(NaturalNews)

Да ваксинира или не детето си е важно решение, което всеки родител трябва да направи. Но не всички родители разбират истинските включени рискове, рискове, които биха могли да оставят детето увредено за цял живот или дори да го убият. Про-ваксинната мафия бързо помита под килима всички случаи на увреждания и смърт, свързани с ваксини, като изключително редки аномалии, но много от родителите на деца, които са потърпевши от ваксини ще бъдат първите, които ще ви кажат, че, ако имат възможност да направят всичко отначало, нямаше да оставят детето си да получи убождането.

Ако лекарят ви, училищният администратор на вашето дете, приятел или член на семейството ви притиска да инжектирате Вашето дете с генетично модифицирани (ГМ) вируси, тежки метали и консерванти, и не сте сигурни как да направите най-доброто и най-информирано решение по въпроса – или дори как да реагирате интелигентно към тези хора, за да им запушите устите – обмислете следните 10 причини да не поемате по маршрута на ваксинациите:

1) Ваксините не работят. Когато се отпечатват на плакат или повтарят до втръсване от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), внедрените твърдения, че ваксините предотвратяват заразните заболявания и придават траен имунитет, могат да звучат добре на ниско-информираните маси. Но науката просто не го подкрепя. Избухването на епидемия след епидемия доказва, че ваксинираните хора са най-имунокомпрометирани, и са винаги тези, които хващат болестите, срещу които са били ваксинирани.

Д-р Татяна Обуканич разглежда този и много други факти за ваксините в своята силна книга Ваксинна Илюзия (Vaccine Illusion), която разбива много съвременни митове за ваксинациите. Не само, че ваксините не придават траен имунитет, но всъщност унищожават естествения имунен капацитет на организма, оставяйки много ваксинирани лица имунно-изтощени през целия им живот.

2) Ваксините никога не са били доказани като безопасни или ефективни. Всяко едно изследване, което се използва като „доказателство“, че ваксините са безопасни, погрешно сравнява странични ефекти от една ваксина със странични ефекти от друга ваксина, като ефективно ги неутрализира. Никое от тях не сравнява здравните последствия на ваксинираните срещу неваксинираните индивиди, което би бил истински тест за безопасността на ваксините.

„Никога не са били провеждани истински, научни, двойно-слепи проучвания с плацебо върху ваксините, за да се определи тяхната безопасност“, обяснява VacTruth.com.

3) Първата ваксина е била пълен провал, който индустрията се е опитала да прикрие. Повечето хора знаят малко за това, че първата ваксина, произвеждана някога за едра шарка, е била пълна катастрофа. Последиците за здравето за тези, които са я получавали, са включвали сифилис и смърт, макар че са били направени съгласувани усилия по времето, за да покрият тези резултати и налагат ваксините, така или иначе, защото са много печеливши.

4) Ваксините са силно печеливши за фармацевтичните компании, които не са подведени под отговорност за вреди. Нека си го кажем – ваксините са основната дойна крава за производителите на лекарства. Не само, че компаниите за ваксини са напълно защитени от отговорност, когато техните ваксини нараняват или убиват деца, но обикновено те са „спонсорирани“ от правителствени агенции, които ги налагат на семействата и децата, използвайки скандални и неоснователни тактики на сплашване.

5) Всички ваксини съдържат смъртоносни химически добавки. Средният педиатър трудно би могъл да осигури листовката, която описва ваксиналните съставки на клиентите си преди да им налага ваксините. Но родителите трябва да знаят, че всички ваксини съдържат смъртоносни, увреждащи нервите химикали, като алуминий, живак и формалдехид. Много ваксини също са пълни с мононатриев глутамат (MSG), антибиотици и дори генетично модифицирани организми (ГМО). 

6) Неваксинираните деца са по-здрави. Международни проучвания, които изследват здравните последици на неваксинирани деца, в сравнение с техните ваксинирани връстници многократно са показали, че децата, които не са убождани като цяло са по-малко засегнати от алергии, аутизъм, поведенчески разстройства, автоимунна дисфункция и респираторни заболявания.

По отношение на противогрипната ваксина, например, едно изследване, публикувано в списание Clinical Infectious Diseases открива, че индивидите, получили ваксина за грип са с 550% по-голяма вероятност да имат респираторни проблеми.

7) Ваксините причиняват нелечими заболявания за цял живот при някои деца. Едно е да имате локализиран оток или временни симптоми на треска след ваксинации. Но ако например, детето ви е едно от най-нещастните, които развиват постоянно увреждане на нервите под формата на синдромът на Гилен-Баре, той или тя може да изисква грижи и лечение за цял живот, заради увреждане от ваксина. Ако решите да ваксинирате, готови ли сте за потенциално преориентиране на живота си в случай на аутизъм или мозъчно увреждане?

8) Ваксините убиват деца и възрастни. Въпреки, че малките деца и бебета са най-склонни към необратими вреди от ваксини, възрастните също са изложени на риск. Един широко разпространен пример за това е скандалната ваксина Гардасил за HPV, която до този момент е увредила и убила десетки хиляди младежи и тийнейджъри.

„Децата в САЩ получават много повече ваксини в най-ранна възраст в сравнение с други страни“, обяснява VacTruth.com, отбелязвайки, че ваксините са свързани също с фаталното състояние SIDS (синдром на внезапната детска смърт), за което медицината обвинява генетика или малтретиране на деца с цел да защити измамата за ваксините.

9) Компаниите за ваксини не могат да бъдат съдени, ако вие или вашето дете е увредено от ваксини. Ако ваксините са наистина толкова безопасни, колкото тласкачите им непрекъснато твърдят, че са, защо тогава през 1986 г. е приет Закона за национално детско увреждане от ваксини, освобождавайки компаниите за ваксини и лекарства, както и здравните практикуващи, от отговорност в случай на нараняване или смърт?

През 2011 г. Върховният съд потвърди, че пострадалите лица не могат да съдят фирмите на ваксини за телесна повреда или смърт, свързани с ваксини. Наистина ли искате това да е риск, който искате да поемете с детето си?

10) Естественото излагане на заболяване е най-добрата ваксина. Истината е, че единственият начин за истинско развитие на динамичен имунитет за цял живот е да живеем живота си както обикновено, но без да инжектираме мъртви (а в някои случаи живи) вируси и химически добавки в мускулната тъкан. Естественото излагане на каквито и да е болести, дебнещи в света, е единственият начин за организма да развива постоянни антитела, които завинаги ще предпазват от заболявания. Яденето на пресни, богати на хранителни вещества органични храни, и живеенето на здравословен начин на живот също помага за засилване на имунната система, позволявайки ни да преодолеем и развием устойчивост към болести, по естествен начин.

За по-подробно обяснение на ваксинациите срещу естествения имунитет на английски, посетете:
Sites.Google.com.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Ethan A. Huff

By admin

28 thoughts on “Десет причини, поради които не трябва да ваксинирате децата си”
 1. Естественото излагане е най-добрата ваксина!?!? А "естественото" излагане на детски паралич, а последствията след него… ето това са последици за цял живот… още много примери има: хепатит B, туберкулоза… Престанете с тези псевдо медицински сайтове и информация!!!

  1. като казахте детски паралич, свекърът и свекърва ми са разболяни от тази болест, вследствие на ваксина са заболели и двамата ,иначе са родени здрави!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. „Майката е противник на ваксините и не е имунизирала и другите си две деца“, обясни д-р Мангъров.

   А другите две защо не са болни?!

 2. Теа, само 1% от случаите на полиомиелит завършват с парализа, като за изминалата година те са 279 за цял свят. Хепатит Б се предава по кръвен или сексуален път. От туберколоза заболяват хора, които не се хранят пълноценно. В този ред на мисли всеки родител решава кое е по-опасно за детето му и съответно решава да ваксинира или не. Ако за вас тази статия е "псевдо медицинска" , моля не я четете, ваксинирайте си на воля, аз нямам нищо против. Но не нападайте мнения различни от вашето, светът е шарен и спасение дебне отвсякъде ! Късмет

 3. Казвам псевдо медицинска не защото това е личното ми мнение, а защото се занимавам с медицина и разполагам с научно обуснована информация и данни, за разлика от майките, които се подвеждат от подобни сайтове със съмнителна достоверност. Този 1% ако е моето дете изведнъж статистиката е 100%, а е това е статистика за пълна парализа… Не е ли доснатъчна последица единият крайник да остане недоразвит, макар и непарализиран.

 4. Има някои задължителни ваксини, които не са въпрос на избор и мнението на родителите, а на специалисти, хора които са учили и работили доста години, за да стигнат да този извод. По същия начин, както не е въпрос на избор и предпочитание как ще си построим къщата, а на компетенциите на строителен инженер и архитект, които да ни кажат тази конструкция безопасна ли е или не… Не подлагайте децата си на заболявания, които постиженията на медицината.са премахнали.. Има толкова много други неясни и непредотвратими болести, с които не можем да се справим.

  1. Г-жо „от взиране в дървото не виждате гората“ издигнете се над пропангандираното от науката, защото тя е в служба на фармацевтичните компании, не на хората, и успешно промива мозъците на т.нар. „медицински специалисти“ и оставете родителя да носи отговорност за детето си, защото никои „специалист“ и никоя фарм.компания досега не е поела отговорност за увредено дете, а повярвайте те са МНОООООГО!!! и още много да кажа по темата, но ще замълча – всеки разбира това, до което е дорасъл да разбере!

 5. Теа, децата не са сгради! Отговорността за тях е ЕДИНСТВЕНО И САМО на родителите. Така че, мнения от рода " има някои задължителни ваксини, които не са въпрос на избор на родителите, а на специалисти" ми говорят, че или още не сте родител, или сте с доста ограничен поглед върху темата. А какво става когато този 1% е странична реакция от ваксината? Тогава за родителите отново увреждането е на 100%. Виждам, че сте медицинско лице и е малко безмислено да продължаваме разговора, но само бих ви посъветвала да бъдете по широко скроена в мисленето си, защото монетата има две страни! Успех в медицината;)

 6. Да… и аз бях като Теа, но запях друга песен, когато след ваксинация детето ми разви алергия и три години се боря с нея вече. И това е лекият вариант. Но все пак. Тази статия конкретно издъхва. Как точно човек се разболява от сифилис , като се ваксинира за шарка?

 7. Хахаха. Ужас не знам как да сдържа погнусата от подобни "научни" статии. Мога все пак да похваля авторът, който очевидно се е постарал лепвайки две три съкращения за да звучи по-истински! Почти като рекламите за кремове против бръчки с колаген и не знам си какво, след които средностатистическа БГ Мама веднага търчи до аптеката да си купи. Хора осъзнайте се и по-важното: образовайте! "Генетично модифицирани вируси"?!?!?! Някой ако има с медицинско образование да ми разясни какво значи този израз, моля? Ами мононатриевият глутамат?! 😀 Тук много се смях вече. Като е свръх опасен защо всяка втора храна го съдържа? И сега ще кажете ама наистина ли? Вземете да четете малко повече опаковките на храните и на всички онези боклуци, с които тези свръх отговорни родители тъпчат децата си! Всяко нещо закупено от магазин за съжаление е малко или повече вредно и всеки ден децата ни поемат по-малко от отровите на обществото и света, в който живеем! Така ,че приемете го алергиите ще стават все повече както и другите увреждания причинени от тези вредности, които приемаме. Много грешно си насочвате усилията към една единствена посока-ваксините! Няма ваксини няма проблем! Само, че грешите,защото е много лесно така. Ами като сте толкова жертвоготовни за децата си първо ги махнете от градовете и местата със замърсен въздух, който ги трови всеки ден, после си направете градина в, която лично да отглеждате плодове и зеленчуци без торене и сами си отглеждайте животни, ако държите да имате яйца, месо и мляко! Трудничко ли ви, звучи? Ами в такъв случай остава по-лесния вариант – да обвините едно нещо и да си решите проблема с отговорността!

 8. Просто химичните отрови които са във ваксината ОТКЛЮЧВАТ болести,унищожават имунитета на детето за цял живот 😉

 9. БЕЗ ДА ЧЕТА ГЛУПАВАТА ВИ СТАТИЯ ЩЕ ДАМ ЕДНА ПРИЧИНА ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРАТЕ – НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕДУЦИРА ЧРЕЗ ЕПИДЕМИЯ . МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ДЕЦАТА ВИ . Така се получава когато неграмотни излагат мнение .

 10. Mira Qiy, отговорността не е единствено и само на родителите, докато децата ходят по детски градини и площадки и контактуват помежду си. Безотговорността на родителите, които не ваксинират децата си, може да коства избухването на епидемия с катастрофални последици. В Германия, например, вече има няколко случая на заболели деца на антиваксери от морбили.
  Днешната медицина работи с много статистика, което има големи ползи за обществото като маса, но не и за тези, които са в другата графа – хората, с малко по-различен организъм. Именно от тази, другата графа, идват тези странични ефекти на ваксините. Същото важи и за всички лекарства. Ужасно е да се случи точно пък твоето дете да влиза в този малък процент, но при шанс 1/1000 нещо да се обърка, е грешно да не се опита. Медицината се развива и може би скоро ще се създават лекарства и ваксини за всеки човек индивидуално, пригодени точно за неговото ДНК, без странични ефекти. За сега обаче да се осланяме на статистиката е най-добрият ни вариант.

  1. Попова, щом вашето дете е ваксинирано и сте сигурна в ефикастността на ваксината не означава ли това , че моето НЕваксинирано дете не може да разболее вашето? Нали за това се ваксинирате? За да сте защитени? Ако пък сега кажете че ваксините не са 100% сигурни то тогава, според вас, оправдан ли е риска от увреждане от ваксина на КОЕТО И ДА Е дете срещу НЕ 100%-ва гаранция от разболяване? Едва ли….

 11. Всички ли си слагат задължителната ваксина през 10г за тетанус и дифтерия?И ако не-защо?

 12. Децата не са собственост на родителите и отговрност за тях поемат не само родителите, а обществото и държавата. Ваксините защитават всички от заболяванията не само вашето дете, когато не го ваксинирате, заплашвате моето, ако е с вроден имуннен дефицит и не може да бъде ваксинирано. Ако искате да ме питате нещо по темата, мога да Ви отговоря на всеки един въпрос съвсем културно и на разбираем език. elizar_tsvetkov@abv.bg

  1. аз вече отказах една, и съжалявам че чак сега го направих, детето ми е на 17 г, /редовно сме с хрема и кашлица, нещо като алергия/, но се надявам да предпазя другите две деца…..
   все пак да поясня, когато беше малко, се разболя от дизентерия, а по-малкото ми се разболя на няколко месеца от коклюш /като не сме пропускали имунизация , защото и аз , както и всички останали, вярвах безрезервно в полезността им/

 13. За всички писали тук,които са за ваксинирането-Ще кажа само че аз бях на 100% „за“. БЯХ! Откак детето ми се увреди,съм на 100% ПРОТИВ. Аз лично отключих алергия след поставяне на ваксина против Тетанус,която се оказва,че е напълно лечима и въобще няма как да се хване от ръждясал гвоздей или счупена чиния.Страшно съжалявам ,че преди 17 г нямах информацията,която имам днес,защото щях да спестя на детето и на себе си много болка,нерви и живот без щастие.Сега се надявам,нещата да се случат най-накрая и всеки да има право на избор дали да се ваксинира.И знам че този момент ще ДОЙДЕ.Надявам се ,когато един ден имам внуци да мога да предпазя поне тях от тези увреждащи субстанции,каквито и да са те във ваксините.За мен вече едно е ясно,ваксините са Смърт.Те увреждат поголовно,а фармацията трупа пари от нещастието на хора като мен и моето дете,защото за увредите от ваксините отново се ползват така наречените „лекарства“,назначени от конвенционалните „лекари“

 14. И аз бях ЗА и стриктно спазвах всичко докато не ме удари по главата обратното! Сега разчитаме на АКТИВНИЯ ИМУНИТЕТ, който тялото изгражда само като му подаваме ежедневно суперхрани – водораслите АФА са най-доброто! Правя го вече почти 20 год и работи прекрасно! А колкото до задължителността заради детските градини, всеки си решава защо е родил дете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *