Какво е алкална вода?

РН, или скала на потенциален водород, започва от нула до четиринадесет, със 7 неутрален в центъра. Киселината е вещество с рН по-ниско от 7, основата или алкалното вещество има рН по-голямо от 7.

Вашата чешмяна вода е обикновено смес от хлор, антибиотици, хормони и други метали, които отиват директно в системата ви.

Нечистата вода може да доведе до отслабване на имунната система и редица други заболявания, които се появяват, когато имунната система е уязвима.
Много често телата ни стават твърде киселинни, ние се чувстваме без енергия, уморени, с храносмилателни проблеми, наддаваме на тегло и други нежелани реакции, които са лесни за избягване само чрез пиене на чиста вода и ядене на пресни, органични зеленчуци с киселинно-алкално равновесие.

Значение на алкалността

Повече от век ни е известно, че храната може да определи общите ни нива на рН. Д-р Ото Варбург от Германия, носител на Нобелова награда през 1931 открива, че до 95% от всички ракови заболявания имат кисела среда като причина зад тях. Той също така показа, че раковите заболявания не могат да виреят в алкална среда, където нивото на рН е 7.36 или повече.

Той твърди почти преди един век, че ацидозата (излишък на киселинността) е не само свързана с развитието на рак, тя може да предизвика и други заболявания, като остеопороза, диабет, сърдечни заболявания и почти всички други хронични заболявания, от които страдаме днес.

5-минутна рецепта: Детоксикираща лимонова вода

Съставки:

 • 1 лимон
 • 1/2 краставица
 • 1/4 корен от джинджифил
 • 1/2 чаша листа от мента

Приготвяне:

обелете малко количество джинджифил, преди да го нарежете.
– нарежете всички съставки и добавете вода.
– ако искате да получите най-доброто от съставките, не ги изхвърляйте след една употреба.
– обикновено те са добри за около три дни, ако продължавате да добавяте нова вода.
– пийте сутрин, преди всичко друго, за оптимални резултати.

Как работи?

Лимонът е добре известен със своите балансиращи рН свойства. Въпреки че има доста кисел вкус, той е изначално алкален и помага на тялото да поддържа баланса си. Той е мощен дезинфектант и антибактериално съединение, помага при лечение на лош дъх, холера и разполага с 22 противоракови свойства.

 

Автор: Prof. Hesin

Източник: http://blogs.naturalnews.com/alkaline-water-kills-cancer-prepare/

8 thoughts on “Алкална вода убива рака – това е начинът да я приготвите”
 1. Много точна статия,но ако някой знае от къде да си намеря лакмусова хартия/търсила съм в доста градове/,ще съм му благодарна!!!

 2. Здравейте,
  В аптеките продават лентички за проверка на киселинността на урината. Около 18 лв. е цената на една опаковка, но не помня 50 или 80 броя са.
  Поздрави

 3. Лакмусови лентички се продават в санитарните магазини

 4. Като допълнителен артикул в магазините, предлагащи надуваеми басейн.

 5. Давате няколко рецепти за алкална вода, в кякои рма сол, тази няма, коя е вярната рецепта?

 6. За какво количество вода са тези продукти?
  Относно джинджифила-отначалото ми беше смешно ,а сега ме дразни! Явно този който е писал статията ,не е виждал корени от дджиджинджифил. Нормално мярката е в сантиметри или в лъжички/ако е настърган/.😊

 7. Да, много сте права ,Румяна ! Наистина има корен и корен джинджифил ! Да е описал точно колко , или като грамаж, или с мелна лъжица !

Напиши коментар

Добави обява

×
×