали имате рак или не? Ето какво, алкализирайте тялото си. Сега, имайте предвид, че водородният пероксид не възстановява имунната система или клетките, повредени от токсичната химиотерапия, но няма по-добро време, да приветстваме тази „смяна на сезона“ за регенерирането на нови клетки, кожата, косата и органните клетки, отколкото точно сега. Това е препрограмирано във вашето ДНК. Мъжете и жените имат същата програма:

120 Дни – НОВИ червени кръвни клетки
90 Дни – НОВ скелет
60 Дни – НОВИ мозъчни клетки, тъкани
49 Дни – НОВ пикочен мехур
45 Дни – НОВ черен дроб, НОВ ДНК клетъчен материал
30 Дни – НОВА коса, НОВА кожа
5 Дни – НОВА стомашна лигавица

Ключът е получаване на достатъчно водороден пероксид в раковите клетки

Клинично доказано е, че разпространението на рака или метастазата на рака е „обратно пропорционално на количеството кислород в раковите клетки.“ Това означава, че колкото повече кислород, толкова по-бавно се разпространява рака. Обратно, колкото по-малко кислород, толкова по-бързо се разпространява рака. Ако раковите клетки получават достатъчно кислород, те ще умрат! Водородният пероксид убива раковите клетки, защото те не разполагат с механизъм за разграждане на водородния пероксид и не могат да го спрат да си върши работата.

Ключът към лечението на рак с водороден пероксид е получаване на ДОСТАТЪЧНО водороден пероксид ВЪТРЕ в раковите клетки. Налице е научно описание на това: Протеолитичните ензими, наричани още панкреатични ензими, буквално разкъсват дебелия слой протеин, който покрива раковите клетки, така че имунната система може да разпознае раковите клетки като такива. Не е нужно да сме учени, за да разберем това! С разкъсване на протеиновото покритие, водородният прекис след това попада в раковите клетки. Няма да чуете за това по Си Ен Ен „специално за рака“ или по „д-р Оз“.

Това е известно на науката от 50 години

Носителят на Нобелова награда д-р Ото Варбург демонстрира ПРЕДИ 50 ГОДИНИ основната разлика между нормалните и раковите клетки. И двете извличат енергия от глюкоза, но нормалните клетки изискват кислород да се комбинира с глюкоза, а раковите клетки разграждат глюкозата без кислород, при което се получава само около 1/15 от енергията на глюкозна молекула, която произвежда една нормална клетка. Ето защо раковите клетки имат такъв огромен апетит за захар и защо хората, които са с наднормено тегло се разболяват от рак по-често. Това се нарича „биохимична каскада.“

Водородният прекис и няколко други терапии с кислород са доказани като безопасни и ефективни. Обърнете внимание на това, което купувате, тъй като 35% водороден пероксид от хранителен клас е единственият клас, който се препоръчва за вътрешно ползване. Пазете се от 3% „Фармацевтичен Клас. “ Това е класа, който се продава в местната аптека или супермаркет. Този продукт не се препоръчва за вътрешна употреба, тъй като съдържа набор от стабилизатори, които не трябва да се приемат. Съвети за домашна употреба: Някои хора добавят чаша 35% водороден пероксид от хранителен клас във вана с топла вода и се накисват за 20 до 30 минути . Водородният прекис се абсорбира през кожата, която е най-големият орган. Други пият чаша вода с няколко капки от хранителен клас или химически чист водороден пероксид. Също така обърнете внимание на храносмилателните ензими. Изследователи отбелязват от години кореспонденция между ниски нива на ензими и рак; всъщност, ензимна терапия е била използвана с добри резултати срещу ракови заболявания в Европа и от някои лекари в Съединените щати.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

 

By admin

10 thoughts on “Победете рак с 35% водороден пероксид”
  1. кои лекари го практикуват това лечение? Имате ли повече информация?
    Благодаря предварително!

  2. Здравейте,къде може да се намери водороден пероксид 35 % от хранителен клас.Благодаря предварително.

  3. i search for any food-grade peroxid here in Sofia, it can be from 10 % – to 35 % the most important is that it has to bee food-grade, im very thankful for answer.

Напиши коментар

Добави обява

×
×