Защо трябва да се върнем обратно към кабелния интернет: Безжичният интернет създава сериозни хронични рискове за здравето

(NaturalNews)

Докато разпространението на безжични устройства прави достъпа до интернет по-удобен и по-малко натрапващ (няма грозни кабели, разположени наоколо), проучвания вече разкриват проблемите, които идват с това удобство. По-конкретно, опасностите, които широкото приемане на безжична технология е създало по отношение на нашето здраве. Просто казано, повечето хора подценяват опасностите на безжичната технология за нашето здраве и благополучие.

24 часа на ден, 365 дни в годината

Един от най-опасните аспекти на безжичния интернет е това, че е “винаги-включен“. По-голямата част от хората, които използват безжични рутери веднъж като ги настроят никога вече не ги изключват. Това означава, че те постоянно генерират опасно електромагнитно енергийно поле 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Това прави безжичната технология много значителен хроничен риск за здравето. По-притеснителен също е характерът на “смесване” на живеещи в близост съседи, които използват Wi-Fi. Например, ако се вгледате в безжичните връзки на разположение в квартала си в Wi-Fi функцията на компютъра ви, ще видите всички връзки на съседите. Всички тези ЕМП полета се смесват около вас, така че дори да изключите вашата безжична мрежа, здравето и благосъстоянието ви все още се влияят от съседните сигнали.

Рискове за здравето от wi-fi

Ефектите от Wi-Fi върху здравето стават все по-добре познати. Някои от тях са:

– Нарушения на съня
– Затруднена концентрация
– Сърцебиене
– Главоболие / мигрена
– Трайна умора
– Негативно мислене
– Проблеми с храносмилането
– Мозъчна мъгла и загуба на паметта
– Тревожност и депресия
– Хроничен стрес
– Демотивация
– Замайване
Хора, които са докладвали такива симптоми, също имат незабавно възстановяване (на минутата!), когато изключат тяхното Wi-Fi или се махнат от средата, натоварена с безжични интернет сигнали.

Ето някои от симптомите, свързани с премахването / деактивиране на безжичната технология:

– Чувство на яснота и лекота;
– Чувство на “повдигнатост” в емоционалното, физическо и психическо тяло;
– По-мотивирани;
– Чувство за по-голямо щастие;
– Чувство за по-голямо спокойствие.

 

Решението: Какво можете да направите

Ясно е, че разпространението на Wi-Fi представлява много сериозна заплаха за здравето и благосъстоянието. Бих казал също, че качеството на живота се намалява, поради постоянното бомбардиране от изкривени енергийни полета. Крайно време е да предприемем действия в нашите общества и да поговорим с нашите приятели и съседи за много реалните опасности на безжичната технология. Превключване обратно към редовен кабелен интернет и блокирането на безжичния интернет е практическо правило. Това е първата стъпка, за да вземем обратно контрола над нашето здраве и съдба.

Източник: http://www.naturalnews.com/041082_wi-fi_wireless_internet_health_effects.html#ixzz2YW5a17vi

Автор: Zach C. Miller

Превод от английски на български10 Коментара на Защо трябва да се върнем обратно към кабелния интернет: Безжичният интернет създава сериозни хронични рискове за здравето

 1. Nikolay Stefanow каза:

  … солта , захарта , слънцето…. всичко е вредно. Да спрем слънцето и да не ядем изобщо сол и захар 🙂

 2. Boyko Dimitrov каза:

  Предлагам и да не се раждаме, защото постфактум и живота е вреден за здравето… накрая умираме… все някога се мре така, че сега искам всичко от живота…. 🙂

 3. Boyko Dimitrov каза:

  свобоооооода за WIFI то!

 4. Boyko Dimitrov каза:

  Живота си е мой и аз ще се разполагам с него. Вредата от WIFI то си я дръжте за Вас и Вие си боледувайте от нея. Ям си, Спам си и не съм го изключвал от 10 години! Вие с убежденията аре МАРШ в ъгъла и се срамувайте!

 5. Недю Георгиев каза:

  По мои наблюдения – живота съвсем е вреден. От това нещо се умира… С други думи, до като живеем – нека живеем както намерим за добре и по-дълго !!!

 6. Eni Tami каза:

  Когато не се ползва се изключва от захранване!За какво да ми бичи?

 7. Trend Trendov каза:

  Обикновено по огрубелите по слабо ги удря, но понеже въздействието е с натрупване , един ден идва критичната точка на разрушаване на здравето, независимо , че 11 години си ял доволно пържоли един ден идва срив и си свършва работата. Малко хора се усещат, че има война срещу човешкото здраве. Само преди няколко века не е имало кариес – може да го установите по разкопките. Британски пенсионер инженер от секретна лаборатория по микровълнови оръжия, направи три изяви по частни телевизии в ЮАР. Информацията беше, че избраната честота за клетъчни телефони е в най опасната област за човешките клетки и за пчелите и , че не го е страх, ако го убият за разгласената информация. Гледах го някъде в Ю Тюб.

 8. Системата от възгледи на моите съседи е твърде ограничена, та да предприемат каквито и да било превантивни мерки срещу вредните излъчвания. За целта преди време се обзаведох с обезопасяващи вредните излъчвания устройства, които работят и за благото на съседните апартаменти, постигайки оптимална енергоинформационна среда (само дето те не осъзнават този факт, защото си живеят “в кутията”).
  В случая дори е без значение дали живея в България или в чужбина – навсякъде е пълно с ограничени хора, които не съзират опасността (доказателствата за това са навсякъде около нас – в болници, поликлиники и пр. “здравни” заведения). Поради тази причина гледам да се грижа за себе си и семейството си на първо място, впрягайки на работа различни изобретения, не особено познати на по-голяма част от народонаселението. Който търси начини – намира информация за това как да си реши проблеми от такъв характер.

 9. Rumiana Petkova каза:

  Горещо подкрепям, но няма да стане.

 10. Струва ми се че тук става дума за голяма конкуренция

Вашият коментар