(NaturalNews)

Пробив в лечението на рак изглежда е причината, поради която една шепа от холистични лекари наскоро бяха намерени „самоубили се“, вече набира световно внимание като потенциален универсален лек за рака. И нови кадри от микроскоп, пуснати от First Immune показват това невероятно лекарство в действие – човешкият протеин GcMAF визуално се вижда, активирайки собствените макрофаги на организма, които след това са в състояние да атакуват и унищожават ракови клетки на гърдата ин витро.
Приблизително две минутният видео клип, който е бил качен в YouTube, разкрива истинската лечебната сила на GcMAF, човешки протеин, който организмът произвежда естествено, но липсва в някои хора или не може да бъде произведен в адекватен обем.

Чрез доставяне на активиран вариант от това вещество интравенозно, учените са показали, че имунната система може да бъде напълно активизирана да унищожава ракови клетки самостоятелно, без необходимостта от химиотерапия или радиация.

„Вашият GcMAF овластява тялото ви да се лекува“, обяснява сайта GcMAF.se, управляван от First Immune. „При здрав човек вашият GcMAF има 11 дейности, открити досега, включително две върху клетките, три отлични ефекта върху мозъка и 6 върху рака. Сред тях той действа като „директор на имунната ви система.“

Както ще забележите във видеото по-горе, GcMAF служи като енергизиран механизъм за макрофагите да се насочват и премахват ракови клетки на гърдата. Невероятното механистично действие на това вещество е показано в невероятна яснота, и описано подробно в асоцииран документ, озаглавен „Многостранни имунотерапевтични ефекти на GcMAF върху човешки ракови клетки на гърдата.“

„Таймлапс фотография над 60 часа показва монослой на рак … променяйки се първо от вълнист към гладък … докато ракът е разрушен“, разкрива First Immune. „След това раковите ‘пръсти’ са изядени и унищожени от макрофагите.“

Холистични лекари ‘самоубити’ заради GcMAF, който заплашва да изкара раковата индустрия от бизнеса

Съкратено от Глобулин компонент Макрофаг Активиращ Фактор, просто се случва, че GcMAF е бил основният фокус на изследванията, провеждани от д-р Джеф Брадстрийт, MD, доктор от Флорида, който е бил намерен плаващ мъртъв в река през юни. Неговата внезапна смърт веднага е била обявена като самоубийство, въпреки че той е имал огнестрелна рана в гърдите, което предполага, че е бил убит.

„Самоубийството“ на д-р Брадстрийт беше само една от около седем други, които се появявиха навсякъде по същото време, и всички в общността на холистичното лечение. Д-р Брадстрийт и другите му вече мъртви колеги, всички от които са участвали в изследванията, фокусирани върху потенциалния GcMAF, като едновременно лечение и контрол за рак, който не произвежда смъртоносни странични ефекти, както правят конвенционалните лечения на рак.

GcMAF всъщност не лекува рак, разбира се – той просто осигурява нужните на имунната система на тялото боеприпаси, за да изкорени и да се излекува естествено от рак. А това представлява заплаха за фармацевтичната индустрия, която печели милиарди долари годишно, налагайки шарлатанство като химиотерапия и радиация, и двете от които са показали, че предизвикат повече рак.

„GcMAF и / или устна Колострум MAF активираща макрофагите терапия е показана за лечение на всички болести, където има имунна дисфункция или когато имунната система е компрометирана“, обяснява сайта на клиника от Япония, която продава устната форма на GcMAF.

Освен рак, състоянията, посочени като подходящи кандидати за лечение с GcMAF включват:

Рак
Автоимунни заболявания
Вирус на Епщайн-Бар (EBV)
Вируса на хепатит В (HBV)
Херпес симплекс вирус (HSV)
Цистит
Вирус на хепатит С (HCV)
Множествена склероза (MS)
Инфекция на пикочните пътища (ИПП)
Разстройства от аутистичния спектър (ASD)
Ревматоиден артрит (RA)
Ендометриоза
Синдром на хроничната умора (CFS)
Лаймска болест (Лаймска борелиоза)
IgA дефицит разстройство
Миалгичен енцефаломиелит (ME)
Инфекции от микобактерии
Болестта на Паркинсон
Туберкулоза
Фибромиалгия
Човешки папилома вирус (HPV)
Лупус (системен лупус еритематозус, SLE)
ХИВ СПИН
Денга треска
Пневмонията инфекция
Брадавици, причинени от вирусна инфекция
Норовирус (Norovirus)
Малария вирус на инфлуенца (грип)
Херпес симплекс вирус (HSV)
Ку-треска (Coxiella burnetii)
Синдром на поликистозните яйчници (PCOS)
Варицела (варицела зостер вирус)
Псориазис
Инфекции на дихателните пътища
Улцерозен колит, болест на Крон
Тип 1 диабет (T1DM), инсулин-зависим диабет (IDDM)
Диабет тип 1.5, латентен автоимунен диабет при възрастни (LADA)

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Ethan A. Huff

By admin

3 thoughts on “Гледайте как невероятното лечение GcMAF убива раковите клетки в реално време … холистични лекари са „самоубити“, заради този зашеметяващ напредък”
  1. А какво да кажем за петролната индустрия и самоубитите хора заради нея, а за хранителната индустрия и самоубитите там, а за свободната енергия, и още, и още. Всичко в нашия обърнат на опъки свят е подчинено на парите без оглед на истинските човешки потребности. Вкарани в матрицата на „да печелим повече за да си купим повече неща“ ни е докарало до извращаване на нормалното човешко мислене. Но за да живеем спокойно и без сътресения в тази матрица всички се подчиняваме. Преди години беше модерно да си тъп. Днес вече е нормално. Никой не си спомня че има и друг начин. Различен начин да се изживее този живот. Остана много малка надежда за промяна в малцината хора опитващи се да мислят със собствените си глави а не с телевизора или компютъра.

Напиши коментар

Добави обява

×
×