(NaturalNews)

Диагнозата за рак може да бъде много ужасяваща, но истории на хора, които взимат здравето си в свои ръце и побеждават така нареченото „терминално“ заболяване чрез естествени методи са често срещани. Дали с помощта на строга сурова вегетарианска или традиционна вегетарианска диета, терапия Герсон или Макробиотика, тези бивши пациенти с рак бият всички залози и живеят по-жизнени и здравословни начини на живот.

Храната като лекарство

В един или друг момент, повечето от нас са се сблъсквали с окуражаваща история за човек, който живее, за да разкаже за отказ от конвенционалната терапия за рак, като вместо това, избира варианта на естествения лечебен протокол. Въпреки, че всеки различен метод може да се различава в подхода, всички те имат един общ елемент, а именно, гъста на хранителни вещества, прочистваща диета. За някои  ключът са сурови сокове. За други, морски зеленчуци и зърна. Независимо от използвания метод, едно нещо е сигурно: чистата диета е мощно лекарство.

„Ако не направиш химиотерапия, си луд“

Крис е бил диагностициран с рак на дебелото черво в края на двайсетте години. След като част от дебелото му черво е била хирургично отстранена, заедно с тумор с размер на топка за голф, неговият лекар му казва, че за да се поддържа здрав, няма нищо конкретно, което трябва да прави – само да има предвид, че повечето пациенти с рак имат само пет години преживяемост. Когато Крис впоследствие отказва химиотерапия, лекарят му казва, че той е „луд“.

След много проучвания и молитви, Крис решава да тръгне по по-малко избирания път и да зареже конвенционалните лечения, заради алтернативна медицина – по конкретно, 100 процента сурова веганска диета. Като награда за своя неконвенционален избор, Крис вече е без рак, за повече от осем години.

Можете да нучите повече за пътя, който поема Крис на английски тук.

Само няколко оставащи седмици живот

Жанет е била на 45 години, когато открива, че е неизлечимо болна от рак на белия дроб от IV етап. Медицинската сестра Жанет избира химиотерапия, но поради тежките странични ефекти, тя прекратява лечението още след първата доза. След това тя е била посъветвана от главния ѝ лекар да потърси информация за Макробиотика. Жанет решава да пробва и наема макробиотичен консултант/готвач, който я учи на протокола. Не след дълго резултатите от тестовете на Жанет започват да се подобряват. И след това туморите ѝ напълно изчезнали. Шест години по-късно, тя все още е без рак и продължава да се възползва от макробиотичния начин на живот.

Пълната история на Жанет на английски, може да бъде видяна тук.

„Храненето няма да навреди, но няма и да помогне“

Диагностицирана с мантелноклетъчен неходжкинов лимфом, Джойс е имала тумор в лявата част на тялото си, с размер на футболна топка, който е тежал 2.3 кг. Нейните лекари ѝ казват, че има процент на преживяемост от три години, както и че химиотерапията няма да излекува рака, Джойс се обръща към храненето и избира диетата Герсон. Скоро след това, въпреки че лекарите ѝ са заявили, че храненето няма да помогне, те са я посъветвали да продължи да прави това, което прави. Джойс се е излекувала от рака и сега живее енергичен, здравословен начин на живот със семейството си.

Гледайте историята на Джойс на английски тук.

Повратна точка

Докторите на Елена предсказуемо препоръчват химиотерапия, когато тя е била диагностицирана с рак на дебелото черво от III стадий. Точно преди да започне конвенционалните лечения, майка ѝ се обажда на Шарлот Герсон, която я убеждава да опита алтернативни терапии, вместо това. Елена взима този съвет присърце и приема протокола от ензими, прочиствания и клизми с кафе – в допълнение към органична вегетарианска диета. Пет години по-късно, тя е без рак и с повече енергия, отколкото всякога.

Допълнителна информация за историята на Елена на английски, може да бъде открита тук.

Learn more: http://www.naturalnews.com/046624_curing_cancer_Gerson_therapy_natural_medicine.html#ixzz3Bjo1ilNK

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Carolanne Wright

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *