ГМО-ДНК-гени-чиния

(NaturalNews) Бъдещето на оръжията няма задължително да включва огнестрелни оръжия с висок капацитет, по-напреднали бомби или по-добри изтребители. То ще обхваща един изцяло нов свят на генетично модифицирани (ГМ) биологични оръжия, които заплашват да унищожат човешкия мозък и да предизвикат необратими увреждания на генетично ниво на планетата.

Това е предвиждането на Министерството на извънредните ситуации на Русия, което наскоро издаде предупреждение за опасност от геофизични и генетични оръжия, за които казва, че ще имат капацитета да прихващат почти всички нива от живота, от микроскопични атоми до широкомащабни системи. Комбинация от енергийни, електромагнитни, радиологични, геофизични и дори генетични оръжия ще има капацитета буквално да променя мисленето на хората, което е много по-мощно оръжие, отколкото просто да се опитва да ги убие.

На геофизично ниво такива оръжия ще имат способността да променят метеорологичните условия, които вече виждаме под формата на геоинженерството и „кемтрейлс.“ Геофизичните оръжия ще имат също възможността да създават както и пренасочват основни метеорологични явления като урагани и земетресения, за които много хора отдавна спекулират, като се има предвид спорната програма на правителството на САЩ „ХААРП (HAARP)“ (Програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние).

Според докладите тези оръжия на бъдещето ще нарушат не само икономически дейности, като човешкото движение и търговия, но също така и човешките телесни функции. Ако приемем, че всичко върви по план, бъдещите оръжейни системи ще имат способността да променят буквално човешката ДНК, водейки до генетични мутации, които, в крайна сметка, водят до хронично заболяване и смърт.

„Според Министерство на извънредните ситуации, тези бъдещи оръжейни системи ще позволят на атакуващия да прекъсне целия контрол на икономиката и административните функции на жертвата, както и да причини необратимо дългосрочно унищожаване на територии и население, живеещо в тези територии,“ докладва Sputnik News.

След отхвърлянето на ГМО храните Русия насочва фокуса си към ГМО оръжията

Русия, конкретно, е загрижена за своите повече от 4500 „критично важни“ обекти, много от които се намират в големи населени места. Тя вижда бъдещите ГМО оръжия като заплаха за своята дългосрочна жизненост, и е в процес на разработване на бойни технологии, за да се предпази от евентуална атака.

Страната вече е предприела стъпки да осуети генетични атаки от ГМО култури, които последно бяха забранени в Русия, поради опасения за безопасност. За разлика от САЩ, Русия има проблем с неизпитани, патентовани хранителни култури, които се въвеждат в предлагането на храни без съществени доказателства, показващи тяхната безопасност или необходимост.

„Въпросът е сложен, но решенията са взети : ние няма да произвеждаме никакви хранителни продукти чрез използване на генетично модифицирани организми“, заяви руският вицепремиер Аркадий Дворкович на пресконференция миналата есен.

С вече забранените ГМО храни, Русия е решила да насочи погледа си към ГМО оръжия, за които се притеснява, че могат да бъдат по-лесни за добиване от терористи, отколкото ядрени оръжия. Някои казват, че е само въпрос на време, преди войнстващите групировки, като Ал Кайда, да получат достъп до ГМО оръжия, които най-вероятно ще използват срещу политически цели, които считат за тяхна заплаха.

„Това е голямият страх на всеки“, казва професор Пол Корниш, директор на изследователската група по отбраната, сигурността и инфраструктурата в RAND. „Кога Ал Кайда ще има парите и лабораториите?“

Това, което Западът вижда като „напредък“, Русия вижда като основна заплаха за човечеството. И същата тази нагласа се споделя от много свободномислещи съмишленици, които виждат генетичния тероризъм като дигресия, а не прогресия.

„Технологията на бъдещето, предназначена да носи поведение, което приляга на първични животни, а не на ‘еволюирали същества’, е просто още един пирон в ковчега на човешката цивилизация“, пише коментатор на Sputnik News.

Iztoqnik: http://www.naturalnews.com

Автор: Jonathan Benson

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×