Голямата лъжа за морбили: изкореняването на морбили се е случило ПРЕДИ ваксината, а не след нея

(NaturalNews)

Общото мнение сред проваксинаторите е, че ваксините спасяват животи, и ако не съществуваха, инфекциозните заболявания щяха да са широко разпространени. Но по-близък поглед на данните показва, че смъртността от заболявания като дребна шаркa (морбили), скарлатина, тиф, коклюш и дифтерия са били в значим спад преди появата на съответните им ваксини, пряк резултат от по-добро хранене и хигиенни практики.

Д-р Дейвид Браунщайн, сертифициран семеен лекар и практикуващ холистична медицина, пише в една скорошна статия как цялата истерия за морбили в новините в момента измества действителната наука, която изглежда не отразява това, което здравните власти, конвенционални лекари и медийни анализатори казват за ефикасността на ваксините. Напротив, въз основа на данните, ваксините изглежда не са направили почти нищо, ако изобщо са направили нещо, за да обуздаят смъртността от инфекциозни болести.

Графика, съставена на базата на официалните данни за нивата на смъртност в САЩ, датиращи от края на 19 век, разкрива тенденция на спад в смъртността в почти всички категории на болести, преди въвеждането на ваксините. В случая на морбили и коклюш, смъртните случаи са били близо до нулата в момента, когато са въведени ваксините. А когато е въведена ваксината срещу дифтерия, през 1920 г., процентът на смъртност всъщност се е повишил в продължение на няколко години, преди да продължи низходящата си траектория.

image

“Може би си мислите, от пропагандата за ваксините, че ваксината срещу морбили е била отговорна за бързото намаляване на смъртността от морбили”, пише д-р Браунщайн. “Помислете отново.”

Много ваксини, включително MMR съдържат ембрионална тъкан от абортиран човешки плод, свързана с аутизъм

Това, което много хора също не осъзнават е, че ваксината за морбили днес, MMR II, съдържа фетална белодробна тъкан от абортиран плод, която д-р Браунщайн вярва, че може да е свързана с ескалиращите проценти на аутизъм сред децата. Позовавайки се на преглед, проведен от д-р Helen Ratajczak, бивш учен на ихустриални лекарства, д-р Браунщайн представя доказателства, че ваксините, и най-вече все по-нарастващият график на ваксини, хвърлят имунните системи на хората извън равновесие.

“Чуждото ДНК от ваксините може да бъде включено в ДНК-то на гостоприемника, което кара имунната система да се бори срещу чуждите клетки,” пише той. “Това би могло да започне възпалителен процес, който никога не свършва, водещ до хронични заболявания като автоимунни заболявания и алергии. Може би това е причината да виждаме толкова много деца с тежки, животозастрашаващи алергии към обикновени храни като фъстъци.”

Най-добрият начин за предотвратяване на морбили? Много витамини С и A

Д-р Андрю Уейкфийлд е стигнал до подобни заключения със собственото си проучване, откриващо вируса на морбили в лимфната тъкан на 12 деца с аутизъм, които е изследвал. Нито едно от децата не е боледувало от морбили, но всички те са били инжектирани с MMR, за която д-р Уейкфийлд също открива, че е директно свързана с възпалително състояние на червата, от което страдат повечето децата аутисти.

Лекарството, казва д-р Браунщайн, не са повече ваксини, а повече хранителни вещества. Докато той и неговите приятели от старата генерация и колегите му са имали достатъчно късмет да хванат някои или всички от тези състояния и да развият доживотен имунитет от тях, подобно на децата, които все още се заразяват от варицела днес, повечето деца, родени днес биват инжектирани с отслабен жив вирус, химикали и други токсини, които причиняват постоянно имунно увреждане.

Най-важното нещо, което може да направи човек, за да се избегне сериозни усложнения от естествена инфекция на морбили е да поддържа високи нива на витамин А. Д-р Сюзан Хъмфрис, M.D, също така предлага допълване с висококачествен витамин C, който заедно с витамин А почти ще елиминира риска от усложнения или смърт, свързани с инфекцията от морбили.
Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Ethan A. HuffВашият коментар