(NaturalNews)

Старият метод за лечение на хемороиди, използване на тампони напоени с разтвор от хамамелис (дърво, от което кората обикновено се използва като лекарство), беше и е все още ефективно лечение в много случаи. Тези подложки  се прилагат локално върху ануса. Те имат охлаждащо действие и са ефективни при подхранване и възстановяване на повредените капиляри.

Когато някой страда от постоянни хемороиди, вената е трудно да се излекува. Понякога, дори и високо качествен екстракт от хамамелис не е достатъчен. За това има и още няколко начина за справяне с хемороидите, които по-мощни.

Преди да започнем с методите за лечение, правилно е първо да разгледаме  връзката на хемороидите с храната. Има определени храни, които са толкова агресивни и ограбват хранителни вещества от капилярите, окисляват кръвта и инвалидизират генетично слабата тъкан, така че всяко обсъждане на хемороидите е непълно без да се разгледа и влиянието на храните. Ако искате да кажете сбогом на хемороидите завинаги трябва да сте достатъчно мъдри и да се грижите за тялото си като цяло, а не само за лечение на самия проблем.

Капилярни крадци, както ги наричаме, са храни, които са склонни да ограбят хранителни вещества в тялото, особено агресивни са към артериите, вените и капилярите, които носят кръв и хранителни вещества през тялото, както и отпадъци от клетките.

Шампионите, от т. нар крадци, са всички млечни продукти, пшеница (повечето продукти от брашно ), преработени захари и обработена соя. Има много други неща, които могат да „ограбят“ тялото ви, но повечето хора ще открият, че когато спрат приема на тези четири храни, ще имат съществено подобряване на общото здравословно състояние.

Разбира се, за да може човек с капилярни проблеми, да почувства промяната след премахването на тези храни трябва да мине доста време. Когато става дума за лечение на хемороиди, грам превенция струва повече от килограм лечение.

Днес ние използваме две много мощни билки, които работят заедно, за да регенерират както и пречистват вените и капилярите в ректума.

Тези две билки са: корен от черен оман и кора от бял дъб.

Купуват се под формата на прах. Смесват се с какаово масло, намазва се на свещичка и се съхранява в хладилник.

Всяка вечер свещичката се поставя преди лягане. Топлината на тялото топи какаово масло и билките постепенно се просмукват в околните тъкани. Те дезинфекцират, пречистват, отстраняват съсиреци и регенерират.

Обикновено има доста силно и бързо действие, но трябва да се повтаря, докато хемороидите са напълно излекувани. Обикновено, това ще бъде до живот, ако добри хранителни навици се спазват след това.

Друго нещо, което може да бъде доста полезно и разумно. Смесват се една чаша мед, една чаша оцет , 2-4 чаши дестилирана вода и  ¼ чаена лъжичка (по-малко в началото, повече по-късно) лют червен пипер.  Тази смес се долива с топла дестилирана вода и се пие преди и по време на хранене. Съхранява се в хладилник. Това помага за защита срещу токсично увреждане на капилярите и значително подобрява храносмилането.

Автор: Kal Sellers

Източник: http://www.naturalnews.com/023805_hemorrhoids_healing_body.html#ixzz2WmDSKkcg

Превод от английски на български

By admin

4 thoughts on “Излекувайте хемороидите натурално с тези билки”
  1. Здравейте. искам да Ви информирам относно един билкар, който ми помогна много. имах хемороиди и наистина имах много болки, обикалях много места и клиники, само операции и т.н. и пари. прочетох много в интернет и видях, че операциите не са ефикасни. Даде ми билки, като дори ми каза, че не дължа нищо. Имах лечебен план по схема и след около 20 дни всичко изчезна. След това му благодарих и му дадох 50лв като го попитах какви са тези билки. той не ми каза. по късно разбрах, че е помогнал на много хора. а наистина човека не изглежда заможен. като гледах просто правише добро на другите. това се случи 2010год. сега разбрах от познати че вече продава билките за около 50лв. но пак по схема и лечебен план. всичко е много ефикасно. това му е тел номер, ако не си го е променил. просто много страдах и искам да помогна и на други хора, които са болни. все пак са билки и не вредят на никого. съветвам да се пробат все пак, преди да се мини на операция. тел. 0896948965

    1. Пробвах многократно да се обадя на посочения тел. номер, но за съжаление без успех – постоянно е извън обхват, или е спрян. Имате ли друг начин за връзка с билкаря? Благодаря!

  2. Хора не се занимавайте с никакви лекарства,азз лично опитах какви ли не лекарства съответно вместо подобрение имаше влошение на положението ми.Случайно попаднах на един билкар ,звъннах му на 0896948965 след 2 дни получих билките и започнах да ги приемам по определена схема.За по-малко от седмижа спряха болките и кървенето.Съветвам хората имащи подобни проблеми да не губят време ,а да му се обадят.Успех на всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *