Преди сто и петдесет години ракът почти не е съществувал, но с увеличаването на консумацията на преработени храни, ниско качество на месото и млечните продукти, както и рафинираната захар, се появиха много нови болести. Заболяванията са се превърнали в епидемия. Едва сега започва да се обръща внимание на диета и начин на живот като фактори, които биха могли да доведат до рак.

Много хора избират конвенционалното лечение на рак, но за 88% от всички пациенти с рак е нормално да потърсят алтернативно лечение.

Някои билкови лекарства показват отлични резултати при изследвания. Дори мощното противораково лекарство Таксол идва от кората на дървото тис. Много хора се колебаят да приемат билки, а това се дължи на факта, че те не са регламентирани от Администрацията по храните и лекарствата. За хората, които се интересуват от използване на билки, трябва да потърсят специалист, който може да им помогне да са сигурни, че всички билки, които приемат се дозират правилно и няма да имат отрицателно взаимодействие с някакви лекарства, които може в момента да се вземат. Много хора се чудят какво билки са най-добрите.

Билката пелин е с родина в умерените райони на Евразия и Северна Африка и също се отглежда в Канада и Северните американски щати. Често се отглежда като декоративно растение, но повечето хора са запознати с растението, заради основната му съставка – абсент.

Пелинът в комбинация с желязо убива 98 процента на раковите клетки на гърдата

По отношение на рака, пелинът е известен благодарение на своята дълбока способност да се бори с вече развил се рак, като позволява на тялото да се самолекува. Едно проучване установи, че артемисинин, получен от растението пелин, в комбинация с желязо, убива 98% от раковите клетки на гърдата за период от 16 часа.

Билката самостоятелно намаля раковите клетки на гърдата с 28%, но когато си партнира с желязо, тя почти елиминира рака без да засяга здравите клетки.

Желязото е важна част от уравнението, поради това, че то се натрупва в раковите клетки и така то уверява, че пелинът се абсорбира от раковите клетки.

Конввенционалното лечение на рак често атакува здравите клетки, принуждавайки организма да работи по-усилено, за да се регенерират здравите клетки. Ако желаете да се предпазите от рак, не забравяйте, че „киселото“ тяло е резултат от лоши хранителни навици и начин на живот. Консумирането на диета на растителна основа, жива храна и премахване на преработените храни ще помогне на тялото да се алкализира и да осигури на организма хранителни вещества, от които се нуждае, за да се излекува.

Автор: Lynn

Източник: http://blogs.naturalnews.com/chinese-herb-paired-iron-kills-98-percent-breast-cancer-cells-16-hours/

Напиши коментар

Добави обява

×
×