Ставните проблеми могат да бъдат доста досадни и те често са страничен продукт на стрес, лоша стойка и нездравословен начин на живот. Това често срещано състояние може да варира по интензивност от незначително до инвалидизиране. Хроничната болка засяга около 1 на 5 души. Офис работниците са изложени на най-висок риск от развитие на тези условия, защото те прекарват по-голямата част от деня пред компютъра си.

Проучванията показват, че хората, които са приемали тази смес за минимум една седмица, започват да чувстват отшумяване на болката.

От какво имате нужда:

– 150 грама желатин
– студена вода

Начин на приготвяне:

– изсипете 5 грама желатин в 1/4 чаша студена вода;
– разбъркайте сместа и я оставете да седи до сутринта;
– не я прибирайте в хладилник, защото желатинът ще се превърне в желе.

Как да се консумира?

Вие ще забележите благоприятния ефект на тази невероятна напитка само след една седмица, ако взимате тази доза всяка сутрин на празен стомах. За трайни резултати, пийте тази смес в продължение на месец.

Защо е ефективен желатинът?

Желатинът е получен от съединителната тъкан на животни, като костите, сухожилията и хрущялите. Той съдържа хидросипролин и пролин, две аминокиселини, които може да поправят съединителната тъкан. Той също може да подобри вашата имунна система, обмяната на веществата и умствените способности. Редовната консумация на желатин ще укрепи сърцето и еластичността на сухожилията и ставните връзки, също и ще предотврати остеоартрит и остеопороза.

Други средства за облекчаване на болката

Английска сол

Английската сол е с високо съдържание на магнезий и сулфати, които лесно се абсорбират през кожата, за да се осигури бързо облекчение и намаляване на възпалението. Добавят се две чаши соли във ваната и се киснете в продължение на най-малко двадесет минути.

Ресвератол

Намерен в червено вино, грозде и плодове, ресвератролът е известен с това, че има много благоприятни ефекти, включително противоракови, защитни и дори удължаване на живота на мозъка.

Мента

Ментата най-често се използва като естествено средство за зъбобол, дискомфорт от подуване на корема и газове, смесени условия, кожни раздразнения, главоболие и мускулни болки.

Дяволски нокът

Може да намали болката и физическото функциониране при пациенти с остеоартрит. Дяволски нокът съдържа компоненти, наречени иридоид гликозиди, които се смятат за източник на обезболяващите му свойства.

 

Автор: Sherice

Източник: http://blogs.naturalnews.com/amazing-drink-remove-back-joint-leg-pain-7-days/

Напиши коментар

Добави обява

×
×