(NaturalNews)

За повече от 60 години, конвенционалната психиатрична индустрия е пренебрегвала системно психичните ползи за здравето на ниацина (витамин B3) – като естествен начин – за лечение на депресия, плюс много други психични разстройства. Тази „мега-витаминна терапия“ елиминира нуждата от токсичните лекарства за тревожност. Всъщност, наред с други антиоксиданти като витамин С, Е бета-каротин и селен, ниацинът осигурява най-добрата защита срещу болестотворните свободни радикали.

Депресията не се причинява от дефицит на фармацевтични лекарства. В интерес на истината, ние вече знаем, че терапията с витамин B3 е прост, сигурен и високо-ефективен начин за подобряване на психическото (и физическо) здраве, без необходимостта от токсични химикали.

Терапията с витамин B3 лекува алкохолизъм, тревожност, напрежение и дори шизофрения

Още през 1960 г., „Бил У.“, съосновател на Анонимни Алкохолици (Bill Wilson) се среща с Абрам Хофер, MD, Ph.D. , който представя на Бил невероятния потенциал за изцеление на мега витаминната терапия. Д-р Хофер имал много успехи при лекуване на пациенти с шизофрения, които са страдали още и от алкохолна зависимост и депресия. Естествено, Бил У. е бил много любопитен – меко казано – и започнал да приема по 3000 мг витамин B3 на ден.

След няколко седмици, умората и депресията, които морили Бил У. в продължение на години, изчезнали. За да съкратим историята, Бил У. дава същата терапия на 30 от близките му приятели в Анонимни Алкохолици, и в рамките на шест месеца, той е бил убеден, че витамин B3 би бил много полезен за алкохолици. За съжаление, сигурен съм, че сте предположили до сега, че много от неговите назначени „медицински експерти“ не харесали вълнението му за витаминната терапия за лечение на здравословни проблеми и до тази дата терапията с витамин B3 остава „тайна“ за милиони нуждаещи се лица.

Ако вие или някой, който познавате, страда от тревожност, депресия или друг здравословен проблем, свързан с хроничен стрес, терапията с витамин B3 може да помогне.

3 предупредителни признака за недостиг на витамин B3

Ако страдате от висок холестерол – най-вероятно имате дефицит на витамин B3. В края на краищата, витамин В3 е отговорен за поддържането на здравословно ниво на холестерола в организма. И не забравяйте, че ако холестеролът ви стане твърде висок и кръвта ви стане „лепкава“ – се появяват много здравословни проблеми, като умора, депресия, запушени артерии, инфаркти и смърт.

Кожни лезии по тялото са ясен знак за недостиг на витамин B3. Очевидно е, че заедно с по-добра диета от пресни, непреработени храни, пълна с органични плодове и зеленчуци – добавки от витамин B3 драстично ще подобрят здравето на вашата кожа.

Диария, умствено объркване и безсъние, практически се унищожават чрез консумирането на достатъчно количество витамин B3 – наред с много други храни, богати на антиоксиданти и намаляване на стресовите навици.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Jonathan Landsman

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×