Covid-19-Coronavirus-днк-тест-коронавирус

По отношение на коронавируса (Covid-19), президентът Тръмп многократно е предупреждавал срещу „лечение“, което е по-лошо от „болестта“. И сега това „лечение“ е предмет на нови съдебни спорове, които търсят справедливост срещу политическите тирани, които ни казаха, че трябва да се скрием у дома, под маска, за да „изравним кривата“.

„Извънпарламентарна комисия за разследване на Корона“ /Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss/ е германска група, водеща обвинението на всеки политик и държавен служител, който реши, че би било добра идея да принуди всички да останат вкъщи в продължение на месеци, което унищожи много малки предприятия, като същевременно унищожи икономиката и разруши живота на хората.

Международен съдебен иск, подкрепен от повече от 500 лекари и медицински експерти, има за цел да отстрани болката и страданието, които десетки милиони невинни хора са претърпели от авторитари, които настояват за „блокиране“ като решение срещу коронавируса.

Воден от д-р Райнер Фюелмих, един от основателите на ACU, искът изисква десетки милиарди долари за реституция за тези, които са загубили работата си, са развили психически проблеми, са загубили близки поради самоубийство или които са страдали по друг начин поради смъртоносни „заключвания“, наложени на по-голямата част от Запада.

Тези зададени от правителството блокировки „са причинили загуба на безброй човешки животи и са унищожили икономическото съществуване на безброй компании и лица по целия свят“, обяснява искът.

Д-р Fuellmich изрично призовава разпространителите на истерия от коронавирус (Covid-19), които предизвикаха „умишлено подбуждане на паника“, за да приложат „фашистки тоталитарни модели“ на управление, които бяха излюпени не от друг, а от комунистически Китай, диктатурата, отговорна за развихрянето на коронавируса.

Децата навсякъде, оплаква се д-р Фюелмич, са „масово травмирани“ от заключванията и носенето на маски, „с най-тежките психологически последици, които все още се очакват в средносрочен и дългосрочен план“. И само в Германия 800 000 малки и средни предприятия са затворили поради икономическите последици от подобни ограничения.

Блокирането и другите драконовски мерки представляват „престъпления срещу човечеството“

„Тази корона криза, според всичко, което знаем днес, трябва да бъде преименувана на корона скандал и виновните за това трябва да бъдат преследвани и съдени за граждански щети “, обяснява Д-р Fuellmich във видео, което естествено е забранено от YouTube – все пак можете да го гледате тук на Bitchute.

Д-р Fuellmich предупреждава, че тестовете за PCR (полимеразна верижна реакция), използвани за идентифициране на „случаи“ на коронавируса, са измамни, тъй като дори изобретателят на теста Kary Mullis призна, че „можете да намерите почти всичко у когото и да било “с помощта на PCR тест.

Mullis почина само няколко месеца преди Covid-19 да започне да прави публикации в медиите, но фактът е, че PCR тестът не е надежден индикатор за нищо и може лесно да се използва за извършване на масивни измами в масите.

„Съгласно правилата на гражданското право за непозволено увреждане, всички, които са били ощетени от тези PCR-предизвикани заключения и карантини, имат право да получат пълно обезщетение за загубите си“, казва Д-р Fuellmich, който между другото е бил невероятно успешен в минали съдебни спорове .

„По-специално има задължение за компенсиране, т.е. задължение за заплащане на щети за пропуснатите печалби, претърпени от компании и самостоятелно заети лица в резултат на блокирането и други мерки“, казва той.

Автор: Ethan Huff

Източник: www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *