Инжекция-ваксина

(NaturalNews)

Може да не сте чули експлозията, но това се случи.

Преглед от Сътрудничеството Кохран (The Cochrane Collaboration), широко уважаван екип за изследвания и анализи, разгледа всички доказателства, и стигна до заключението:

При здрави възрастни няма противогрипна ваксина, която да доставя защита от грип.

Бум!

Нито предпазва от предаване на грипните вируси от човек на човек.

Бум!

Така че, всичкото предлагане и насърчаване, всички тактики за заплашване и всички „експертни медицински заключения“ и цялото медийно отразяване … са безполезни, без стойност и значение.

Милиарди долари от финансирани лъжи за грипни ваксини.

Става още по-лошо, защото цялата теория за това как и защо ваксините работят седи на ръба на бръснача, готова да падне в бездната на отхвърлените приказки.

Казваше ни се, че ваксините стимулират имунната система с „репетиция“ за това какво ще се случи, когато действително дойде болестта. Когато заболяването се появи, имунната система ще бъде заредена, готова да унищожи атакуващите микроби.

Но тъй като грипните ваксини не предпазват от грип или дори да спират предаването на грипните вируси от човек на човек, така наречената „репетиция“ на имунната система е просто фантазия на някого. Една легенда. Един мит.

Също така, можете да забравите за широко продаваната приказка за имунитет на тълпата. Как може групата да бъде имунна, когато ваксините не правят нищо за предотвратяване на свободното движение на микроби от човек на човек?

Както винаги, Сътрудничеството Кохран направило изчерпателен преглед на всички предишни проучвания за ваксини срещу грип, които са могли да открият. Те отхвърлиха проучванията, които са зле построени. В някои случаи, за да разширят наличните данни, те се свързали с отделни учени, които са провели изследвания.

Следователно, констатациите на Кохран представят най-доброто от публикуваната литература за грипни ваксини. Но тъй като екипът на Кохран не дължи нищо на фармацевтичните фирми, те анализират литературата с трезви очи и умове.

Ето един интересен коментар от анализа: „Прегледът показа, че надеждните доказателствата за противогрипните ваксини са слаби, но има доказателства за широко разпространено манипулиране на заключения …“

Сега кой на света ще се възползва от такова манипулиране?

О, да. Едно друго нещо.

Прегледът на Кохран, който е публикуван от Джон Уайли и Синове, се появява онлайн на 7 юли 2010 година.

Преди повече от пет години.

Трябва да сме пропуснали масовото медийно отразяване. Може би сме били на риболов същия ден или сме купували гуми за колата, или сме били на почивка с нашите яхти в Средиземно море.

Какво? Не е имало масивно медийно отразяване? Невъзможно. Имам предвид, разбира се …

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Jon Rappoport

By admin

21 thoughts on “Ваксинната империя се срина”
 1. не знам как е ,но аз си слагам ваксина вече 10 години и съм много доволна ,преди това изкарах тежък грип с последици и много трудно и мъчително се оправих,от както си слагам ваксина не съм боледувала,нито съм ходила на лекар …

  1. И аз съм карал тежък и мъчителен грип, но от 10-ина години не съм боледувал, без да съм слагал ваксини. Ползвам няколко „бабини номера“:Още при първите симптоми на настинка или грип краката във гореща солена вода, гърлото се маже с газ два три пъти на ден, пие се прополисова тинктура и се слага и в носа. Чесън вечер, за да може миризмата да отшуми, ако това не е проблем, може и през целия ден.

  2. Аз никога не съм се ваксинрал и последните 5 години не съм хващал даже настинка, докато повечето хора около мен са натръшкани от тежък грип. Как става това? Силна имунна система или…?

 2. Никога не съм вярвала, че ваксината от грип предпазва човека. Познавам доста хора, които старателно си слагат тези ваксини и след това винаги се разболяват от грип!

 3. Тялото си изработва естествен имунитет след всеки победен вирус. Затова е важно да си ги побеждава самото тяло с наша подкрепа, а не намеса=странични ефекти. Вкъщи от бебетата до прадядовците сме на СУПЕРХРАНИ, тялото работи безотказно при всякакви проблеми:)

 4. Не само противогрипните ваксини са недействащи.Всички са такива!всичко е игра на пари и промиване на мозъци,всяване на страх с цел пълнене на джобове…

 5. Не само,че не ме предпази ваксината,която си сложих(преди доста години беше),но легнах с такъв тежък грип и последвал трахеит..боледувах месец! От тогава не искам да чуя за ваксини!

 6. Детето ми отключи тежка алергия от противогрипна ваксина, поставяна четири поредни години. Алергията си я влачи и сега, когато вече не е дете.

 7. Преди 150 години е нямало лоши ваксини и лоши антибиотици и за това от 8-9 деца в семейството са оцелявали 2-3. Така че по спокойно. Противогрипна ваксина и аз не си слагам а пия прополис, но разболееш ли се и прополис не помага.

  1. Абе то и чиста питейна вода до вкъщи не имало преди 150 години.
   Нито канализация за отходните води.
   И добра хигиена не имало по причина на първите две.
   Странно защо, обаче, тези неща обикновено удобно се пропускат, когато се заговори за времето от преди 150 години във връзка с ваксините… 🙂

 8. Нито съм вярвал на васкините,нито пък някога съм се ваксинирал.Но винаги за зимата купувам 30 кг. мед.,никога не оставам без лимони и пресни плодове,а и винаги си правя сироп от черен бъз…..В голямо количество.

 9. Кой пък и кога е казвал, че васкината препятсва прехвърлянето на вирусите от човек на човек?! Тва твърдение идва да е толкова абсурдно за да може да подкрепя абсурдността на другото. Така се манипулира паралелно. Щом едното е невъзможно, значи и другото… логично звучи… Ама не е! Вирусите се предават, с или без ваксина. А ваксините не работят еднакво за всички. Винаги има изключения. Грипните ваксини не са необходими, ако човек се грижи сам за здравето си, както има някои коментари. Обаче, понеже повечето хора са безотговорни към здравето си и затова се налага да им се предостави готово решение – ваксини. Проблемът е, че се правят, да речем, 5 срещу 5 щама, а се появяват 6 и 7-ми.

 10. Ако някой от вас тук се е поинтересувал ще разбере че няма 100% защита от която и да е ваксина.Всеки организъм е индивидуален и имунната му система също.Някой ако знае грипните вируси се изменят изключително бързо и това е основната причина всеки сезон да има нова вариация на последния щам и поради която изготвянето на ваксина е трудно.Ако не беше ваксинацията още щеше да върлува едрата шарка и тогава грипа ще е най-малкия ви проблем.

 11. Ваксинирам се от 15 години.
  Преди това карах всички грипове.
  Сега Въобще Не се разболявам, а съм на 66 години!
  (Припомните си какво е спасило света от
  едрата шарка! )
  Знаете ли колко души годишно умират вследствие на усложнения от грип или си
  остават с увреждания?
  Аз давам 10 лв. годишно и си живея спокойно!
  Впрочем, това е въпрос на личен избор!

  1. Аз също не вярвах във ваксините. Тази зима за първи път си бих .Разболях се естествено ,но го изкарах много по леко и без усложнения. Колкото и бабини методи да бях пробвал предните години ,минимум 2 седмици карах, и се повтаряше непрекъснато и сумати хвърлени пари. сега се разминах само с аспирин и витамини за 3-4дни. Вваксината не предпазва от заболяване .Тя помага да няма усложнения , както се видя тази зима и от смърт..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *