Докато медиите все още представят Кемтрейлс като теория на конспирацията, все повече и повече доказателства излизат около геоинженерната програма и нейната токсичност. Тази геоинженерна програмата е отворена, но подробностите са секретни. Това, което знем със сигурност от независими изследвания е, че тежките метали се пръскат в световен мащаб. Много активистки групи активно публикуват научни изследвания и информация по този въпрос с цел хората най-после да вдигнат глави и да видят какво се случва в небето. Няма съмнение, че Кемтрейлс съществуват, въпросът е какво може индивидуалният човек да направи относно това?

Можем да премахнем токсините и тежките метали от организма си чрез някои методи за детоксикация, които всеки може да прави всеки ден без почти никакви допълнителни усилия.

Практикувайте дълбоко дишане и пийте повече вода

Детоксикиращите ползи от дълбокото дишане са добре известни и можете да го практикувате почти по всяко време – просто се уверете, че го правите правилно. Консумирайте повече вода, и без това това повечето хора са обезводнени.

Консумирайте силни детоксикиращи храни

Има много естествени храни, които имат много ползи за здравето, сред тях има и такива, които помагат за детоксикация от тежки метали:

Пектин

Хлорела

Селен

Чесън

Репей

Кориандър

Автор:  Jake

Източник: http://blogs.naturalnews.com/detoxification-from-deadly-chemtrails/

Превод от английски на български

 

By admin

One thought on “Детоксикация от смъртоносните Кемтрейлс”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *