Колко пъти сте имали подути лимфни възли?

Почти всеки е имал подути лимфни възли поне веднъж в живота си, но какво да кажем за тези, които имат подути лимфни възли твърде често?

Това означава, че вашето здраве е в беда и скоро ще се разболеете!

Знам, че звучи сурово, но реалността винаги е такава. Никой не иска да вярва, че подутите лимфни възли са нещо повече от просто болезнено, временно неудобство, което ще изчезне след няколко дни. За съжаление, подутите лимфни възли означават, че нивото на токсичност във вашето тяло е извън нормалното и няма къде другаде да отиде. Лимфомът, разбира се, би било нещо крайно.

Виждате ли, за токсичност не се говори достатъчно и когато се говори, хората веднага смятат, че могат да се детоксикират за няколко дни и по някакъв начин тялото ще изчисти всички лоши токсични натрупвания – не, това няма да стане.

Не може да се детоксикирате за няколко дни и да очаквате пълно облекчение

Знам какво си мислите – не мога да детоксирам повече от няколко дни, защото това е нездравословно. Е, нездравословно е да се детоксикарате повече от няколко дни, само, ако детоксикацията, която правите, е нездравословна! Една наистина здравословна детоксикация ще бъде не само достатъчно здравословна, за да продължи повече от няколко дни, но и ще продължи всеки ден до края на живота ви. Правилно, трябва да се детоксикирате не само няколко дни и да спрете, защото детоксикацията трябва да бъде част от вашия живот, а не нещо, което да опитате няколко дни и след това да спрете, особено ако ядете пестициди или ГМО всеки ден. Изчистването на пестициди е много мощно почистване, но достатъчно нежно за всички възрасти, дори за новородени и възрастни хора.

Детоксирането всеки ден може да стане нещо нормално, като упражненията например или хапването на изключително здравословна закуска сутрин. Детоксикирането по истински здравословен начин не означава да купувате капсули за детоксикация, специални детоксикиращи прахове, специални детоксикационни диети или детоксикиращи продукти, които не са 100% храна, тъй като това би попречило на цялата цел на детоксикирането на токсини. Хапчетата не са храна! Когато детоксикирате всеки ден по здравословен начин, можете да очаквате прекрасни предимства, включително повече енергия, по-добър сън, прекрасна кожа, по-здрави органи, по-силна имунна система, по-добро зрение, по-здрава коса и нокти, по-малко хронична болка, по-малко главоболия или мигрени и списъкът продължава нататък.

Много е важно да разберете колко много се нуждаете от всичките си лимфни възли, за да останете непокътнати, защото ако някой лекар започне да отстранява дори само един, вашето здраве ще се влоши!

 

Автор: Reality

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×