Разбира се, имате нужда от добри рецепти или от страхотни ресторанти, ако искате да намерите вкусна храна в наши дни, особено храна, която също да бъде и здравословна за вас. Но плашещата задача е елиминирането на токсините, които рушат почти всяко ястие.

Повечето здравни ентусиасти са наясно, че не трябва да ядат най-популярните токсини, но все пак и те са хора – опитват странни диети, хапват по празниците, пътуват и ядат „каквото и да е“ и така много лесно могат да се приплъзнат обратно към лошите навици и да се превърнат в човешки филтри за отрова. А най-високата цена за това плащат очистващите органи.

Топ 10-те хранителни токсини разграждат, натоварват и буквално влошават лигавицата на бъбреците, черния дроб и панкреаса, ограничавайки нормалната им функция. След това идва хронично възпаление. След това идва болката, сърбежът, нетърпимите главоболия. След това идват осакатяващите симптоми. Едно след друго. Това се дължи на начина на хранене в днешно време.

Ядете токсична храна и слушате лоши съвети на лекарите

На-общо казано за да отговорят на всички предупредителни знаци на T.F.D. (токсично хранително разстройство), лекарите предписват още и още медикаменти, без изобщо да се обърнат към нито един от топ 10 хранителни токсини. Медиците просто не ви питат за храната, която консумирате. За тях тя не е важна, а не им е и позволено.

Постоянно ви липсва енергия? Чувствате ли се, че „процесът на стареене“ ви взима всички сили? Всички диети не успяват да отговорят на вашите очаквания? Не сте сами. Идеалното здраве и дълголетие всъщност не са свързани с никакъв вид диета. Става въпрос за пълноценна храна и то 70 процента сурова храна. Става въпрос за органична, неподправена храна на растителна основа. Ако е обработена по някакъв начин, вие губите от хранителната ѝ тоност и проблемите започват.

Корпорациите използват токсични добавки и консерванти, за да печелят пари, а не да ви предпазват. Те се предпазват от съдебни дела. Те добавят срок на годност на продуктите, като същевременно съкращават човешкия живот. Винаги става въпрос само за пари.

10 Хранителни токсини, които трябва незабавно да спрете да консумирате

1. Олио от рапица– коагулира в кръвта, причинявайки наддаване на тегло, хипертония, възпаление, рак, деменция.

2. Избелена храна – изгаря епителната тъкан в панкреаса, пикочния мехур и простатата, което води до рак.

3. Натриев бензоат – унищожава защитното протеиново покритие на вашите митохондрии (клетки), като ги лишава от кислород, докато не умрат, което води до растеж на ракови клетки.

4. Нитрати – силно концентрирани соли, използвани за убиване на диви прасета – може да са водеща причина за рак в световен мащаб.

5. MSGМононатриев глутамат – друга силно концентрирана, генетично модифицирана форма на сол, която причинява екстремни мигренозни главоболия от дехидратация и дори е причина за увреждане на мозъка на бебетата.

6. Аспартам – генетично модифицираните бактерии стотици пъти по-сладки от захарта, които причиняват безпокойство, за което водещи лекари предписват ужасно опасни лекарства.

7. Сукралоза – изкуствено разработена в лаборатория, предизвиква синдром на раздразненото черво и остава в почистващите органи за продължителен период от време

8. Глутен с глифозат – натоварен с химически консерванти и омекотяващи вещества, след като се напръска с най-смъртоносния убиец на плевели, глифозат, който функционира като изсушаващ агент, преди да се обработи и поставит зърното в силозите.

9. Преработена захар – идва от ГМО царевица, така че съдържа смъртоносен инсектицид и хербицид, освен че е любимата храна за ракови клетки.

10. Трапезна сол – облъчена, преработена и избелена – трапезната сол няма хранителна стойност, докато подхранва хроничните възпаления и усложненията в кръвното налягане.

Автор: S. D. Wells

Източник: https://www.naturalnews.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×