бил-гейтс-конференция

Абсолютно най-лошото медицинско решение, което родител на новородено дете може да направи, е да позволи на лекарите и медицинските сестри сериозно да компрометират имунната система на детето, като му инжектират известни невротоксини, чужди протеини и канцерогени като живак, формалдехид, бъбречни клетки от маймуни, вируси от свине и генетично модифицирани клетки от аборти на хора. Ето защо милиардерът Бил Гейтс, скандалният и коварен привърженик за контрол на населението и магнатът на Microsoft, отказва да ваксинира собствените си деца, дори докато той популяризира токсичните ваксини по целия свят, особено в страните от третия свят.

Вярно е. Бившият частен лекар на Гейтс, от Сиатъл, през 90-те години каза: „Не знам дали ги е ваксинирал като възрастни, но мога да ви кажа, че той е отказал да ги ваксинира като деца.“ Казал го е по време на страничен беседен разговор на медицински симпозиум, което предизвиква шум сред лекуващите лекари, които обвиняват лекаря на Гейтс за неспазване на поверителността лекар-пациент (въпреки че това е „сива зона“, защото раговорът е бил лично с други лекари). И все пак беше твърде късно – котката излезе от чантата и сега светът знае за крайното лицемерие на елита, който радикално и религиозно тласка ваксините като „свещения граал“ на медицината, докато все още държат далеч същите отрови от кръвта и мускулната тъкан на собствените им деца, знаейки добре високия риск от странични ефекти и нежелани събития, които далеч надхвърлят всички възможни ползи.

Трите деца на Бил Гейтс, Дженифър, Фийби и Рори, НИКОГА не са имали ваксини и сега са здрави млади хора

Родените между 1996 и 2002 г. деца на Гейтс никога не са получавали живак и формалдехид в мускулната си тъкан като форма на „имунитет“, въпреки че баща им е най-догматичният участник в кампанията за ваксините. Чакай, мислеш ли, че той е направил богатството си от компютърен софтуер? Помисли отново. Има огромна печалба в химическата медицина и схемите за контрол на населението.

Според TruthWiki, „Гейтс е широко критикуван за това, че е антиконкурентен и че е про-ваксинален фанатик. Той се занимава с много „благотворителни начинания“, като например дарява големи суми пари за различни научноизследователски програми чрез фондация „Бил и Мелинда Гейтс“. Гейтс дори е стигнал до там, че финансира технологии, които са предназначени за масова стерилизация, за да се справят с това, което той нарича проблем на населението на света.

Теорията за стадото винаги е била голяма измама и елитът на света го знае. Повечето ваксинирани деца са действителен риск за другите, тъй като често носят вирусите, които са им били инжектирани, през първите няколко седмици след ваксинацията. Според едно проучване най-богатите семейства в Калифорния (които често са бели) НЕ ваксинират децата си.

Всъщност повече от 16 000 деца в детска градина в Калифорния не получават никакви ваксини, тъй като техните бели, елитарни родители ги изключват, използвайки религиозни, лични убеждения и изключения. Елитът знае, че има нещо погрешно в имунизациите, но те просто не говорят за това, а медиите със сигурност никога не го обсъждат.

Най-богатите американци не искат да рискуват децата им да получат аутизъм от експериментални ваксини, включително полиомиелит, малария, MMR, и „силно препоръчителната“ грипна ваксина

Според бившия лекар на Бил Гейтс, който беше цитиран зад закрити врати на медицински семинар, Гейтс казва, че децата му не се нуждаят от ваксини. Но дали хората са информирани, че бебетата се раждат със слаба, компрометирана имунна система и въпреки това трябва да имат 50 ваксини преди 7-годишна възраст, или в противен случай ще умрат от инфекциозни заболявания?

Ето повече за мнението на Бил Гейтс за ваксините, както споделя неговият лекар от семинара: „Те бяха красиви деца, наистина мъдри и живи, и заяви, че ще бъдат добре така както са си; те не се нуждаеха от никакви ваксини. „

Сега Бил Гейтс и неговата корумпирана фондация натискат експериментални, непроверени ваксини за малария върху невинни африканци в Кения, Гана и Малави. Критиците крещят, че всичко това е част от схема за обезлюдяване, а някои ваксини, включително за тетанус, съдържат химикали, които стерилизират младите момичета – химикали, които нямат нищо общо с функционалността на ваксината.

„Мисията“ на Бил Гейтс да защитава населението на третия свят от болести чрез масова ваксинация противоречи на личните му действия със собствените му деца и благоприятно пресича линиите с дълбоко финансово сътрудничество със здравни агенции и производители на ваксини.

Посетете сайта Vaccines.news за повече информация относно корупцията около безопасността на ваксините и точно защо елитът на света не разболява децата си с експериментални, неизпитани, смъртоносни невротоксини и генетично модифицирани щамове на бактерии.

Автор: S.D. Wells

Източник: https://www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *