(NaturalNews)

Хиляди са били спасени от смърт и опустошителни вирусни заболявания, като например двойна пневмония, полиомиелит и други, с мега-доза инжектирана аскорбинова киселина или венозна система от натриев аскорбат. В момента LET (липозомната технология за капсулиране) позволява на шест грама перорално приет витамин C, да има клинични резултати от 25 до 50 грама мега-доза интравенозна инфузия C.

Липозомните C липид капсулирани молекули на аскорбиновата киселина проникват в клетките много по-добре от водния витамин С от венозна система и инжекции. И липозомния витамин С е много по-евтин и по-достъпен от процедурите с интравенозна инфузия.

Забележителни лечения с витамин С

Джонатан Ландсман, от Часът на Natural News, наскоро интервюира д-р Андрю Саул, Ph.D, за това как той излекувал пневмонията си за три часа с витамин C. Д-р Саул е написал книгата Уволнете своя доктор и сам си бъдете доктор (Fire Your Doctor and Doctor Yourself) и има сайт със същото име.

Количеството, което е използвал върху себе си д-р Саул е възмутително. Но пневмонията му е изчезнала за три часа. Днес липозомния витамин C може да направи повече с по-малко. Пневмонията е заболяване убиец, класирано на осмо място в света. Голяма част от фалшивата годишна статистика за смърт от грип на Центъра за контрол и превенция на заболяванията е от грипни усложнения, които водят до пневмония.

Обикновено пневмонията е убиецът. Кратко интервю на д-р Саул Ландсман на английски можете да гледате тук: (http://www.youtube.com).

Друг фантастичен, по-широко популяризиран лек с витамин C се е състоял с Алън Смит от Нова Зеландия преди няколко години. Той е бил толкова зле с двойна пневмония в допълнение към левкемия, че болницата е била на път да дръпне шалтера за живота му, когато семейството му се намесило, настоявайки да се опита мега-доза венозна система с витамин C.

След като Алън се е възстановил достатъчно, за да диша сам, болницата се отмята относно администрирането на система с витамин C в големи терапевтични дози. Семейството намира Липо сферичен липозомен C и след шест дни на собствено приемане, Алън излиза от болницата.

Ето 17 минутен сегмент на английски от Новозеландската програма 60 Минути Телевизионни Новини, която е показала историята. Липозомния витамин C се появява около 15-та минута (http://www.youtube.com).

Допълнително засилвайки информацията за липозомен C, Ландсман се появява отново в кратко интервю с изпълнителния директор на Липо-Сферичен (Lypo-Spheric). Това е марката, използвана от Алън Смит за дублиране на клиничния ефект от венозна система от 25 до 50 грама витамин C, само с шест грама липозомен C.

Това означава, че не трябва да преминете до крайности, както е сторил д-р Саул в неговия случай на пневмония. Вижте интервюто на английски тук (http://www.youtube.com).

През 1940-те и 50-те години, когато полиомиелитът е бил доста често срещан, д-р Фредерик Робърт Кленер от Северна Каролина, рутинно лекувал пациенти с пневмония и полиомиелит, както в малкия си кабинет така и в близката болница, където е имал медицински привилегии. Неговата презентация  с документирани истории на конференция на AMA през 1949 г. в Атлантик Сити е била игнорирана.

Д-р Кленер твърди: „Когато се използват подходящи количества, те ще унищожат всички вирусни организми. Не очаквайте контрол над вируса със 100 до 400 мг витамин C“. Той също така добавя: „Някои лекари ще стоят и ще гледат техните пациенти да умират, вместо да използват аскорбинова киселина, защото в техните ограничени умове, тя съществува само като витамин.“

Д-р Кленер обяснява своите протоколи за витамин С за няколко заболявания и неговите документи и бележки, подбрани за повече от 30 години терапии с прилагане на витамин С, са обобщени от Лендон Х. Смит, M.D.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Paul Fassa

Превод от английски на български

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *