Цитат-ваксини-Махатма-Ганди

(NaturalNews) Тренирайте тялото си да е зависимо от ваксини и то ще направи точно това. Тренирайте тялото си да се изправи срещу болестта, да изгради имунитет чрез чист въздух, вода и храна, и ще изградите невероятна сила, познание и естествен имунитет. Това са моите наблюдения през последните пет години, захвърляйки фармацевтичните продукти, докато се изправям пред болестта и засилвам естествения имунитет. Вие сте по-силни, отколкото сте накарани да повярвате.

Фокусирането единствено върху специфични патогени с нечисти ваксини ще направи тялото по-податливо на други заболявания в дългосрочен план. Усъвършенстването на човешкия имунитет не трябва да бъде около фокуса върху отделните заболявания и страха от смъртта. Напредъкът на човешкия имунитет трябва да се потопи в науката за човешкия микробиом, силата на растителната медицина и адаптогени. Системата от полезни бактерии в човешкото тяло е общност от живи видове бактерии, които извършват важни функции в организма. Лекуването идва отвътре. То не идва от външни лекарства, които инжектират животински части, метални добавки, стерилизиращи химикали и вирусни фрагменти. Това е мръсна практика на магьосническо лекарство, което е илюзия на здравето.

Истинските лечители не нараняват, помагат на тялото да се възстановява от дисбаланси, работейки с целия индивид в превенцията на болестта

Вместо това, лечителят трябва да се съсредоточи върху доставяне на приятелски на бактериите чисти храни, обратно в диетата. Чрез снабдяване на червата с правилните видове бактерии, ние можем да помогнем на хората да свържат парчетата от пъзела, липсващи отвътре. Тези бактерии са там за правилната употреба на витамини и минерали. Те са необходими за защита на кръвта и органите от токсини. Те помагат на организма да се адаптира към стрес и да стимулира производството на антитела в имунната система, когато е под атака от даден патоген.

Ваксините обикновено се фокусират върху една болест или вирусен щам в даден момент и не предлагат 100% имунитет. Правилният подход към човешкия имунитет трябва да бъде по-обширен. Подсилването на индивида осигурява 100% имунитет през целия живот, след коригиране на здравния дисбаланс и преодоляване на болестта. Морбили е идеален пример за една болест, срещу която могат да се изправят хората и да изградят 100% имунитет, след като го изживеят. С помощта на подходящи пробиотици, здраво дете или възрастен може лесно да преодолее това доброкачествено заболяване.

Превенцията може да е толкова проста, като начинът, по който дишаме. Ние сме предназначени да дишаме през носа, за да филтрираме въздуха, да го затопляме, и да го подготвяме за нашата кръв. Трябва да търсим чиста кръв, не да инжектираме мръсотия в нея.

През годините населението е станало по-зависимо от външни, нечисти фармацевтични инжекции, които отслабват бъдещия имунен отговор към други патогени. Защо нови и нововъзникващи щамове на болести продължават да изникват през историята? Без значение колко ваксини съставяме, болестите спечелват дългосрочната война срещу човечеството. Ваксините са фалшив спасител. Тази инжектирана мръсотия понижава колективния имунитет във времето. Чистото хранене трябва да е първият ни фокус, а не мръсни инжекции.

Разбирането на Ганди за неефективността, нечистота и неморалността на ваксините, вярно и днес

Историческият антиимпериалист Махатма Ганди е споделял тези възгледи и се е противопоставял на философията и науката за ваксинации дълго преди медицинската система да започне да изисква десетки инжекции. Неговите опасения са верни век по-късно.

В своята книга, Ръководство за здравето, Ганди изразява опасенията си с теорията на ваксинацията.
Книгата може да се намери в своята цялост на английски, тук.

За неправилното предположение за ефективността на ваксините, Ганди пише на страница 106, „Оригиналната теория беше, че една единствена ваксинация би била достатъчна, за да се поддържа човек с имунитет срещу това заболяване за цял живот; но, когато бе установено, че дори ваксинираните лица са били нападани от заболяването, се е появила нова теория, че ваксинацията трябва да бъде подновявана след изтичането на определен период от време, и днес тя се е превърнала в правило за всички лица – независимо дали вече ваксинирани или не – да се ваксинират, когато бушува дребна шарка като епидемия в някоя местност, така че не е нещо необичайно да попаднете на хора, които са били ваксинирани пет или шест пъти, или дори повече.“

Ганди изтъква, че ваксините са неетични и неморални, заради начина, по който са произведени, карайки животни да страдат и да бъдат отравяни.

Той също така е вярвал, че ваксинирането е нехигиенична практика, която инжектира „мръсотия“ от болна крава и пациент с едра шарка в тялото на здрав индивид, правейки индивида по-болен, подложен на по-голяма тежест на заболяване и по-податлив на нови инфекции в дългосрочен план.

Без да се бои от едрата шарка, Ганди пише: „Вместо да гледаме на едрата шарка като ужасна болест, ние трябва да я разглеждаме като едно от най-добрите спомагателни вещества на природата, за да се отървем от натрупаната отрова в тялото, и възстановяване на нормалното здраве.“

Той казва, че хората се ваксинират без здрав разум и рационалност, защото са мотивирани от страх. Той посочва, че установената медицина се е вкопчила във ваксинациите, поради способността им да генерират приходи и подсигуряване на кариерите им.

Ганди опростява здравето, изтривайки страха от болест, като говори за реалните ключове за превенция на заболявания, включително правилната канализация, хигиена, чист въздух и вода и чиста храна.

„Ваксинирането е варварска практика, и е една от най-фаталните от всички заблуди, актуални в нашето време.“

„Ваксината е мръсно вещество, и е глупаво да се очаква, че един вид мръсотия може да бъде отстранена от друга.“

„Тези, които съвестно възразяват срещу ваксинациите
трябва, разбира се, да имат смелостта да се изправят пред всички
санкции или преследвания, на които могат да бъдат
подложени от закона, и ако е необходимо, да се изправят сами 
срещу целия свят, в защита на убеждението си.“– Махатма Ганди.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: L.J. Devon

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×