тинктура-капкомер-шишенце

Грипът и коронавирусът имат едно общо нещо – много е вероятно да заразят и убият хора, които вече имат отслабена имунна система, но има нещо друго, което повечето лекари не казват на никого. Повечето американци имат сериозно компрометиране на имунната система поради ваксини и лекарства, които се използват доста често днес, включително и противогрипните ваксини, антибиотици и повечето лекарства, отпускани по лекарско предписание. Възможно ли е вече да има естествен лек за тези заболявания и генетично модифицирани вирусни щамове, които те разпространяват навсякъде, докато лъжат и казват „изобщо няма проблем?“

Когато страдате от възпаление, предизвикано от токсините във ваксината срещу грип, вие сте по-податливи на всички видове инфекции. Когато след приема на антибиотици са изтрити всичките ви добри бактерии в червата, имунната ви система се разрушава. Тъй като коронавирусът обикаля земното кълбо, главно хора с намалени имунни системи умират от него.

Научно проучване открива, че черният бъз „обездвижва“ грипния вирус и намаля продължителността на заболяването наполовина, ако вече го имате

След като прочетете за това химическо съединение в бъза, което притиска грипа и не е патентовано от FDA или CDC, ще решите да пропуснете ваксината срещу грипа и ще отидете до най-близкия магазин за здравословни храни. Лекарите редовно предписват антибиотици при грипни симптоми, мислейки, че имате бактериална инфекция. Време е да се заемете с програмата – естествената програма за здраве.

Уникалните фитохимикали, открити в бъза блокират грипния вирус да навлезе в нашите здрави клетки или дори да се прикачи към тях. Те не ви облекчават симптомите, вместо това работят в основата на проблема, защитавайки ви по най-силния начин.

Една от причините всеки грип или коронавирус да бъдат смъртоносни е, че те постоянно се размножават, така че ако всичко, което вашият лекар прави, е да се справи със симптомите с лекарства, вие сте обречени. Изследователи, използват бъз, които е превърна в серум. След това серумът се прилага върху клетки преди, по време и след като са се заразили от грипен вирус.

Резултатът? Сиропът от бъз блокира ключовите вирусни протеини, които са отговорни за прикрепването към клетките и влизането им в тях. Екстрактът от бъз дори се бори с вируса и на по-късен етап от инфекцията, като координира освобождаването на химически пратеници, наречени цитокини, които създават много ефикасен имунен отговор.

Искате ли сироп с екстракт от бъз, убиващ вируса, за защита на семейството?

Помислете за минута. Ако имате грип или обикновена настинка и вашият лекар ви изпише рецепта за антибиотици, мислейки, че имате бактериална инфекция, можете да хванете коронавирус и да умрете, с тази силно компрометирана имунна система, за която вашият лекар ще бъде директно отговорен. Ако тази година хванете грипа, защото сте получили противогрипна ваксина или защото сте имали такава миналата година и сега сте още по-податливи на вируса тази година (науката го доказва, между другото), тогава сега сте много податливи на умиране от коронавирус, ако го хванете.

Знаете ли, че бъзът расте по целия свят? Да. Европейският храст от черен бъз (известен още като sambucus nigra) може да се намери и в Северна Америка, в Африка, Азия и Европа. Ето защо голямата фармация не може да постави патент върху него.

Черният бъз е зареден с антиоксиданти и флавоноиди, които имат противовъзпалително действие, но на лекарите е забранено да говорят положително за него, още по-малко да го препоръчват. Той действа антивирусно и дори помага в борбата с определени бактериални инфекции.

Клинично проучване, публикувано в Bio Med Central (BMC), разкри на света, че черният бъз може да ви помогне да се преборите както с грипни вируси А, така и от В, както и с някои грам-положителни и грам-отрицателни бактерии, които са отговорни за инфекциите на горните дихателни пътища. Ние знаем това още от 2011 г. Говорим за безопасен, ефикасен и евтин начин за лечение на грип, но FDA и CDC са погребали тази информация под земята.

Възможно е коронавирусът да зарази 80% от населението на света. Може би, просто може би екстрактът от бъз би могъл да ни спаси от 2019 г. nCoV Coronavirus, но със сигурност няма да знаете, освен ако не го опитате.

Автор: S.D. Wells

Източник: https://www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *