(NaturalNews)

Високопоставен лекар, който е работил за лекарствения гигант Мерк & Ко, създател на ваксината Гардасил (Gardasil) за рак на шийката на матката, е направил някои разтърсващи публични признания за опасностите и неефективността на тази спорна ваксина. По време на скорошно интервю за френското списание Principes де Sante, д-р Бернар Далберг признава, че Гардасил е безполезна ваксина, която не само, че не защитава срещу рак на шийката на матката, но и излага лицата на риск от парализа, енцефалит, синдром на Гилен-Баре и множество други инвалидизиращи заболявания.

Предполагайки, че в крайна сметка Гардасил ще бъде призната за „най-големия медицински скандал на всички времена,“ Д-р Далберг роптае срещу нейното одобрение и продължителна употреба, твърдейки, че „всеки“, свързан с нея, знае, че тя е напълно безполезна. Д-р Далберг е довел и още един изследовател на име д-р Даян Харпър, която е участвала в Гардасил и Церварикс, двете одобрени ваксини за човешки папиломен вирус (HPV). Както вече беше съобщено, д-р Харпър предварително беше съобщила за опасностите и неефективността на тези широко налагани ваксини.

„Скандалът за Гардасил трябва да бъде оценен в пълната си степен“, гласи английски превод на интервюто, което първоначално бе публикувано на френски.“ Всеки знаеше, когато тази ваксина бе пусната на американския пазар, че тя ще се докаже като напълно безполезна! … В допълнение, вземащите решения на всички нива са наясно с това!“

Индустрията за ваксини и правителството знаят, че Гардасил е опасна и неефективна

Според д-р Далберг вътрешните хора на индустрията са напълно наясно с факта, че Гардасил може да доведе до трайно, животозастрашаващо увреждане на централната нервна система. Например, те знаят, че ваксината може да остави пациентите негодни да ходят или да функционират нормално без да изпитват силна умора или болка. Те знаят също, че Гардасил не прави нищо, за да предпази хората от рак на шийката на матката, заболяването,  което се налага така агресивно върху младите хора.

Той заявява: „Прогнозирам, че Гардасил ще се превърне в най-голямия медицински скандал на всички времена, защото в даден момент от време ще се съберат достатъчно доказателствата, показващи, че тази ваксина, която е техническо и научно постижение, няма абсолютно никакъв ефект върху рака на маточната шийка. Многото отрицателни ефекти, които унищожават живота и дори убиват, не служат за никаква друга цел, освен да генерират печалба за производителите.“

Америка: помийна яма на фармацевтична и ваксинна корупция

Извеждането на такава информация на светло представлява заплаха не само за личната кариера на д-р Далберг, но също и на кариерите на бившите му колеги, много от които са напълно наясно с всичко това, но вероятно се страхуват да я съобщават публично. И има защо. Американската разследваща журналистка Кейти Корик, която наскоро излъчи сегмент, обсъждащ страничните ефекти, свързани с Гардасил, по същество беше заплашвана да се извини публично за това.

Може би точно за това д-р Далберг е избрал да говори с френските, вместо с американските медии. Както може би вече знаете, фармацевтичните предприятия и производителите на ваксини имат свободно царуване в САЩ да продават всякакви опасни лекарства, каквито поискат, без последствия, благодарение на корупционните закони, които ги защитават да не бъдат съдени.

„Американското законодателство не позволява на никого да съди Мерк или който и да е друг производител на ваксини, тъй като Конгресът на САЩ им е дал пълен имунитет срещу граждански дела през 1986 г., и правна защита, която им дава безплатен пропуск да пускат колкото ваксини си искат на пазара, което бе потвърдено от Върховния съд на САЩ през 2011 г. „, обяснява Health Impact News.

„В допълнение, Националният Здравен Институт получава бонуси от продажбата на Гардасил. Така че не очаквайте обективна, вярна информация от водещите медии в САЩ или вашият лекар.“

Пълното интервю на д-р Далберг на френски е достъпно тук като PDF документ:
http://ddata.over.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Ethan A. Huff

Превод от английски на български

By admin

5 thoughts on “Бивш лекар на Мерк прогнозира, че Гардасил ще се превърне в ‘най-големия медицински скандал на всички времена’”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *