Като човек работел в издателство, знам, че има забавяне във времето между изследователските открития и тяхното разпространение. Има забавяне, поради строги тестове и двойно-слепи проучвания с плацебо. И накрая, понякога години по-късно, информацията, от която най-нуждаещи са  пациентите, излиза наяве.

Но какво, ако има информация, точно сега, която може да помогне на хората, които страдат от рак?

Хранителни добавки – храната като лекарство

Рецептата на сок по-долу е създадена на базата на научни изследвания на хранителни добавки (храни като лекарство). Рецептата съдържа някои от най-мощните хранителни противоракови съединения, известни на човек. Този сок трябва да се пие ежедневно от всеки, страдащ от рак, заедно с препоръчителните медицински лечения.

Съставки

Куркума – съдържа куркумин, един от най-обещаващите противоракови съединения, достъпни за нас. Куркуминът се намесва в способността на клетките на тумора да растат и да се разпространяват по тялото, и е доказано, че инхибират растежа на рак на гърдата, черния дроб, устата и стомаха. Куркумата трябва винаги да се приема в комбинация с черен пипер, който повишава абсорбцията ѝ в червата с цели 2 000%.

Цитрусови плодовефлавоноиди и каротиноиди имат силно антиоксидантно и противовъзпалително действие. В допълнение към това, лимоноиди от лимоните са показали, че имат пряко цитотоксичен ефект върху туморните клетки.

Целина – съдържа апигенин, съединение, което е показано, че убива до 83% от раковите клетки на белия дроб, както и има ефект срещу рак на гърдата, на шийката на матката, на дебелото черво и щитовидната жлеза.

Зелен чай – съдържа епигалокатехин (EGCG), който предотвратява туморните клетки от делене и също инициират самоубийство (апоптоза). Зеленият чай на прах трябва да се използва, тъй като е много по-мощен, отколкото просто пиене на гореща вода, в която листата са се киснали.

Червено зеле – съдържа индоли и изотиоцианати, които спират туморни клетки от формиране и нарастване. Те също предизвикват апоптоза (клетъчно самоубийство), инактивират канцерогени и имат противовъзпалителен ефект.

Противораков сок

  • 1/2 чаена лъжичка куркума;
  • 1/8 чаена лъжичка ситно смлян черен пипер;
  • 2 портокала (обелени и семената премахнати);
  • 1 лимон (обелен и семената премахнати);
  • 2 стръка целина;
  • 1/2 ч.л. матча зелен чай на прах;
  • 1/3 червено зеле.
  1. Направете на сок портокалите, лимоните, целината и червеното зеле.
  2. Смесете зеления чай на прах с една супена лъжица вряща вода, за да се разтвори и след това се добавя към сока.
  3. Добавете куркумата и черния пипер към сока, разбъркайте добре и пийте.

Автор:  Sonia Nichola

Източник: http://blogs.naturalnews.com/anti-cancer-juice-designed-science/

Напиши коментар

Добави обява

×
×