(NaturalNews)

Бариерите за истинско излекуване и изцеление са много, като се започне със замърсена храна, вода и въздух. Комбинирайте това с лоша връзка със слънцето и земята и вярно, лечението става много трудно. Въпреки това, ако можем да разпалим и възобновим връзката ни със Земята, ние може да направим лечението на самите себе си много по-лесно.

Какво е техниката заземяване?

Заземяването се основава на изследвания, които показват, че наличието на връзка до земната електрическа енергия насърчава физическото благосъстояние. Тази връзка се прави между електрическите честоти на човешкото тяло и това на земята. Това може да се постигне директно (напр., ходене боси в тревата или на плажа) или със специална техника.

Пионерът и науката

Клинтън Обер, признат пионер в концепцията за заземяване, е знаел, че земната повърхност се състои от отрицателно заредени йони, които съдържат допълнителни електрони. Тези електрони имат способността да редуцират положителни заряди, като тези на свободните радикали. Свободните радикали циркулират в тялото и търсят електрони, за да придобият цялост и след като го направят, те са „неутрализирани“ и вече не допринасят за възпаление в организма.

Обер най-накрая получава подкрепа през 2004 г. след дълги години на лични научни изследвания. Вестник „Алтернатива и безплатна медицина“ публикува едно от неговите изследвания. Резултатите показват, че „заземяване по време на сън ресинхронизира секрецията на кортизол в съответствие с неговия естествен, нормален ритъм.“

Това изследване ни дава един съвсем нов поглед и отношение към земята.

Състояния, които се подобряват с техниката заземяване

Ключовият фактор, който се свързва със заземяването е намаляването на възпалението. Тъй като има повече от 80 хронични заболявания, свързани с възпаление, включително рак и диабет тип 2, заземяването може да бъде едно от най-големите „ПРЕоткрития“ на времето.

Изследванията са показали ползи за вашето здраве, включително:

  • Подобряване на съня
  •  Намалена болка и възпаление
  • Засилена имунната система
  •  Намалена тревожност и стрес
  •  Подобряване на стомашно-чревни симптоми
  •  Подобряване на сърдечно-съдовата система
  •  Подобрени нива на енергия
  •  Подобрени хормонални цикли
  •  Изцеление за спортни травми
  • Намален джет лаг

Впечатляващ списък за един прост контакт със земята.

Как сме стигнали до тук и как можем да се свържем обратно със Земята?

Ние сме се изолирани от земята главно чрез обувки с гумени подметки. Тази ежедневна практика малко по малко ни е отдалечила от изцелението на отрицателния заряд на земята.

Най-ефективният начин да се заземим отново е да ходим боси в тревата (леко влажна е най-добре), пясъка или солена вода в продължение на 20-30 минути на ден (градинарство с голи ръце също ще осигури връзка). Ако живеете в близост до вода, ходене в непосредствена близост до нея е също много добре. Ако това не са разумни възможности за вас, може да разгледате различните технологии за заземяване като заземителни чаршафи, одеала, килими, чехли и сандали, които по същество ще направят същото нещо.

Имайте предвид, че бетонът е добър проводник, стига да не е запечатан или боядисан, но материали като асфалт и дърво няма да позволят преминаването на електрони, така че не са подходящи за заземяване (което прави ходенето боси из къщата безполезено). Също така, колкото по-нагоре сте в една сграда, толкова по-далеч сте от повърхността на земята, което има допълнителни негативни последици.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Derek Henry

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×