(NaturalNews)

Тестове за живак, проведени на ваксини в Хранителната лаборатория на Natural News разкриват шокиращо високо ниво на токсичен живак в грипната ваксина, произведена от GlaxoSmithKline (партида #9H2GX). Тестовете, проведени чрез ICP-MS показват живак във ваксината Flulaval, при шокиращите 51 части на милион, или над 25 000 пъти по-високо максимално ниво на замърсяване от неорганичен живак в питейната вода, определено от Агенцията за Опазване на Околната Среда в САЩ.

Тестовете бяха проведени чрез ICP-MS, използвайки 4-точкова живачна крива за калибриране за точност. Дори тогава, изключително високото ниво на живак в тази грипна ваксина е по-високо, от всичко друго, което сме тествали, включително риба тон и океански риби, които са известни с високо замърсяване от живак.

Всъщност, концентрацията на живак в тази грипна ваксина на GSK е 100 пъти по-висока от най-високото ниво на живак, което някога сме откривали при тестване в замърсена риба. Плюс това, ваксините се инжектират директно в тялото, което ги прави много пъти по-токсични от каквото и да е поглъщане през устата. Както вече е документирано от предишни мои изследвания на храни, консумацията на живак през устата се блокира лесно от ядене на обикновени храни като ягоди или фъстъчено масло, и двете от които се свързват и с хранителния живак и улавят около 90% от него.

Това са реалните резултати от това, което открихме в грипната ваксина на GSK (партида #9H2GX):

Алуминий: 0.4 ррм
Арсен: нула
Кадмий: нула
Олово: нула
Живак: 51 ррм

Всички тестове са проведени чрез калибрирана, ICP-MS-измервателна апаратура от висок клас, както е показано в тези видеа.

Лекари, фармацевти и масовите медии продължават да лъжат за живака във ваксините

Приемайки научно-валидирания факт, че в грипните ваксини има много високи концентрации на живак, имайте предвид, че повечето лекари, фармацевти и представители на водещите медии продължават да поддържат изпипаната лъжа, която твърди, че живакът „вече е премахнат от ваксините.“

Да не говорим за факта, че използването на живак се признава точно на опаковката, съдържаща ваксината. А сега, Natural News научно потвърждава съдържанието на живак в грипните ваксини, чрез използване на висококласна лабораторна апаратура. Наличието на високо съдържание на живак във ваксините срещу грип е неопровержимо.

Всеки, който твърди, че живакът е бил отстранен от всички ваксини е или лудо невеж или умишлено лъже. И всеки, който съзнателно би позволил да бъде инжектиран с живак, най-вероятно вече е жертва на вида на увреждане на мозъка, което е добре известно, че се причинява от живак.

Листовката признава: „не са извършвани контролирани проучвания“

Шокиращо, листовката за тази грипна ваксина с готовност признава, че ваксината никога не е била подложена на научни клинични проучвания:

„Не е имало контролирани проучвания, адекватно показващи намаляване на грипното заболяване след ваксинация с Flulaval,“ твърди листовката в малък текст (който никой не чете).

Това е отпечатано директно на листовката, но никой в ​​мейнстрийм медиите не би съобщил някога за това удивително признание. Това твърдение, само по себе си, е признание, че маркетингът за грипната ваксина е измама.

Ваксините срещу грип са силно пропагандирани и популяризирани с намека, че имат нулеви рискове, като същевременно предлагат 100% защита. Никой в ​​традиционните медии не поставя под въпрос това твърдение, въпреки че листовката открито признава, че твърдението е пълна глупост и никога не е било подложено на научно изследване.

Няма данни за безопасност или ефективност при бременни жени

Но това не е всичко, което се признава от листовката. Тя също така казва:

„Безопасността и ефективността на Flulaval не са били доказани при бременни жени, кърмачки и деца.“

И все пак, където и да отидете в Америка, има магазини и аптеки, насърчаващи ваксини срещу грип за бременни жени. Няма значение фактът, че безопасността на противогрипната ваксина никога не е била доказана при бременни жени, а да не говорим за очевидния факт, че на първо място, бременните жени никога не трябва да се инжектират с живак!

Кой се нуждае от научно доказателство, когато имате пълната пропаганда на медиите и правителството, които ви подкрепят? Всеки, който посмее да оспорва научната валидност за безопасността на грипната ваксина за бременни жени, веднага бива атакуван, като противник на всички ваксини.

Очевидно единственото изискване да бъдем приети от обществото на ваксинациите е да се повярва в медицинските приказки, като се изоставя всякакво критично мислене и научен скептицизъм. Във ваксинната индустрия истинската наука просто не е позволена. Нищо чудно, че двама бивши вирусолози на Merck завеждат дело за неверни твърдения с федералното правителство, като обвиняват компанията за съзнателно фабрикуване на данни за ефикасността на ваксината, за да подведат Агенцията за храните и лекарствата (FDA).

Никога не е доказана като безопасна или ефективна, също и при деца

Грипните ваксини са силно насърчавани за деца, наред с ваксините за заушка и морбили. Но се оказва, че ваксините срещу грип никога не са били научно тествани за безопасност и ефикасност при деца.

Вижте какво признава директно листовката на тази ваксина:

„Безопасността и ефективността на Flulaval при педиатрични пациенти не е доказана.“

Има го точно там черно на бяло … отворено признание. Въпреки това грипните ваксини са агресивно предлагани на родителите и децата, като че ли са Тик-Так. Истинската красота на цялата измама на ваксината индустрия е, че не се изисква научно доказателство! Не е нужно да има някакво доказателство, всичко, което трябва да направим, е да повярваме във ваксините като въпрос на вяра.

Никога не са тествани за риск от рак

Дали грипните ваксини причиняват рак? Честният, научен отговор е, че тези ваксини, никога не са тествани за това. Както признава листовката:

„Flulaval не е проучвана за карциногенен или мутагенен потенциал или за увреждане на възпроизводителната функция.“

Вярвате или не, ваксината Flulaval също предупреждава, че никой не трябва да получава тази ваксина, ако вече е получил друга грипна ваксина преди това:

„Не прилагайте Flulaval на никого … след предишно приложение на каквато и да е ваксина срещу грип.“

И все пак, невероятно, хората са насърчавани да получават грипните ваксини година след година, въпреки че листовката директно предупреждава срещу приемането на поредица от грипни ваксини.

Допускане, че ваксините срещу грип съдържат формалдехид и натриев деоксихолат

Същата листовка, която признава, че тази ваксина не е доказана като безопасна при деца и бременни жени, също открито признава, че тя съдържа невротоксични химикали.

Както казва листовката, всяка доза Flulaval съдържа до 25 мкг формалдехид (невротоксин) и до 50 мкг натриев деоксихолат.

Това е допълнително към 25-те мкг живак, който ще получите с всяка доза. И не забравяйте, че това е живак, който се инжектира директно в тялото ви, така че абсорбирате 100% от този живак (за разлика от живака, който ядем, където голямата част от него се прилепя към хранителните фибри и се транспортира извън тялото ви).

Пълно признание, че ваксините срещу грип предизвикат припадъци, конвулсии и синдром на Гилен-Баре

Някога чудили ли сте се какво предизвикват у хората всички тези токсични химикали и тежки метали? Оказва се, че вече се знае, че ваксините срещу грип предизвикват огромен брой опустошителни ефекти върху здравето.

Предсказуемо, в мейнстрийм медиите, Уикипедия, медицински списания и държавни пропагандиращи агенции (CDC, FDA, и т.н.) съществува масивна кампания за дезинформация, която се преструва, че ваксините срещу грип нямат никакви рискове. Въпреки това, листовката, която идва с ваксината, открито признава, че ваксината е била свързана с дълъг, страшен списък на сериозни нежелани ефекти. Както казва тази листовка на Flulaval (вижте снимката на английски по-долу):

„В допълнение към докладите в клинични проучвания, след използване на Flulaval са били установени следните нежелани реакции …

повръщане
болки в гърдите
алергичен едем на устата
анафилаксия
ларингит
целулитис
мускулна слабост
артрит
виене на свят
парестезия
тремор
сомнолентност
Синдром на Гилен-Баре
конвулсии/гърчове
парализа на лицето или краниалния нерв
енцефалопатия
парализа на крайниците
безсъние
диспнея (задух)
изпотяване“

Ето една снимка на английски на тази част от листовката, с телефонен номер на GlaxoSmithKline:Ако получавате грипни ваксини, вие бивате тровени от шарлатани

Резултатът от всичко това е, че ваксините срещу грип са напълно лишени от всякакви научни доказателства за безопасност и ефикасност. С други думи, ние не знаем дали изобщо работят, нито и производителя на ваксината. Нито пък лекарите или медицинския персонал, които ги поставят. Грипните ваксини се инжектират в хората само като въпрос на сляпа вяра в същите тези компании, които вече са били съдени за углавни престъпления.

Глаксо Смит Клайн, например, не само, че произвежда тази Flulaval ваксина … компанията също така беше хваната в подкупване на лекари и извършване на множество углавни престъпления, като в крайна сметка се съгласи да плати няколко милиарда долара наказателно уреждане с Министерството на правосъдието на САЩ.

Доверяването на противогрипната ваксина, направена от корпорация от престъпници, е като да се доверите на чистотата на хероина, закупен от уличен дилър. Между другото, ваксините срещу грип и уличния хероин имат поне едно общо нещо: нито едно от тях не е било тествано никога за безопасност.

Също така знаем, че ваксините срещу грип съдържат невротоксични химикали и тежки метали в тревожни концентрации. Това е неопровержим научен факт. Също така знаем, че не съществува „безопасна“ ​​форма на живак, точно както не съществува безопасна форма на хероин – всички форми на живак са силно токсични, когато се инжектират в тялото (етил, метил, органичен, неорганичен).

Единствените хора, които аргументират това са тези, които вече са отровени от живака и по този начин са неспособни да мислят рационално. Виждате ли, живакът уврежда мозъчната функция, което е точно това, каращо някои хора да бъдат заблудени с мисленето, че ваксините са безопасни и ефективни.

Технически, трябва да сте глупави, за да повярвате такова нещо, тъй като листовката на ваксината директно ви казва точно обратното.

Споделете тази история, разпространявайте истината

Споделяйте тази история с всеки, който иска да знае истината за грипните ваксини. Това съобщение трябва да излезе наяве. Всеки факт, заявен в тази статия е 100% верен и проверен. Цитатите от листовката Flulaval са становища на Глаксо Смит Клайн.

И за протокола, аз не съм противник на теорията за ваксинация. Това, за което съм против е продължаващото използване на токсични тежки метали и химикали във ваксините.Също така съм опонент на измамния маркетинг на ваксините. Ако който и да е друг продукт, беше предлаган на пазара със същите лъжи и измами, като ваксините, те щяха да бъдат незабавно обвинени в измама и изопачаване от Федералната Търговска Комисия (FTC). Но някак си, когато производителите на ваксини извършват рутинни измами, всеки се преструва, че това не се случва.

Дори и с всичките маркетингови измами, които се случват, ако производителите на ваксини спрат да тровят населението с добавките в тях (чрез премахване на живака, формалдехида и другите химикали от своите продукти), почти всичкото противопоставяне на ваксините ще изчезне бързо.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Mike Adams

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×