Проучване разкрива, че ГМО соята убива бебета плъхове само за три седмици

(NaturalNews)

Най-добрата храна, която можете да купите от щандове на магазините, е храната, която ИМА някои дупки и наяждания от насекоми. Това доказва, че тя е годна за консумация. Последни документални филми показват цели полета с генетично модифицирана царевица, която изглежда като пластмаса, без да се вижда насекомо или птица наоколо, нито пеперуда, комар или муха, но защо? Знаете ли, че диета, съдържаща генетично модифицирана (ГМ) соя и царевица, давана за храна на плъхове в продължение само на 90 дни, причинява широк обхват от токсични ефекти, включително увреждане на ДНК, промени в кръвта, както и увреждане на черния дроб и бъбреците? Ако консумирате ГМО редовно, червата ви всъщност създават пестициди. Вие консумирате гените на организми, които унищожават храносмилателния тракт на бръмбари и червеи.

В момента около 250 милиона американци са морски свинчета за случващия се ОГРОМЕН ГМО експеримент. Америка е една голяма лаборатория и ГМО храните са зловещата променлива с нетествани резултати за хората. Това е дългосрочен, страшен тест, на който са подложени най-малко 80% от американците, дали доброволно или не, всеки ден. Въпреки това, е важно да се отбележи, че изследвания разкриват увреждане на черния дроб при лабораторни плъхове само след 30 дни и половината бебетата са умрели само за три седмици! Възможно ли е да ядете ГМ царевица и ГМ соя всеки ден? Как ще се чувствате следващия месец? Ами вашите деца? Има изследване, с което трябва да сте наясно, и то е от МНОГО подробно проучване, направено през 2014 г..

Също така, според отделно публикувано проучване от същия екип от изследователи, генетично модифицираните храни също могат да имат способността да “активират отново латентни вируси, създават нови вируси, както и да причиняват рак, чрез причиняване на свръх-експресия на нормални гени.” Те описват тялото, поглъщащо фрагменти от CaMV-35S “промотор”, използван в много ГМ култури. Той се появява “включен” в кръвта, черния дроб и мозъка на тъкани от експерименталните плъхове.

Хронична токсичност от хоризонтален трансфер на ГМО ген

Биологичното въздействие и пряката опасност от прехвърляне на ГМО гени в хората и техните тъкани е тема на голямо безпокойство. Отрицателното въздействие на генетично модифицираните (ГМ) храни Е БИЛО оценявано. Чернодробните клетки при животните показват отклонения и увеличени съотношения на ДНК фрагментация. Какво означава това с по прости думи? – Че ако сте животно, както са плъховете и хората, тогава вашите клетки също мутират, отслабват, и скоро ще започнат да се множат неконтролируемо, тъй като механизмът, който управлява нормално възпроизводство е развален или мутирал. Някои от вашите клетки ще изпитат програмирана клетъчна смърт. Това подпомага раковите клетки да поемат контрол върху даден орган или някоя вече увредена област на тялото, включително и мозъка. Този рак, който може би “преживявате” може да дойде от биохимични промени, които създават рискове за здравето, свързани с поглъщането на ГМ компоненти.

Тази нова “биотехнологична” ракова храна без насекоми, не е никакъв вид храна. Ако ви дава болести, не може да се счита за храна. Точка по въпроса. Като хора, наша работа е да защитим Майката Природа, без да променяме гените на това, което всички ние консумираме. Ние сме единствените животни, които са в състояние да променят гените в лаборатории.

Изумителни открития показват смъртни случаи на бебета плъхове за 30 дни

Плъхове, които са получавали определени ГМ зеленчуци са открити, че имат смъртоносни количества токсичност в бъбреците, черния дроб, тестисите, спермата, кръвта и ДНК. Изследванията са свързали ГМ храната със стерилитет и детска смъртност. Ензимите, устойчиви на известния хербицид “глифозат”, са открити в кръвта на плъховете. Това са хромозомни аберации. Почти всеки орган, наблюдаван по време изследванията, показва увреждане на ДНК от ГМ соевата диета. Соята и царевицата са две от най-често отглежданите генетично модифицирани култури, защото са пълнежи в хиляди популярни хранителни продукти. Като разхождащ се лабораторен плъх, който консумира ГМ “храни” редовно, изпитвате ли уртикария, сърбеж или люспеста или суха кожа редовно? Изпитвате ли астма и хронично хриптене, като след всяко голямо ядене или когато се опитате да бягате или тренирате? Изпитвате ли болки в корема, изтръпване в устата и гадене от това, което мислете, че е хубава храна в хубав ресторант? Може би правите екскурзии до бара за храна без насекоми. Нали знаете, че повечето от рапицата е ГМО.

Внимание, родители: забележете, че по-горните изследвания също показват, че половината от бебетата, хранени с ГМ соя умират в рамките на три седмици. Разбира се, плъховете са просто животни в лаборатория, но къде “стоим” ние в момента? Хората искат своята евтина храна, без насекоми, но дали ракът е цената, която си струва да плащат? Така, че все още ли искате храната, която и насекомите няма да ядат? Какво ще кажете за тази “храна”, която дава на лабораторните плъхове ракови тумори с размерите на топки за голф в рамките на три месеца? Не можете да живеете без бъбреците си, така че може да искате да преминете към 100% органична храна, или най-малкото, да избягвате ГМО като чума, защото тя наистина е това.

 

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. WellsВашият коментар