Бебе-ваксина-аутизъм

Медицината продължава да твърди, че ваксините за едра шарка и полиомиелит са елиминирали тези заболявания. Всъщност и двете ваксини са неуспех. Финансирането от Националните институти на здравеопазването на девет ваксини и мерки за лечение и оценки, с годишен бюджет от $135 милиона, представя доказателства за продължителен растеж на ваксините въз основа на мит за ваксините. Данните за ваксините показват, че те са опасни. Медиите и фармацевтичните компании помагат да се поддържа митът за ваксините с невярно отчитане и фалшиви проучвания за безопасността им.

Как започва митът на ваксините

Много хора „признават“ Едуард Дженър като първия, който експериментира с ваксинации за едра шарка. Той експериментира с осемгодишно момче на име Джеймс Фипс на 14 май 1775 г. чрез инжектиране на гной от кравешка шарка в кожата му и по-късно повтаря тази процедура с няколко други деца. Дженър твърди, че тази процедура възпрепятства едрата шарка и убеждава Джордж lll, че ваксината му ще премахне болестта. Крал Джордж награждава Дженер с еквивалент на половин милион долара, за да ваксинира обществеността срещу едра шарка.

Болницата за Едра шарка в Лондон отчита стабилно, тревожно нарастване на инциденти с едра шарка след установената практика на имунизации. Честотата на едра шарка започнала при 5% в началото на века, нараствайки до 44% през 1845 г., 64% през 1855 г. и скачайки до 96% през 1885 година.

Смъртността от едра шарка се е увеличила след задължителните ваксинации от 2.04 на 10000 лица през 1850 г. до 10.24 през 1871 година.

Ваксината срещу едра шарка причинила много заболявания, включително сифилис, туберкулоза и проказа. Водещи медицински органи, включително М. Де Пол, шеф на Ваксинираща Служба  на Френската Академия по Медицина, д-р A Уайлдър, Професор по Патология и бивш главен редактор на New York Medical Times, и д-р Маклийн всички са се изказали срещу опасностите от ваксината за едра шарка.

Въпреки статистическите данни и доказателствата срещу ваксинациите за едра шарка, привържениците на ваксини продължават успешния си кръстоносен поход на имунизации.

Ваксината срещу детски паралич продължава митът за ваксините. Лицата, получаващи имунизация срещу полиомиелит са продължили да развиват полиомиелит. Статистическа манипулация, след създаването на ваксината, променила изискванията за диагностика на полиомиелит, за да покаже намаление в огнищата на заболяването. Подобрения в лечението също са намалили броя на съобщените случаи с полиомиелит.

Графики за ваксини показват, че полиомиелит и няколко други огнища на болести са били намалени в страни преди въвеждането на ваксините. В действителност, подобренията в хигиената са отговорни за намаляване на болестта в няколко държави.

Опасности от ваксините

Ваксинациите, обещаващи имунитет към болестта, са показали, че нараняват и убиват. Претърсване на базата данни на Националния Информационен Център за Ваксините през 2013 г. показва 52835 отрицателни реакции, съобщени за ваксината срещу дифтерия, тетанус (DtaP). До 2012 г. 119 съобщения за смърт, 894 случаи на инвалидност и 9889 посещения в спешни отделения са били свързани с HPV ваксината. Към март 2012 г., Националният Информационен Център за Ваксините показва 66554 сериозни нежелани реакции към ваксината срещу хепатит B, включително 1500 починали. Това е само извадка на някои от настоящите ваксини.

Как фармацевтичната индустрия поддържа своя мит за безопасност

За да поддържат твърденията си за сигурност, производителите на ваксини сравняват ваксинални реакции на една ваксина към друга. Те не използват истинско плацебо в изследванията си, което е възхвалявано като отличителен белег за двойно-слепи проучвания с плацебо. Чрез сравняване на негативни реакции на ваксините, те могат да претендират, че една нова ваксина е сравнително по-безопасна, с по-малко негативни реакции от друга.

Как се контролират медиите

Фармацевтичните компании предоставят доста пари за реклама на масовите медии. Журналистката Кейти Курик наскоро се извини за нейното точно и справедливо отчитане на опасните реакции на HPV ваксината, демонстрирайки силата на индустрията за ваксини да се контролират медиите.

Информацията е сила

От съществено значение е да се запознаете с фактите, преди да изберете да се ваксинирате. Следните източници на английски са отлични за по-нататъшно образование: NVIC.orgVaccinationCouncil.org and VacTruth.com.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Michelle Goldstein

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×