Борбата с рака често се превръща и във финансова борба. Харченето на трудно спечелените пари за лечение, което може и да не помогне, кара хората да търсят по-естествена инвестиция.

Поради тази причина е хубаво да има по-икономични варианти, чрез които финансовият стрес да се намали.

Витамин С терапия

Повечето от нас знаят, че витамин С е мощен строител на имунната система и че ракът е свързан с имунни симптоми. Въпреки това, до съвсем скоро никой не знаеше какво въздействие може да има този витамин върху рака, особено когато се инжектира венозно.

Въз основа на по-ранни изследвания, направени за първи път от Линус Паулинг, химик от Орегонския Университет, който вече е признат като най-големият поддръжник на витамин С в света, както и на нови изследвания, се съобщава в рецензираното списание Science Translational Medicine, че витамин С, даван във високи дози интравенозно,  ефективно премахва раковите клетки, като оставя здравите клетки невредими.

Въпреки че приеман през устата, витамин С може да осигури ползи за пациенти с рак, се оказва, че интравенозното му приложение е много по-ефективно, поради насърчаване на образуването на съединението водороден прекис, който кара раковите клетки да стават много по-уязвими на повреди.

Клизми с кафе

Клизмите с кафе са важна част от процеса на детоксикация, според известната Герсон терапия. Основната цел на тази терапия е да се премахнат натрупаните токсини в черния дроб и свободни радикали от кръвния поток, двете от които са критични за преодоляване на всеки процес на заболяване, особено рак.

Когато се прилага клизма с кафе, се случват две основни неща, за да се улесни процеса на детоксикация:

  1. Кофеинът пътува през хемороидалната вена към черния дроб. Отварят се жлъчните канали и заедно с освободената жлъчка се освобождават и токсини, които след това се извеждат навън.
  2. Стимулира се ензим в системата, наречен глутатион S-трансфераза, с 600-700% над нормалните нива на активност. Този специален ензим реагира със свободните радикали по начин, който ги прави инертни. Тези вещества след това се неутрализират,  разтварят се в жлъчката и се отстраняват през чревния тракт.

Въпреки че клизмата не е предназначена за изчистване на токсините в чревната система, тя стимулира перисталтиката и увеличавава жлъчния поток, който помага за промиване на токсини от чревната система.

Има и други терапии. Може да се обмислят  включването на кислород или озонотерапия, Протокола от Будвиг, терапия с пиене на сокове и други. Тъй като ракът се нуждае от многостранен подход, също така е добре да се разгледат и други аспекти на изцеление като медитация, смях, сауна и хранене.

 

 

Автор: Derek Henry

Източник: http://blogs.naturalnews.com/two-affordable-natural-therapies-proven-heal-cancer/

One thought on “Две природни и достъпни терапии, които са доказали, че лекуват рак”
  1. Пишете за истинските природни средства – инхибиторите на синтеза на РНК и белтъци аманитин, ореланин, болесатин, които са в експериментален стадий и показват сериозни перспективи.

Напиши коментар

Добави обява

×
×