надпис-букви-рак-английски

(NaturalNews)

Гуанабана е известна с различни имена – включително сорсоп, черимойа, яйчена ябълка, бразилски пау пау и гравиола. Както и да разпознавате това универсално дърво, един аспект е ясен: гуанабана осигурява мощно облекчение от широк обхват на болести. Бореща се с рак, херпес, паразити, инфекции и други, гравиола е важен играч в битката срещу влошено здраве.

Естествено, евтино и ефективно лечение за рак – и почти всичко останало

Почитани в продължение на векове в Южна Америка и Югоизточна Азия, кората, листата, корените, семената и плодовете са били използвани за облекчение на сърдечно-съдови заболявания, астма, чернодробни проблеми и артрит. Също така, гуанабана е полезна за лечение на нарушения на съня, треска и кашлица. Според статията „Гуанабана – медицински употреби“ екстракти от растението:

  • Атакуват рак безопасно и ефективно с изцяло естествена терапия, която не причинява силно гадене, загуба на тегло и загуба на коса.
  • Защитават имунната система.
  • Стимулират енергията и възгледа върху живота.
  • Ефективно атакуват и убиват злокачествени клетки в 12 видове рак – включително на дебелото черво, гърдата, простатата, белия дроб и рак на панкреаса.
  • Доказани са да бъдат до 10 000 пъти по-силни в забавяне на растежа на ракови клетки от Адриамицин, често използвано химиотерапевтично лекарство.
  • Селективно убиват само раковите клетки, за разлика от традиционните лечения с химиотерапия.

Още през 1970 г. Националният институт за Рак (NCI) изследва качествата на гуанабана и открива, че стъблата и листата на дървото са били успешни в унищожаването на ракови клетки. „Необяснимо, резултатите от изследването са били публикувани във вътрешен доклад и никога не са били достъпни за обществеността. От 1976 г. гуанабана е доказана като един изключително мощен убиец на рака в 20 независими лабораторни тестове, но засега няма двойно-слепи клинични изпитвания“, съобщава Кристофър Лейн, Ph.D., в Психология днес.

Освен това, това изследване е установило, че съединение, получено от листата на гуанабана е било“селективно цитотоксично за клетъчни линии на белите дробове (A-549), на дебелото черво (НТ-29) и на панкреаса (PACA-2) с потенции, равни или надвишаващи на Адриамицин.“ А изследване в Списанието Естествени продукти открива, че екстракти от гуанабана демонстрират пестицидни, антималарийни, антивирусни и антимикробни свойства. По същия начин Раковият Център Memorial Sloan Kettering гласи, че гуанабана показва противовъзпалителни и противоракови ефекти ин витро и ин виво.

Как да се възползваме от предимствата на гуанабана

Ако искате да се насладите на здравните ползи на гуанабана, правенето на чай от листата е едно начало. Изберете 2-3 листа (пресни или сушени) и ги нарежете на малки парченца. Поставете в чаша, добавете вряща вода, покрийте и накиснете в продължение на 30-45 минути. Прецедете и подсладете на вкус със стевия или суров местен мед.

* Предупреждение: Прекомерната консумация на гуанабана може да доведе до невронална дисфункция и дегенерация със симптоми, подобни на болестта на Паркинсон. Консултирайте се с квалифициран лекар преди да приемате гуанабана на дневна база.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Carolanne Wright

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×