(NaturalNews)

Баба ми Естер почина след страдания от болестта на Алцхаймер и за последните 12 години от живота си тя не разпознаваше никого от семейство, включително съпруга си, децата  или внуците си. Накрая тя стана буйна и  гладуваше до смърт. Болницата я сложи на принудителна система, но беше твърде късно. Баща ми каза, че е дъвчила антиациди (Tums, за да бъдем по-конкретни) всеки ден, за да успокоят храносмилането ѝ, а съдържанието на алуминий е толкова високо в повечето антиациди, че се смята, че те са причина номер едно за Алцхаймер – който бавно и мизерно я погуби, а тя дори не знаеше.

Сега вече знаем! И какво „правим“ за това? Знаете също, че има алуминий и във ваксините. Да, има алуминий и в чешмяната вода в САЩ, най-вероятно. Има алуминий и във вносните храни от Китай, дори и тези, които са сертифицирани като биологични, внесени от там. Колко алуминий консумирате дневно, обръщали ли сте внимание на това?

Токсичните тежки метали могат да ви погубят, ако не сте внимателни. Тъй като това е силно подценено, хората, които не знаят кои са и не могат да разпознаят тези, които са обичали, не могат да кажат и дума за това. Знаете ли, че болестта на Алцхаймер е предотвратима и дори обратима? Съмнявам се, че знаете. Нека да говорим за това сега.

Диетолози говорят за епифизната жлеза, мелатонин и органична сяра

„Малката жлеза в центъра на мозъка, наречена епифиза, може да изглежда незначителна, но изследователи са открили, че е от жизненоважно значение за физическото, умственото, и както вярват мнозина, духовното здраве“. „Чрез неправилно хранене, излагане на токсини, стрес и модерни навици, епифизната жлеза се втвърдява, калцира и изключва. За да събудим тази жлеза от нейната дрямка е необходима детоксикация с използване на диета и билки, слънчева светлина и чиста вода.“

Трябва да отстраните токсичните тежки метали от вашата храна, вода и продукти за лична хигиена.

Приемате ли бета-блокери? Внимавайте. Може да потискате производството си на мелатонин!

Тествайте косата и урината си! Преди да можете да лекувате метална токсичност, трябва да определите какви нива метали всъщност имате, замърсяващи тъканите в организма ви. Майк Адамс пише: „Много метали бързо преминават от кръвта ви към тъканите, където могат да се разположат и да причинят сериозни дългосрочни здравословни проблеми.

„Желязо, заседнало в тъканта на сърцето ви, може да причини сърдечни заболявания. Алуминий, заседнал в мозъчната ви тъкан, може да причини Алцхаймер или клинична лудост. Живак, заседнал в мозъка, може да доведе до нарушения от аутистичния спектър. Олово, заседнало в костите ви, може да попречи на производството на червени кръвни клетки и дори производството на бели кръвни клетки.“

Алуминий в детските лекарства

Хранителните оцветители Aluminum Lake, използвани за силна обвивка на течни лекарства за деца, съдържа опасно количество алуминий и вредни синтетични петрохимикали. Тези „петрохимикали“ са канцерогени, които могат да съдържат нефт, антифриз и амоняк, които водят до дълъг списък от нежелани реакции. Отравянето с алуминий може да доведе до увреждане на централната нервна система (ЦНС), като нарушения на паметта, аутизъм, епилепсия, умствена изостаналост и деменция. Изследванията показват, че само 4 ррм (части на милион) алуминий могат да накарат кръвта да се съсири. Това е нещото, което причинява болестта на Алцхаймер! Консумацията на алуминий може да се свързва с развитие на костни нарушения, включително стрес фрактури. Колко знаете за това и за съдържанието на тежки метали в храната, напитките, козметиката, ваксините и фармацевтичните ви продукти? По-добре да го научите бързо, преди да забравите кои сте и къде се намирате! Погрижете се за здравето и бъдете здрави.

Абонирайте се за нашия бюлетин и спрете да ядете генетично модифицираните продукти (ГМО) на Монсато!

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *