(NaturalNews)

Микровълните печки са уреди, присъстващи в почти всеки дом. Но техните опасности са добре документирани. Можете да направите свой ​​собствен експеримент вкъщи, за да се убедите в опасностите,  които микровълновата печка крие. Засадете растителни семена в две саксии. Поливайте едната саксия с вода от микровълновата печка, а другата саксия с вода от чешмата. Семената, които са получили вода от микровълнова печка няма да поникнат. Ако водата от микровълнова печка може да спре семето да порасте, представете си  какво причинява на тялото ви храна, приготвена в такава печка.

Швейцарско проучване, водено от биолога  д-р Ханс Хертел, идентифицира ефектите на микровълнова печка върху храната. За осем седмици осем души живели в контролирана среда и периодично ядели сурови храни, обикновено приготвени храни и храни, приготвени в  микровълнова печка. Кръвните проби били тествани след всяко хранене. В пробите на хора, яли храна от микровълнова печка, имало значителни промени в биохимичните показатели на кръвта.

Друго изследване в Станфордския университет показва  ефекта на микровълновата печка върху кърмата. Един от главните учени казва: „затоплянето на кърма в микровълновата фурна, дори при ниска температура, може да унищожи някои от нейните най-важни съставки“. Изследователите  заявяват, че е имало много други обезпокоителни промени в мляко.

В началото на 1991 г. е заведено дело срещу болницата в Оклахома (Американски Щати) , след като пациент е починал от получаване на кръв, която е била загрята в микровълнова фурна.

В Русия пък микровълновите фурни са били забранени през 1976 г., поради отрицателното им въздействие върху здравето и благосъстоянието на човек.

*Яденето на храни, претоплени или готвени в микровълнова фурна, причинява трайни мозъчни увреждания чрез „скъсяване“ на електрическите импулси в мозъка.

* Производство на мъжки и женски хормон е спряно или променено при непрекъснато ядене на храни от микровълнова.

* Съдържанието на всички минерали, витамини и хранителни вещества в храната е намалено или така променено, че човешкото тяло получава малка или никаква полза от тях.

* Минералите в зеленчуците се променят в ракови свободни радикали.

* Храната от микровълнова фурна предизвика стомашни и чревни ракови тумори.

* Води до увеличаване на раковите клетки в човешката кръв.

* Намалява имунната система.

* Причинява загуба на паметта, концентрацията, емоционална нестабилност и намалява интелигентността.

* Променя елементарните хранителни вещества, което води до нарушения в храносмилането.

* Храните губят 60-90 процента от своята енергия, структурното им разпадане се ускорява.

* Намалява способността на организма да използва B-комплекс витамини, витамин C, витамин E, важни минерали и липотропици.

Заключението е, че микровълните фурни причиняват рак и други заболявания. Те унищожават храната ни и вредят на телата ни. В крайна сметка, ние всички трябва завинаги да се отървем от тях.

Автор: Sheryl Walters

Източник: http://www.naturalnews.com/023103_microwave_food_microwaved.html#ixzz2VD5UZ82F

Превод от английски на български

 

By admin

4 thoughts on “Защо трябва да се оттървем от микровълновите ни печки”
  1. Сигурно има отрицателно въздействие но не мислите ли все пак че тук се опитват да засегнат нечий корпоративни интереси, ами то било вредно и флуора от пастите за зъби, свинското, зеленчуците които имали какви ли не съединения, дори и водата дори и минералната също има положително и отрицателно действие за какво говорите всъщност, стига вече глупости!

  2. Хайде да се храним само с корени, или на фотосинтеза, ей страшни манипулатори сте, как си представяте да се оправят нещата хайде дайте ама конструктивно предложение не само да се намирате на приказка, хората вече не вярват в нищо толкова много лъжи и измами витаят в живота ни че това си е чиста конспирация така правят че да се обезвериш във всичко, я си гледайте работата!

  3. Хората пишат,информират ни,който иска вярва,който иска не,всеки има ум в главата си и решава как да се храни и живее!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *