Бебе-ваксина-аутизъм

Бебета умират навсякъде в Китай, след като са получили ваксина срещу хепатит B, докато здравните органи твърдят, че всичко е просто едно голямо съвпадение. Както беше съобщено от The New York Times (NYT) и препредадено от VacTruth.com, най-малко осем новородени бебета в Китай са загинали в рамките на 48 часа, след получаване на спорната ваксина, за която най-голямата китайска компания за лекарства продължава да настоява, че е напълно безопасна, въпреки очевидните опасности.

Истинската причина за тези „неочаквани“ смъртни случаи, твърдят говорещите глави, трябва да е някое скрито здравословно състояние, което просто така се случва, че се проявява по едно и също време, когато бебетата се ваксинират за полово предавана болест, от която няма начин да се заразят така или иначе. Да не говорим, че почти всички от починалите бебета са били напълно здрави преди ваксинацията – просто ваксинирайте децата си и си мълчете!

„Ваксинацията е най-ефективният начин за предотвратяване на хепатит B при новородени, дори и ако тя, както и всички други медицински процедури, никога не е безрискова“, заявява Джиа Джидонг от Болница Приятелство в Пекин след новината за смъртните случаи в роботизирана хармония с изявленията, издадени от производителите на ваксини. Тя продължава: „Ваксината срещу хепатит В е безопасна“. „Честотата на много тежки анормални реакции е една на всеки 100000, една на 1 милион или дори по-ниска.“

Кажете това на семействата с всички тези вече мъртви деца, които сега трябва да се опитат да търсят справедливост чрез система, която по своята същност работи в полза на ваксините. Няма размер на заболяване или смърт в резултат на ваксинация, което някога ще послужи като достатъчно доказателство, за да се повдигнат обвинения срещу определена ваксина като опасна, което означава, че родителите на деца, увредени от ваксини, нямат друг избор, освен да приемат тяхната нова реалност и да продължат напред, като се надяват да повлияят на други родители да мислят два пъти преди да ваксинират своите деца.

„Простата истина е такава: няма безопасна ваксина и никога не можете да премахнете ваксината от детето си“, пише Джефри Джон Аудерхайд за VacTruth.com. „Ако живеете в САЩ, имайте предвид, че съдебните системи са защитили производителите на ваксини от юридическа отговорност.“

Кампанията за Хепатит B в Китай, отговорна за убийството на бебета, финансирана от Мерк

Що се отнася до ситуацията в Китай, според слуховете, властите разследват двете компании, отговорни за производството на ваксини, Шенджен Кангтай и Биологични Продукти Тиантан Пекин. New York Times признава, че шест от докладваните смъртни случаи са били пряко свързани с ваксини срещу хепатит B, произведени от Шенджен Кангтай, а останалите два са свързани с хепатит В ваксини, произведени от Биологични Продукти Тиантан Пекин.

И в друго привидно положително развитие, д-р Зенг Гуан, главен епидемиолог в Центъра за Контрол и Превенция на Заболяванията в Китай, казва  в телефонно интервю пред Дейли Мейл на Великобритания, че той не е сигурен за почтеността на отричането на двете компании, че ваксините са причинили смъртта на новородените. Източникът на новини цитира д-р Гуан изразявайки опасения, че компаниите за ваксини вероятно се интересуват единствено от собствена защита за сметка на общественото здраве, и оттам тяхното отричане.

И все пак, в същото време, изследователите, участващи в случая вече отричат, че ваксините са окончателната причина за смърт, като някои от тях все още твърдят, че ваксините са безопасни. Докато разследването продължава, китайското правителство е преустановило милиони ваксини, произведени от Шенджен Кантай да бъдат използвани в националната програма за ваксинация срещу хепатит B, която е излюпена в началото на 1990-те г. с благословията на базирания гигант за лекарства в САЩ Мерк & Ко.

„Като родител, вие поемате целия риск от ваксинирането на детето си“, добавя Аудерхайд. „Смърт или осакатяване от ваксина е приемлива жертва за лечебното учреждение, за да се продължи въртенето на зъбните колелата.“

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Ethan A. Huff

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *