Деца

(NaturalNews)
Не говорете за това дали ваксините работят или не, или дали причиняват аутизъм, освен ако не сте готови за много разгорещени дебати. Въпреки че връзката между ваксините и аутизма не е нищо ново, дори говоренето за нея може да ви етикетира като „анти-ваксър“ или вид здравен фанатик от стадото овце (масите промити мозъци), които вярват, че всяка препоръчвана ваксина на Центъра за контрол на заболяванията (CDC) не само работи, но и е 100% безопасна и 100% ефективна. Дори ако някои ваксини работеха понякога, заслужават ли си риска за здравето? Това е най-добрият въпрос, защото една статистика, за която може би не знаете е, че децата, които получават съдържащи живак ваксинации (обикновено изброен като тимерозал), са с 27 пъти по-голяма вероятност да развият аутизъм, отколкото тези, които не получават тези ваксини. Това идва от едно скорошно проучване на базата на собствените данни на CDC. Все още ли искате това да е потайна тема?

Педиатрите в Америка изобщо нямат право да поставят ваксините под въпрос, нито им се позволява да препоръчват по-малко отколкото препоръчва Центъра за контрол на заболяванията (CDC), или ще са изправени пред гнева на AMA – скандалната Американската медицинска асоциация – която намира начин да изключи „съперниците“, понякога дори като отнема лиценза им да практикуват медицина. Големият въпрос: дали статистиката на аутизъм изведнъж ще намалее, ако живакът бъде отстранен от всички ваксини, включително ваксините срещу грип? (Между другото, CDC излъга, когато каза, че живакът е отстранен от всички ваксини).

Абсолютно никакви случаи на аутизъм при амишите – общности на Америка

Като начало, децата не се раждат с аутизъм. Той се появява по време на ранна детска възраст или детство, и е причинен от претоварване с невротоксини, консумирани, инжектирани или погълнати от фактори на околната среда, или всички от горепосочените. Всъщност, последният скок на разстройство от аутистичния спектър (ASD) през последните две десетилетия в САЩ директно съвпада с увеличението на ваксинния график, по количество и честота, наложен от CDC. За да се разбере защо аутизмът е в непосредствена близост до несъществуващ за амишите, помислете, че амишите са „отделени“ от Американския научен и медицински „напредък“ в продължение на векове, като по този начин са имали по-малко излагане на основните фактори, които предизвикват аутизъм, включително най-вероятните предполагаеми -ваксините.

Направете малко пътешествие до сърцето на Пенсилвания и се опитайте да откриете дори половин дузина деца амиши с аутизъм и не бихте могли. Ако статистиката съвпадаше с националната средна, трябваше да има около 200 случая в общността на амишите, но към днешна дата, има само три, единият от които е осиновено и донесено от Китай дете. Каква изненада. Друг случай действително е ваксинирано дете и развило аутизъм малко по-късно. Отново изненада.

Ето някои универсални и националните статистически данни за разглеждане. Аутизмът засяга над 20 милиона души по целия свят и се среща при момчетата четири до пет пъти по-често, отколкото при момичетата. В САЩ един на всеки 68 деца има някаква форма на ASD, 30% увеличение само от 2012. Питате се, защо е така? Децата в Съединените щати получават 50 ваксинации преди седем годишна възраст, мнозина, от които са комбинации, съдържащи множество болестни щамове, живак, формалдехид (да, балсамиране течност за мъртвите), мононатриев глутамат (MSG) и алуминий, просто да назовем няколко невротоксини. Грипните ваксини съдържат най-високи нива на живак, до 25,000 пъти повече от това, което се позволява като максимално количество в питейната вода и годна за консумация риба от ЗООС (EPA). Живакът е вторият най-отровен елемент, познат на човечеството.

Поради религиозни вярвания, амишите отказват всички ваксини

За щастие на амишите, те също отказват три от най-спорните ваксини на пазара днес: хепатит В, HPV (човешки папиломен вирус) и разбира се, MMR (морбили, паротит, рубеола комбо), която бе замесена във връзката ваксина-аутизъм на CDC и най-голямото медицинско прикритие в историята някога. В конфликт с твърденията на CDC, версията на мулти-доза от хепатит B все още съдържа тимерозал (50% живак). Незрелите централна нервна система и черен дроб на новородените амиши са пощадени от тези летливи токсини, благодарение на религиозните вярвания на техните родители. Всъщност, децата Амиши не изпитват почти никакви затруднения в обучението. Нито пък изпитват типичните американски болести като рак, сърдечно-съдови заболявания и диабет. Всичко това може да бъде, защото те не ядат ГМО, не вземат химически лекарства или ваксини. Разбира се, нито едно правителство не води регулаторна агенция, която някога ще направи това сравнение на здравето на амишите срещу  здравето на останалите, но реалността говори за себе си.

Въпреки това, CDC отказва да регулира индустрията за ваксини и вместо това буквално насърчава токсични химикали, опасни тежки метали, токсини, канцерогени и смъртоносни „консерванти“, като живак. Всичко зависи от начина на живот и естественото здраве, ако наистина искате имунитет, който не идва с постоянни и инвалидизиращи „странични ефекти“, като разстройство от аутистичния спектър, синдром на Аспергер или рак на черния дроб.

 

Източник: http://naturalnews.com

Автор: S.D. Wells

By admin

2 thoughts on “Амишите, които не се ваксинират, рядко се разболяват от аутизъм, рак или болест на сърцето – съвпадение?”
  1. Някои хора предпочитат висока детска смъртност – смъртността от морбили е минимум 1/1000 в идеалния случай, при по-лоши условия може да бъде до 10 пъти по-висока, 1-5% са тежките форми, паротит и варицела са относително по-безопасни, но и при тях има 1% тежки форми и смъртност минимум 1/10000. За сравнение при ваксините смъртността е под 1/100 000, сериозните усложнения под 1/1000. Също антиваксърите редовно пишат деца шизоиди за аутисти за да отчетат по-висок процент. Единствената спорна ваксина е HPV – включва само 4 от 18 щама с онкогенен потенциал и затова ефективността и не е висока.

  2. Амишите живеят в изолирани общества, близо са до природата, съвсем лишени от всички удобства на съвременния живот, хранят се с храна отглеждана от тях, без химикали, ГМО и т.н не може изобщо да се прави сравниение с нашия жовот в претъпканите ни мръсни градове, в които живеем и храната с която се храним. Не са само ваксините!

Напиши коментар

Добави обява

×
×