Една от най-честите причини за рак на дебелото черво е брашното! Ако никога не сте чували това преди, то е така, защото традиционните медии и пропагандата за храна искат да вярвате, че трябва да ядете пшеница всеки ден. Преди повече от един век, когато пшеницата все още се обработваше минимално и все още беше възможно да се усвоят някои от важните масла от пшенични зародиши и други важни хранителни вещества, които се намират в пшеницата и другите зърна, определено e можело да гледате на пшеницата и другите зърна като важна част от дневния прием на храна, но не и днес.

Но тези дни отдавна са изчезнали!

Сега пшеницата и много други зърна са напълно замърсени с пестициди, ГМО и други токсични химикали, след това са избелени, варени или облъчени. И все пак, след цялото това токсично замърсяване, ние все още се храним с лъжата, че всеки ден трябва да ядем жито и зърно, въпреки че всяко брашно, което ядете днес, остава в дебелото черво в продължение на години, дори десетилетия и бавно се втвърдява в „брашнян камък“. Не е чудно, че толкова много хора умират от рак на дебелото черво, защото никой не знае как да изчисти тези „брашнени камъни“ в дебелото черво. Разбира се, можете да спрете да ядете всички продукти от брашно точно сега, което е почти невъзможно за повечето хора, които обичат да ядат хляб, макаронени изделия, торта и бисквити, но дори и да можете да спрете веднага, какво ще направите с натрупаните с десетилетия „камъни“ в дебелото черво? Те няма да излязат сами, освен ако не им помогнем естествено и последователно.

Болестта целиакия е един от симптомите на яденето на тази токсична пшеница или брашно за твърде дълъг период!

Сега милиони хора страдат от това, което се нарича целиакия и какво вини за това пропагандната машина за храна? Глутенът! Не, не е виновен глутенът, че е бил замърсен. Освен това, премахването на замърсения глутен оставя напълно мъртва храната, и това не е отговорът, защото когато ядете мъртва храна твърде дълго, това също причинява рак. Това е като да премахнете 1 съставка от отровата за плъхове – тя все още е отрова! Трябва да избягвате всякаква отрова, много замърсена или леко замърсена, защото това е единственият начин да се запазите здрави.

Как да изчистите „брашнените камъни“ от дебелото си черво?

Първо, трябва да ядете сурови, органични зеленчуци по колкото можете всеки ден, поне 1 хранене всеки ден, за предпочитане закуска. Можете също да пиете сок от зеленчуци за закуска или да намерите 100% органичен, суров, зеленчуков прах, който да пиете всеки ден. Колкото по-дълго продължавате да правите това, толкова повече „брашнени камъни“ ще изчистите с течение на времето и по-здраво ще е дебелото ви черво. Никога не съм виждал някой да развие рак на дебелото черво след началото на тази промяна, така че може да наречем това най-добрата превенция на рак на дебелото черво.

 

Автор: Reality

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com/flour-causes-colon-cancer/

Напиши коментар

Добави обява

×
×