коронавирус-вирус-пандемия

Все по-ясно изглежда, че цинкът наистина може да бъде „сребърен куршум“ за спиране на коронавирусните инфекции и прекратяване на тази глобална пандемия. Този минерал е невероятно достъпен, безопасен и широко разпространен, но никой в правителството или медиите не препоръчва хората да приемат цинк, тъй като той не може да генерира милиарди печалби от лекарства и ваксини, отпускани по лекарско предписание.

Между другото тази статия не е самоцелна промоция. Нямаме цинкови продукти за продажба. По-скоро тази статия е за подпомагане спасяването на живота с помощта на хранителни решения, които са налични в момента. Въпреки че все още няма клинично доказателство, че лекува Covid 19 коронавирус – въпреки че хлорохинът изглежда обещаващ в няколко малки проучвания, цинкът сега се оказва най-обещаващото хранително вещество, което може да помогне за прекратяване на тази глобална пандемия и да върне хората на работа, така че икономическият колапс да бъде спрян.

Хлорохинът работи ръка за ръка с цинк, като придвижва цинка в клетките

Комбинацията от хлорохин и цинк изглежда особено силна. Изследване, публикувано в PLoS ONE, е озаглавено „Хлорохинът е цинков йонофор“ и описва как хлорохинът вкарва цинка в раковите клетки, което прави тези клетки силно уязвими към апоптоза (клетъчна смърт на раковите клетки). От проучването:

Хлорохинът усилва усвояването на цинк от клетките A2780р по начин, зависим от концентрацията, както е изследван с флуоресцентна цинкова сонда. Това подобрение се намалява от TPEN, високоафинитетно свързващо метал съединение, което показва спецификата на поглъщането на цинк.

Въпреки че това проучване е фокусирано върху раковите клетки, ние също така знаем, че цинкът блокира коронавирусната РНК-полимеразна активност, което коронавирусът използва за репликация. Този документ, публикуван в друго списание PLoS, конкретно говори за „цинкови йонофори“, блокиращи репликацията на коронавирус в клетъчни култури: „Zn (2+) инхибира коронавирусната и артеривирусната РНК-полимеразна активност in vitro и цинковите йонофори блокират репликацията на тези вируси в клетъчна култура.“

От резюмето на това изследване:

Увеличаването на вътреклетъчната концентрация на Zn (2+) с цинково-йонофори като пиритион (РТ) може ефективно да повлияе на репликацията на различни РНК вируси, включително полиовирус и грипен вирус. За някои вируси този ефект се дължи на смущения при вирусна обработка на полипротеин. В това проучване ние демонстрираме, че комбинацията от Zn (2+) и PT при ниски концентрации (2 µM Zn (2+) и 2 µM PT) инхибира репликацията на коронавирус SARS (SARS-CoV) и вируса на артерит при конете (EAV) ) в клетъчната култура.

По-конкретно, беше установено, че Zn (2+) блокира етапа на иницииране на синтеза на EAV RNA, докато в случая на SARS-CoV RdRp удължаването се инхибира и свързването на шаблона се намалява. Чрез хелиране на Zn (2+) с MgEDTA, инхибиторният ефект на двувалентния катион може да бъде обърнат, което осигурява нов експериментален инструмент за in vitro проучвания на молекулярните детайли на репликацията и транскрипцията на нидовирус.

Знаем, че хлорохин + цинк вкарва цинка в клетките, като блокира репликацията на коронавирус. Това е публикувана наука, а не само случайна теория.

По наша оценка е много вероятно повечето хора, умиращи от коронавирус, да имат недостиг на цинк. Трябва да тестваме нивата на цинк в кръвния серум на пациенти с коронавирус, за да можем да съберем всички важни данни и да потвърдим този модел.

Симптомите на коронавирусните инфекции почти перфектно отразяват симптомите на недостиг на цинк

Пишейки за LewRockwell.com, Бил Сарди пише, че всички най-изявени признаци на COVID-19 почти перфектно отразяват симптомите на недостиг на цинк. От статията му:

Модерната медицината е толкова съсредоточена в медикаменти, отпускани по лекарско предписание, че е сляпа към хранителната медицина. Тя не може да види очевидните доказателства за недостиг на минерали в организма, което води до същите признаци и симптоми, причинени от COVID-19 коронавирус.

Той публикува този списък със симптоми на COVID-19 срещу симптоми на недостиг на цинк, които са идентични.

Той пише още:

Д-р Джеймс Роб, патолог, извършил ранни експерименти с коронавируси през 70-те години, твърди, че цинковите таблетки са „сребърен куршум срещу коронавирус“.

Цинкът е необходим за поддържане на функцията на тимусната жлеза, за да произвежда антитела от клетките на Т-паметта.

Добавката на цинк при пациенти в напреднала възраст, групата с висок риск от коронавирусни инфекции, намалява болестта забележимо. Съвременната медицина трябва да наблегне на терапията с цинк, особено по време на епидемии.

В обобщение изглежда, че цинкът може да е най-важната превантивна мярка, вероятно в комбинация с хлорохин, за да спре разпространението на пандемията на коронавирус и да върне икономиките на света да работят.

И затова технологичните гиганти (Google, Twitter, Facebook, YouTube и т.н.), както и корпоративните медии ще продължат да цензурират цялата истина за цинка и хлорохина, защото те активно се надяват да разпространят тази пандемия и да сринат глобалната икономика.

Най-добрите форми на цинк, които да се консумират като хранителна добавка са: цинков глюконат, пиколинат и ацетат. Избягвайте цинковия оксид, тъй като е почти невъзможно да се абсорбира.

Освен производството на медицински маски и вентилатори, смятаме, че всяка държава трябва да поръча спешно производство на добавки с цинк, като ги направи широко достъпни (може би с нулева цена) за цялото население. Това може значително да забави разпространението на вируса и потенциално да спаси стотици хиляди животи.

Автор: Mike Adams

Източник: https://www.naturalnews.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *