Много нови проучвания и изследвания предлагат по-голям избор на алтернативни здравни програми в битката с рака, които са достъпни. Можете да използвате алтернативна здравна програма самостоятелно или заедно с конвенционално лечение. Изследванията показват, че стандартните терапии не успяват в над 50% от случаите!
Обикновено след 30-годишна възраст милиони от нашите клетки вече не са нормални, на път са да се превърнат в ракови. Раковите клетки не се виждат в медицинските изследвания, докато техния брой не достигне 80 милиона. Обикновено, ако всички телесни функции, т.е. храносмилателната, имунната и нервната система работят правилно, те контролират броя на раковите клетки. Ако някоя от тези системи на тялото е подложена на стрес, тя е отворена за болестта. Това създава благоприятна вътрешна среда за растеж на ракови клетки.

Вашата диета е вашето първо голямо оръжие срещу рака. Подобряване на начина на хранене е ключът към предотвратяване на 40-60% на риска от рак. Дори ако генетиката и ежедневният стрес са срещу вас, вашата диета ще направи огромна разлика във раковите коефициенти.

На второ място, поддържайте средата в тялото ви по-алкална, по-малко киселинна, увеличете приема на антиоксиданти и стимулирайте имунната си система.

Най-важно е да се промени киселинната среда в организма, която е благотворна за болести и рак в алкална. Една алкална среда в тялото е отблъскваща за повечето бактерии, вируси, гъбички и ненормалните ракови клетки. Включете в диетата си храни, които са по-алкални. Можете също така да се пробвате и с по 2,3 глътки дневно ябълков оцет. Това помага да се коригира нивото на рН, колкото по-близо е то до 8,0, толкова по-алкална е средата и вероятността ракови клетки да могат да живеят е много малка.

Анормалните клетки не обичат кислород, който всъщност може да помогне за разбиване на раковата клетка. Има няколко билки, които са с високо съдържание на кислород: здравец, див пелин, мед (особено Манука) и гинко билоба. Други алтернативни терапии за ракови заболявания, които се препоръчват, са кислородна терапия, ултравиолетова терапия, MСM, водороден пероксид и гравиола, билка с невероятни противоракови резултати. Ароматерапевтични масла като тамян, джинджифил и лимон  помагат при всички емоционални проблеми, свързани с болестта.

Детоксикацията на тялото от анормалните клетки. Това може да стане с помощта на много плодове и зеленчуци, заедно с други храни с високо съдържание на полифеноли и ресвератрол. Дайте на тялото си колкото се може повече антиоксиданти! Говорител на Националния Раков Институт казва: „Изумително е, че обикновените плодове и зеленчуци могат да бъдат толкова ефективни срещу рака, те са много силни предпазни средства, които могат да го унищожават“. Примери за добри антиоксиданти са зелен чай, годжи бери, витамин D3, алфа-липоева киселина. Ракът просто не вирее в тяло, богато на антиоксиданти. Направете вашата вътрешна среда необитаем дом за раковите клетки.

Стимулиране на имунната система, за да може да се бори с разрастване на раковите клетки. Разбира се, първото нещо е да се намали или спре да се яде захар, бели брашна и прости въглехидрати и преработени храни. Яжте само цели пресни храни или пресни сокове. Стартиране на програма чрез добавяне на билки, ехинацея или червена детелина, комплекс от гъби, особено с Майтаке, за изграждане на имунните клетки. Проучванията показват също нуждата от пробиотици, за да се помогне на имунната система да възстанови добрите бактерии.

Ензимите са много важни за унищожаване на рака. Най-полезни са на панкреаса и бромелаина заедно с растителните протеази, които са отлични и мощни противовъзпалителни средства.

Знам, че това е много работа и това ще отнеме време, за да се изпълни. Мнозина се чувстват претоварени с всички тези предложения, но можете да стартирате програмата с няколко промени на седмица. Можете да добавяте или премахвате онези, които не ви понасят добре. Винаги се пие много вода, за да се помогне за изхвърлянето на токсините.

Здравето ви е във ваши ръце! Има много практикуващи холистични лекари, които ще работят с вас, за възможно най-добрата програма, която да ви отведе обратно към здравето.

Автор: Cindy Burrows

Източник: http://blogs.naturalnews.com

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *