Африканско-деце-получава-ваксина-в-ръката

(NaturalNews) Преди да се задълбочим в тези изключително противоречиви теми, от първостепенно значение е да се преразгледа подходящо определение на всяка една от тях. По същество трябва да се разбере как всяка една се отнася към днешната „наука“, политика, околната среда, и разбира се, човешкото здраве и безопасност.

Първо, оръжието за масово унищожение е химическо, ядрено, радиологично или биологично оръжие, което има способността да убива и да доведе до значителни щети за голям брой хора, да не говорим за огромните щети на направените от човека съоръжения и биосферата.
Пестицидите са единствените токсични вещества, освобождавани умишлено в нашата околна среда (на регулярна основа), за да убиват живи същества. Пестицид е общ термин, който включва вещества, използвани за убиване на плевели (хербициди), насекоми (инсектициди), гъбички (фунгициди) и гризачи (родентициди), наред с други земеделски „вредители„.

Кемтрейлс са част от едно непрекъснато масово въздушно разпръскване на биологични отпадъци и пестициди, които първоначално изглеждат като нормални самолетни следи (контрейлс), но са лесни за забелязване, защото не се разсейват бързо, тъй като те не са образувани от нормална кондензация на водна основа. Кемтрейлс са също много по-дебели от контрейлс и често се простират в небето в моделите на хиксове и мрежи.

Ваксините са експериментални инжекции от причиняващи болести вещества, предназначени да предизвикат неестествена, хипер-имунна реакция при хората, за да се облекчат последиците от бъдещи инфекции с „диви“ патогени. Но ефективността на теорията и практиката за инокулация не е доказано успешна. Всъщност, „умъртвени“ или „отслабени“ форми на микроби и вируси често се връщат обратно към живот в инжектираните хора, разпространявайки самото инфекциозно заболяване, което е трябвало да се предотврати от имунизацията. Дори ако инжектираната жертва не се разболее веднага от латентния вирус, известни канцерогенни агенти и генетично модифицирани организми вече са видни във всички ваксини, включително ваксините срещу грип, и могат да доведат до сериозни последици за здравето в краткосрочен и дългосрочен план.

Тези вещества или „адюванти“, често включват живак (посочен като тимерозал), мононатриев глутамат (MSG), формалдехид и алуминий (известен, че причинява болестта на Алцхаймер). Нито една ваксина не е била доказана безопасна за хората (никога), въпреки „платените“ изследвания, публикувани от производителите. Настоящите имунизации са доказани, че допринасят за разпространението на над 25 известни инфекциозни заболявания, включително и детски паралич и морбили.

Биологични и химически оръжия, използвани за контрол на населението в Америка и развиващите се страни

В света няма друга по-заинтересована страна в преустановяване разширяването на населението от САЩ, особено когато става въпрос за евгеника – расовото профилиране и разпространението на не-бели, докато глобалистите и елита от свръхбогати претендират, че помагат на малцинства и под-привилегированите с „храна“ и „лекарство“.

Всъщност, законодателството на САЩ позволява тестване на химикали и биологични агенти срещу цивилното население. Няма съобразено съгласие и няма никакви демократични процедури за гласуване за опазване на човешкото здраве, здравето на животните или хуманното отношение към околната среда. Плюс това, много самозвани филантропи, като Бил Гейтс и Джордж Сорос, финансират обезлюдяване чрез финансиране, насърчаване и разпространение на ГМ (генетично модифицирани) храни (причиняващи рак, пълни с пестициди храни) и токсични ваксини, за нищо неподозиращото население.

Под прикритието на помощ, цели популации от „нежелани“ биват систематично унищожавани от самите храни и лекарства, които вярват, че им помагат. Ваксините като ваксина срещу дифтерия DTAP и HPV стерилизират много жени тийнейджърки. Всъщност, Асоциацията на католическите лекари в Кения обвинява УНИЦЕФ и СЗО за стерилизиране на милиони момичета в началото на тяхната детеродна възраст, под прикритието ваксинална програма „анти-тетанус“, която е спонсорирана от самото правителство Кения. Научни доказателства от независими лаборатории разкриват най-малко половин дузина проби от тествани от различни места по цяла Кения ваксини тетанус, потвърждаващи най-лошите им страхове, тъй като са с положителен тест за HCG антигена, използван в антифертилни ваксини!

Измамата за вируса Зика: Разпространението на „Naled“ всъщност причинява вродени дефекти, за които масовите медии твърдят, че са причинени от Зика

Точно сега, върху повече от 10 квадратни мили площ на Маями-Дейд е одобрена от EPA и CDC, масова химическа война на хора, която е в сила, с извинението, свързано с измамата за вируса Зика. Силно токсичният инсектицид „Naled“ съдържа „dibrom“, известен, че причинява вродени дефекти при хора, дори и в ниски концентрации. Така че в действителност се използва оръжие за масово поразяване в името на борбата с комарите, и населението на САЩ е толкова оглупено от флуорирана вода и фармацевтични продукти, че всъщност смятат, че правителството се грижи за тях и се опитва да помогне.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×